Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj29.08.2007, 17:43 (UTC)    
Mesaj konusu: http://www.prnet.com.tr/

http://www.prnet.com.tr/

1998 yılında kuruldu.
120 kişilik uzman kadro.
300'ün üzerinde kurumsal müşteri.
2.2 milyon dolarlık teknolojik altyapı.
Yurtdışına ihraç edilmiş ilk teknoloji
ürünü olan basın takip yazılımı.
Türkiye'nin en büyük, en hızlı, ve en gelişmiş medya takip sistemi.
Sektörde 10 senelik tecrübe.

"İster sponsorluklarınızın geri dönüşümünü veya yeni bir pazardaki konumunuzu, ister İnternet'teki itibarınızı ya da Tokyo'daki bir ticaret fuarını değerlendiriyor olun, herşey iş ortaklarınızın sizin hakkınızdaki düşüncelerini dinlemekle başlar".

Etkin pazarlama ve iletişim programcıları, dinleyicileriyle sadece konuşmakla kalmaz, aynı zamanda ikna eder ve ilham verirler. Ancak, işlerine önce dinleyerek başlarlar. Bunu da, hedef kitlelerine ilham veren ve onları harekete geçiren etkenleri araştırarak ve anlayarak yaparlar.
prnet, işte burada devreye girer.

İş ortaklarınız, müşterileriniz, hedef kitleniz medya, çalışanlarınız, mümessilleriniz. Her kim olursa olsun PRNet, onların şirketiniz ve ürünleriniz hakkında neler düşündüklerini, onlar için nelerin önemli olduğunu, nerelerden bilgi aldıklarını ve bu kişilerle iletişim kurmanın en uygun yolları hakkında size bilgi verir.

PRNet, kapsamlı ve global ölçülerde Türkiye'deki tüm verileri takip etme gibi bir görevi başarıyla sürdürmektedir. Bu görevi üstlenirken de doğru analizlerle ve anlaşılabilir olmasına önem veren tek medya izleme kuruluşudur. PRNet'in medya takip servisleri, üst yönetim birimlerinin yanı sıra satış, pazarlama ve halkla ilişkiler bölümünde de üstün hizmet vermektedir.

PRNet; medya takibi alanında Türkiye'nin önemli kuruluşlarının vazgeçemediği tek çözüm ortağı, sosyal paydaşı olarak faaliyet göstermektedir.
Mesaj29.08.2007, 17:45 (UTC)    
Mesaj konusu: aa

valla anlattığın doğruysa burda ne işin war
ama süper

bizede bekleriz üye olursan sevinirim

http://webzebanisi.forumotion.com
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu