Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj17.07.2009, 12:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

hyperend yazmış:
xD bende zaten php öğrensem pek durmam...Aslında şimdide durmazdım çünkü forum scrit-pt vs hakkında herşeyi biliyorum.hatta ücretli sitem bile var.Ama bs bana farklı gelior...

bu yönden düşünsek?

Sizin dediğiniz teoride ilginç ama şu yönden de duşunulmeli siz forumda mesaj paylaşıyorsunuz.Ama HackerFriend Sır Adam Neden Forumda şakaları bile yok ? ciddi Bİrisimi? .. Hayır..

Mesaj17.07.2009, 12:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

benimsitem1993 yazmış:
Bencede olabilir.İlk başta sizin fikriniz çokta kötü gelmedi ama Bedava Sitemin bir çoka artısı var.Mesela beleş!İstediğin Tasarımı hazırla bitir uygun kodlar haline getir ve yayınlar.Birde uzantısını net yada .com yaptın mı al.Belki bundan kalmış olabilir..!Bende bunu düşünmüyo değiLim.! Very Happy

Biraz Daha Açarsanız Seviniriz?

Mesaj17.07.2009, 12:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

denizmerkezi yazmış:
ayyildizlivipteam yazmış:
benimsitem1993 yazmış:
Peki bunları biliyorsunuz.!

Hangi kaynaktan öğrendiniz.Açıklarsanız seviniriz ve siz kimsiniz?

Çünkü bu tarz bilgileri mertebeleri yüksek kişiler bilir ve bu tarzda söylerlerde. Question Idea Wink

2 Yıllık bir AYYILDIZLI VİPTEAM sureci bulunmaktadır.Bu bilgi kendi kaynaklarımız tarafından öğrenilmiştir.HackerFriend gibi bir sitenin TR.GG ye bağlı olması Sizcede Saçma Değilmidir.

Ayrıca Elimize geçen Ip Adresleride Bu Doğrultudadır.

Bedava-Sitem Yönetiminden 1 Kişinin (İSİM AÇIKLAMAYACAĞIZ)
HACKERFRİEND İn Ip Adresi ile aynı uyumda olduğu da dikkatimizi çekmedi değil..

Siz HACKERFRİEND kadar bilgili olsaydınız TR.GG de Dururmuydunuz?..

Bize Sorarsanız HAYIR..BİR DAKİKA BİLE DURMAYIZ:...

İyi Gunler..
p nolarını bulmanız mumkun değildir bu konuya hiçbir şekilde katılmıyorum

Unutmayın: İmkansız Diye bir şey olmadığı gibi mumkun olmayan bi şeyde var olamaz ...

Ayrıca Ip Adresi Bulmanın kolay yolları vardır...En azından Timimiz Tarafından Keşfedilmiş Kolay Yollar..

HackerFriend'in Açığını Yakaladığımız Halde Bize Dur Denildi..Neden?

Mesaj17.07.2009, 12:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

Lafın kısası siz ucuz bir şeyi mi tercih edersini yoksa paralı bir şeyi mi?Belki bundan kalıyor olabilir burada!Yani @hyperend arkadaşımın düşüncesindeyim!Ama en son sözü YÖNETİCİLER söyleyecek.!Bakalım ne diyecekler...
Mesaj17.07.2009, 12:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

benimsitem1993 yazmış:
Lafın kısası siz ucuz bir şeyi mi tercih edersini yoksa paralı bir şeyi mi?Belki bundan kalıyor olabilir burada!Yani @hyperend arkadaşımın düşüncesindeyim!Ama en son sözü YÖNETİCİLER söyleyecek.!Bakalım ne diyecekler...

Bende yönetimin cevabını bekliyor olacağız.. Wink Ama Moderatörlerin lafınada inanmamanızı size söylemeliyiz..Bu arada Mistanbul bile reklamlar ile yeni bi site açabiliyorsa HACKERFRİEND(BEDAAVA_SİTEM KURULUşu) Daha iyisinide yapabilir..

Mesaj17.07.2009, 12:44 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: AYYILDIZLI VİPTEAM'DAN AÇIKLAMA..

AYYILDIZLI VİPTEAM'DAN AÇIKLAMA..

BEDAVA-SİTEM.COM'UN UYELERİNE OLAN YETERSİZLİĞİ VE MODERATÖRLERİNİN " BUGUN BİRİNİ BANLAMALIYIM"FELSEFESİ İLE ÇIKTIKLARI YOLDA ARTIK OLMAYACAĞIZ...

TR.GG SİTELERİNE MUTLULUKLAR..

Bedava-Sitem.Com'un Sitelerine Yaptığımız İyiliklerin Karşılığını Alamasakda Destekleri için Teşekkurler..

BEDAVA-SİTEM.COM YÖNETİMİ SİZLERİ MADDİ Bİ KAYNAK GİBİ KULLANMAKTA..

AYYILDIZLI VİPTEAM YÖNETİMİ

AYRICA,SON ANDA TESPİT ETTİĞİMİZ BİR SİTE :

HACKERFRİEND.TR.GG ( BEDAVA-SİTEM YÖNETİMİNE AİİTTİR.)

BU MESAJ EN KISA SUREDE BEDAVA-SİTEM YÖNETİMİ OLARAK SİLİNECEKTİR.EMİNİZ.. Very Happy YADA FLOOD MESAJ BAHANE Sİ İLE BANLANILACAKTIR.

çok haklısınız
Mesaj17.07.2009, 12:46 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: AYYILDIZLI VİPTEAM'DAN AÇIKLAMA..

th-tim yazmış:
AYYILDIZLI VİPTEAM'DAN AÇIKLAMA..

BEDAVA-SİTEM.COM'UN UYELERİNE OLAN YETERSİZLİĞİ VE MODERATÖRLERİNİN " BUGUN BİRİNİ BANLAMALIYIM"FELSEFESİ İLE ÇIKTIKLARI YOLDA ARTIK OLMAYACAĞIZ...

TR.GG SİTELERİNE MUTLULUKLAR..

Bedava-Sitem.Com'un Sitelerine Yaptığımız İyiliklerin Karşılığını Alamasakda Destekleri için Teşekkurler..

BEDAVA-SİTEM.COM YÖNETİMİ SİZLERİ MADDİ Bİ KAYNAK GİBİ KULLANMAKTA..

AYYILDIZLI VİPTEAM YÖNETİMİ

AYRICA,SON ANDA TESPİT ETTİĞİMİZ BİR SİTE :

HACKERFRİEND.TR.GG ( BEDAVA-SİTEM YÖNETİMİNE AİİTTİR.)

BU MESAJ EN KISA SUREDE BEDAVA-SİTEM YÖNETİMİ OLARAK SİLİNECEKTİR.EMİNİZ.. Very Happy YADA FLOOD MESAJ BAHANE Sİ İLE BANLANILACAKTIR.

çok haklısınız

Teşekkurler..

Mesaj17.07.2009, 12:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

hyperend yazmış:
xD bende zaten php öğrensem pek durmam...Aslında şimdide durmazdım çünkü forum scrit-pt vs hakkında herşeyi biliyorum.hatta ücretli sitem bile var.[b]Ama bs bana farklı gelior...[/b]

bu yönden düşünsek?

''Ama Bs Bana Farklı Geliyor'' Lafına Bende Katılıyorum.B-s Bence Webmster İşine Başlıcaklar İçin Güzel Bir Fırsat.Bloglar var Ama B-s'deki Gibi Kullanışlı Değil.Benimde Blogum var Ama B-s'ye göre Çok Kötü.

Tabi B-S'nin Bazı Konularda Yumuşaması Lazım.Son Zamanlarda Kurallar Arttır.Tabi İş Büyüyünce Kurallar daArtıyor.B-S İlk Zamanlarda Müzik,program,lisans vs İzin Veriyordu,Ama Şimdi Büyüdü ve yeni Kurallar Koymaya Başladı.Mecbur Kural ve Kısıtlama Koyması Gerekiyor.Sizde Olsanız Sizde koyarsınız

Kısacası:
B-S Bence Bedava Site İşinde 1 Numara Wink
Mesaj17.07.2009, 12:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

reklamkeyf-i yazmış:
hyperend yazmış:
xD bende zaten php öğrensem pek durmam...Aslında şimdide durmazdım çünkü forum scrit-pt vs hakkında herşeyi biliyorum.hatta ücretli sitem bile var.[b]Ama bs bana farklı gelior...[/b]

bu yönden düşünsek?

''Ama Bs Bana Farklı Geliyor'' Lafına Bende Katılıyorum.B-s Bence Webmster İşine Başlıcaklar İçin Güzel Bir Fırsat.Bloglar var Ama B-s'deki Gibi Kullanışlı Değil.Benimde Blogum var Ama B-s'ye göre Çok Kötü.

Tabi B-S'nin Bazı Konularda Yumuşaması Lazım.Son Zamanlarda Kurallar Arttır.Tabi İş Büyüyünce Kurallar daArtıyor.B-S İlk Zamanlarda Müzik,program,lisans vs İzin Veriyordu,Ama Şimdi Büyüdü ve yeni Kurallar Koymaya Başladı.Mecbur Kural ve Kısıtlama Koyması Gerekiyor.Sizde Olsanız Sizde koyarsınız

Kısacası:
B-S Bence Bedava Site İşinde 1 Numara Wink

Elbetteki sizde kendi çapnızda Haklısınızdır.Ancak BEDAVA_Sitem Yönetiminin kurallarına boyun eğerek siz haksız olursunuz...Kendi Kurallarınızı Kendiniz Koyun demiorum.Ama Bedava-Sitem Moderatörlerinin kendilerini bişi zannetmeleri ve " Bu gun Birini Banlamalıyım" Felsefesi ile ilgili konuşmaktayız..Ayrıca Hiç Bir Sistemde" Müzik,program,lisans vs İzin Veriliyordu."Bu söze katılmıyorum Ve Verilmez..Diyorum..

İiyii Gunler..

Mesaj17.07.2009, 13:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ben Bs Farklı Geliyor Vs. Laflarına İnanmıyorum Arkadaşlar O Kadar Bilgim Olsa Paraya Kıyarım Çünkü O Bilgilerle Süper Ötesi Bir Ücretli Site Yaparım Ve Bildiğiniz Gibi Bu Tür Sitelerde Tutulur! Üyelik Vs. Burda Yapılamaz Ama ÜCretli Sitede Yapılır Artı Kim Demiş ki Ücretli Site Pahalı Diye ? 120 TL ye 1000 MB Hosting Satanlar Var ? Hemde Kaliteli Firmalar Arkadaşın Dediği Mantıklı Hackerfriend Messenger İletişim Adresini Bile Vermiyor ? Forumdaki Konulara Dahil Olmuyor ? Ve Kendisi Hakkında Kesin Bir Bilgimiz Bile Yok ? Sizce Bu Kadar Gizemliliğin Arkasında Bu Olmaz Denilebilirmi? Kesinlikle Şüpheli Bir Cevap Olur ama Hackerfriend Bs Yönetiminden Demekte Şüpheli Bir Cevap Buna en Güzel Yetkililer Cevap Verir Ve Ben O Cevabı Tahmin Edebiliyorum Bu Konunun Kapatılması Olacaktır Hackerfriend İse Yine Sır Olarak Kalacaktır diye Düşünüyorum
Mesaj17.07.2009, 13:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

mavidunyahizmet yazmış:
Ben Bs Farklı Geliyor Vs. Laflarına İnanmıyorum Arkadaşlar O Kadar Bilgim Olsa Paraya Kıyarım Çünkü O Bilgilerle Süper Ötesi Bir Ücretli Site Yaparım Ve Bildiğiniz Gibi Bu Tür Sitelerde Tutulur! Üyelik Vs. Burda Yapılamaz Ama ÜCretli Sitede Yapılır Artı Kim Demiş ki Ücretli Site Pahalı Diye ? 120 TL ye 1000 MB Hosting Satanlar Var ? Hemde Kaliteli Firmalar Arkadaşın Dediği Mantıklı Hackerfriend Messenger İletişim Adresini Bile Vermiyor ? Forumdaki Konulara Dahil Olmuyor ? Ve Kendisi Hakkında Kesin Bir Bilgimiz Bile Yok ? Sizce Bu Kadar Gizemliliğin Arkasında Bu Olmaz Denilebilirmi? Kesinlikle Şüpheli Bir Cevap Olur ama Hackerfriend Bs Yönetiminden Demekte Şüpheli Bir Cevap Buna en Güzel Yetkililer Cevap Verir Ve Ben O Cevabı Tahmin Edebiliyorum Bu Konunun Kapatılması Olacaktır Hackerfriend İse Yine Sır Olarak Kalacaktır diye Düşünüyorum

Sonuna Kadar Size Katılıyorum...Bu gidişata bir dur dememiz gerekmektedir.

Mesaj17.07.2009, 13:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

Peki Hackerfriend Bs Yetkilisiyse Bunu Neden Saklıyorlarki Amaç Ne ?
Mesaj17.07.2009, 13:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

mavidunyahizmet yazmış:

bencede doğru söylüyorsun benimde paralı iyi siteler yapan tanıdıklarım var burda uğraşmaya değmez ancak ben web sitesiyle o kadar uğraşmayı sevmem bu nedenle bs yi tercih ettim daha kolay diye
Mesaj17.07.2009, 13:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

mavidunyahizmet yazmış:

Evet amaç ne?
Mesaj17.07.2009, 13:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

mavidunyahizmet yazmış:

BS Sizin siteniz olsa sizde daha iyi reklam için "Sitemden Muthiş Yetenekler "Çıkıyor Dedirtmezmiydiniz_?

Önceki mesajları göster: