| Yazar |
Mesaj |
-

siyahbeyaz-1903
Uzman Üye
|
21.07.2009, 13:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sekmen-ailesi yazmış: Neden anlamasınki. Bu transferleri bilmem ama diğer transferlerde çok para harcadı fener. Guize mesela. O kadar paraya 2 tane guızedan ıyı futbolcu alınabilirdi. Mesela galatasaray. Ucuz fiyata keita'yı getirdi. Böylee transferler yapmalı fbde.
8 milyon euro ucuz mu
guiza hadi la liğada gol kralı oldu 14 milyon verdiler
keita yedek kulübesinde oturan bir oyuncuydu ona neden 8 milyon euro verdiler.
kısacası bizim Türk takımları mali açıdan çok zayıflar.
fb de guiza
gs de lincoln
bjk de ferrari bunlara örnektir
bizimkiler biraz portoyu örnek alsın adamlar 300 bin euroya aldıkları adamı 15 milyon euroya satıyorlar helal olsun |
|
|
↑
|
|
 |
-

fenerbahcemix
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.07.2009, 13:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
web-expert yazmış: fenerbahcemix yazmış: futboltribunu yazmış: Fenerbahçe transfer sezonunda şimdiye kadar yaptığı transferlerin hepsinde boşa para harcadı.Ben yine öyle olduğu kanısındayım, bu transferler çalışmaz gibi geliyor.Fenerbahçe'den bu kadar iddiaya daha iyi transferler beklerdim.
Futboldan anlamadığın kesin  Başka bir şey demiyorum.
Bu oyuncunun bana izlediğin maçlarını sayarmısın ?
Ayrıca guiza için de geçen sene kötü diyenler de futboldan anlamıyodu dimi
anlaşıldı arkadaşlarımız beşiktaşlı yada galatasarylı ne sölesem boş ______________ www.fenerbahcemix.tr.gg |
|
|
↑
|
|
 |
-

fenerbahcemix
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.07.2009, 13:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
siyahbeyaz-1903 yazmış: sekmen-ailesi yazmış: Neden anlamasınki. Bu transferleri bilmem ama diğer transferlerde çok para harcadı fener. Guize mesela. O kadar paraya 2 tane guızedan ıyı futbolcu alınabilirdi. Mesela galatasaray. Ucuz fiyata keita'yı getirdi. Böylee transferler yapmalı fbde.
8 milyon euro ucuz mu
fb de guiza
gs de lincoln
bizimkiler biraz portoyu örnek alsın adamlar 300 bin euroya aldıkları adamı 15 milyon euroya satıyorlar helal olsun
sana katılıyorum arkadaşım.______________ www.fenerbahcemix.tr.gg |
|
|
↑
|
|
 |
-

web-expert
Aktif Üye
|
21.07.2009, 13:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
siyahbeyaz-1903 yazmış: sekmen-ailesi yazmış: Neden anlamasınki. Bu transferleri bilmem ama diğer transferlerde çok para harcadı fener. Guize mesela. O kadar paraya 2 tane guızedan ıyı futbolcu alınabilirdi. Mesela galatasaray. Ucuz fiyata keita'yı getirdi. Böylee transferler yapmalı fbde.
8 milyon euro ucuz mu
fb de guiza
gs de lincoln
bizimkiler biraz portoyu örnek alsın adamlar 300 bin euroya aldıkları adamı 15 milyon euroya satıyorlar helal olsun
8 milyon euro sadece r.madrid'e göre ucuzdur.  |
|
|
↑
|
|
 |
-

onbinrenk
Aktif Üye
|
21.07.2009, 13:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: Bu transferleri bilmem ama Dedim. Guiza aynı geçen seneki gibi kalack bence. Sadece bjk ye gol atar gene  |
|
|
↑
|
|
 |
-

onbinrenk
Aktif Üye
|
21.07.2009, 13:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: 8 milyon euro sadece r.madrid'e göre ucuzdur. Laughing
8 milyon euro ucuz bir fiyat tabikide. Lyon 15 milyon euroya almıştı. Ama lyonun kadrosu güçlü olduğundan forma şansı bulamadı. Fildişinde oynarken hiç izlememişsiniz galiba. Ayrıca Guize gol kralı oldu. Eğer fenerbahçeye gelmeseydi daha bunu bile bilmiyordunuz. |
|
|
↑
|
|
 |
-

fenerbahcemix
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.07.2009, 13:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
onbinrenk yazmış: Alıntı: 8 milyon euro sadece r.madrid'e göre ucuzdur. Laughing
8 milyon euro ucuz bir fiyat tabikide. Lyon 15 milyon euroya almıştı. Ama lyonun kadrosu güçlü olduğundan forma şansı bulamadı. Fildişinde oynarken hiç izlememişsiniz galiba. Ayrıca Guize gol kralı oldu. Eğer fenerbahçeye gelmeseydi daha bunu bile bilmiyordunuz.
eminmisin la liga gibi bir lişgde gol kralı olan adamı tanımayacaktık tabi hiç maç izlmeiyoruz ya  ______________ www.fenerbahcemix.tr.gg |
|
|
↑
|
|
 |
-

webeg
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.07.2009, 14:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben kendi şahsım adına bu transferleri doğru bulmuyorum. |
|
|
↑
|
|
 |
-

fenerbahcemix
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.07.2009, 14:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webeg yazmış: ben kendi şahsım adına bu transferleri doğru bulmuyorum.
sana iki soru soracağım
1.) Hangi takımlısın ?
2.) Neden doğru bulmuyorsun ______________ www.fenerbahcemix.tr.gg |
|
|
↑
|
|
 |
-

webeg
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.07.2009, 15:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@fenerbahcemix
Bunun takımla alakası yok.
Doğru bulmamamın nedeni ise
Bir kaç maçlarını izledim açıkçası pek iç açıcı değllerdi.
Ayrıca bu benim kişisel görüşüm.Buna saygı duymak zorundasınız!. ______________
Ben Britney Spears'ın 1 numaralı Hayranıyım.Sizde hayranı olmak istiyorsanız Tıklayınız!.. |
|
|
↑
|
|
 |
-

hyperend
Uzman Üye
|
21.07.2009, 15:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bence futbol saçmalık xD ama olmasada ekonomik kriz gelirdi. xD
bu arada real madrid piyasıyı kırdı geçti xD
transferliğin doğruluğunu biz bilemeyiz.Almışlarsa vardır birşey...
bence her takın alt yapıya önem verse porto, ajax gibi zengin olurduk xD ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
|
↑
|
|
 |
-

fenerbahcemix
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.07.2009, 15:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hyperend yazmış: bence futbol saçmalık xD ama olmasada ekonomik kriz gelirdi. xD
bu arada real madrid piyasıyı kırdı geçti xD
transferliğin doğruluğunu biz bilemeyiz.Almışlarsa vardır birşey...
bence her takın alt yapıya önem verse porto, ajax gibi zengin olurduk xD
doğru altyapı çok önemli.______________ www.fenerbahcemix.tr.gg |
|
|
↑
|
|
 |
-

siyahbeyaz-1903
Uzman Üye
|
21.07.2009, 15:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@webeg
görüşünüze saygılıyız söyleceklerimiz size değil genel
bu futbolcular 26 yaşında
brezilya milli takımında forma giyiyorlar.
bizim Türk takımlarıda aynen sizin gibi 1-2 maçını izleyip dünya yıldızlarına burun kıvırmışlar geçmişte ki şimdi o oyuncular real madrid,milan gibi dev kulüplerde oynuyorlar.
biliyor musunuz
kaka=g.antep
yaya toure=beşiktaş ve daha niceleri bu gibi oyuncuları sizin gibi düşündükleri için kaçırdılar.
ben tekrar söylüyorum bu adamlara hakettikleri değer verilirse ki fb d 8 brezilyalı oluyor kesinlikle verilecektir.galiba defans oyuncusu bunlar geleceğin maiconu olacak idaaa ediyoruz.
ve dev bir kulüp bu oyuncuları fb den 15 milyon euro gibi büyük paralara bu oyuncuları isteyecek nerden çıkartıyorsun derseniz milan bu dos santos için 20 milyon euroyu gözden çıkartmış ama fb hızlı davranıp kapmış  |
|
|
↑
|
|
 |
-

tasarist
Uzman Üye
|
21.07.2009, 15:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hayırlı olsun galatasaraylı olarak yazıyorum ama bugüne kadar 17 milyon dolara guiza bilmem kaç milyon dolara roberto carlosu aldı ama kaç senedir şampiyon olamıyorlar türk futbolunun en büyük takımlarından biri olarak rk futbolunu utandırdıkları kanaatındayım çünki kaç milyon dolar transfere gidiyo ama kaç senedir ne fortis türkiye kupası ne türkiye süper kupası daha kaç yoldır alamadıkları çok kupa war yani tabi kötü bi yanım yok ama türkiyede gücünü sadece galatasaraya hazırladıkları kanaatindeyim ben ligin son sıradaki takımına yeniliyor fenerbahçeliler için üzücü ama ligin 3 mü 4.mü sırasındaki galatasaray'ı yeniyo yani bence fenerbahçe nin elinde çok para var ve bunu bazıları iyi olsada tüm brezilyalıları toplamakla hacıyo  yakında breilya milli takımı kuracak fenerbahçe  tabi türk futboluna böyle transferlerle oyuncuları tanıtması iyi bişey gün geçtikce türk futbolu avupada sivasspor  (ben sivaslıyım) türk futbolunda galatasaray tranferdede fenerbahçenin kazanacağı yönündeyim tabiki sivasspor bi şakaydı  ______________ Devredilme Falan Yok Tasarist Hala Beko'Da |
|
|
↑
|
|
 |
-

japon-cocuk
Uzman Üye
|
21.07.2009, 16:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Çok İyi Oyuncular Değil (BENCE)
Ama Bunları Konuşmak Doğru Değil Lig Başlayıca Keita'yı da Oliviera'yı da Ferrari'yi de Göreceğiz...______________  |
|
|
↑
|
|
 |
|