Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj22.07.2009, 19:59 (UTC)    
Mesaj konusu: s.a

tam olarak anlamadım
Mesaj22.07.2009, 20:11 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: s.a

tr-photoshop yazmış:
tam olarak anlamadım

ust duzeylerde 5 senelık adobe egıtımım dedim bende eğitim isitom
Mesaj22.07.2009, 22:58 (UTC)    

kursları var arkadasım
Mesaj23.07.2009, 09:25 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: s.a

tr-photoshop yazmış:
kursları var arkadasım

bu kurslar ne kadardan başlıyor
Mesaj23.07.2009, 09:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

ya ne kursu bırakın kurs feln fış xD

ben 4 ayda öğrendim.Mayıs ta başladım.Başladıgımda photshop neydi bilmezdim...Şimdi yetecek kadar biliyorum.Daha ileri gitsem dahada iyisi olacaktı...
Mesaj23.07.2009, 09:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

hyperend yazmış:

ben 4 ayda öğrendim.Mayıs ta başladım.Başladıgımda photshop neydi bilmezdim...Şimdi yetecek kadar biliyorum.Daha ileri gitsem dahada iyisi olacaktı...

Senin Bildiğin kadar photoshop kimseye yetmez xD biz fotomontaj yapmak istiyoruz sizin gibi efektler değil x) Resimli yada videolu derslere bakıp yapmak kolay önemli olan eğitimini almak x)

Mesaj23.07.2009, 09:44 (UTC)    

senın evde orendıgın ıle kursda oğrendıgın farklıdır.orda detaya ınıyorlar hemde ucretsızdır kurslar
Mesaj23.07.2009, 09:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba değerli arkadaşlar;

Arkadaşlar burası tartışma merkezi filan değil Lütfen görüşlerinizi yazınız ve teşekkür olarakta palşaımda bulunan kardeşimizn sitesiniz ziyaret edip Öm ile teşekkür edin. Teşekkürlerinizi Cevap yazarak yapmayın

Ayrıca. Photoshop Evde sadece geliştirilir öğrenilmez. Evdeki ile Fotoğrafçıda yada kursta öğrenilen çok farklıdır. Kimse ben evde öğrendim diye fotoğrafçıya gitmesin. Çünkü Bilmediğiniz o kadar çokşey varki..

Başarılar....

Tüm Bedava-Site(m)'e iyi günler diliyorum...
Mesaj23.07.2009, 10:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

fenerbahcemix yazmış:
hyperend yazmış:

Senin Bildiğin kadar photoshop kimseye yetmez xD biz fotomontaj yapmak istiyoruz sizin gibi efektler değil x) Resimli yada videolu derslere bakıp yapmak kolay önemli olan eğitimini almak x)

Canım ben sadece efektler vs yapmıyorum

make up, logo, web template vs... ben bunlarıda öğrendim.Yazıya efekt vermek 2 dakikalık iş Wink...
Mesaj23.07.2009, 10:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

hyperend yazmış:
fenerbahcemix yazmış:
hyperend yazmış:

make up, logo, web template vs... ben bunlarıda öğrendim.Yazıya efekt vermek 2 dakikalık iş Wink...

amannnn neyse
Mesaj23.07.2009, 10:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

fenerbahcemix yazmış:
hyperend yazmış:
fenerbahcemix yazmış:
hyperend yazmış:

amannnn neyse

ya pradon sonuna gülücük koycaktım direk gönderdim tartışma gibi algılanmasın Laughing
Mesaj23.07.2009, 10:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bence çok yanlış düşünüyorsunuz...Tanıdığım bir çok kişi hiç özel ders almadan sadece ingilizce derslerden yararlanarak yaptıgı inanılmaz şeylera tanık oldu...Kutay abim var tnaıdıgım dünyanın en büyük resim galeri sitesi veya portfoliyo sitesi olan devirart 6. yıl özel walpaper yarışmasında favori gidiyor...

adamın hayali Warner Bross da çalışmak.Vede hiç özel ders almadan sadece internetten...Ve böyle tanıdım bir insan.
Mesaj23.07.2009, 10:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

hyperend yazmış:
Bence çok yanlış düşünüyorsunuz...Tanıdığım bir çok kişi hiç özel ders almadan sadece ingilizce derslerden yararlanarak yaptıgı inanılmaz şeylera tanık oldu...Kutay abim var tnaıdıgım dünyanın en büyük resim galeri sitesi veya portfoliyo sitesi olan devirart 6. yıl özel walpaper yarışmasında favori gidiyor...

adamın hayali Warner Bross da çalışmak.Vede hiç özel ders almadan sadece internetten...Ve böyle tanıdım bir insan.

ömden o yarışmanın yapıldığı resmi intyernet sitesini atarmısın
Mesaj23.07.2009, 11:17 (UTC)    

tamam arkadaslar butun herkezden ozur dılıyorum kurs kotu bır seydır.hyperend arkadasım ne dıyorsa dogrudur.neyse basarılar tartısma ortamı yaratmayalım lutfen
Mesaj24.07.2009, 11:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

ya ben strong pach diye bişi çıkmıyor
Önceki mesajları göster: