Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj23.07.2009, 16:38 (UTC)    
Mesaj konusu: 1,5. YILIN SONU

Arkadaşlar ilk olarak hepinize çok teşekkür ediyorum 1.5 Yıl önce girdiğim bedava-sitem hayatımda birçok siteyle birçok arkadaşla karşılaştım hepsi benim için dost oldu ve msn adresimin yarınsından çoğunu kapladılar Very Happy. Ben bedava-sitemde bir çok site açtım birçoğunda büyük başarılar gösterdim il sitem www.bkorumaz15.tr.gg idi hiç ilgilenmeden bıraktım.Bir çok konuda site açtım (müzik,oyun vs.) ama hiç birisinde kendimi bulamadım derken webmasterlara yardımcı olayım dedim worldsweb.tr.gg açtım ama bundada kendimi bulamadım ne akdar site açtıysam mutlu olamadım ama kendimi eğlence sitesinde bulacağımı düşündüm.Aslında bu kulüpstarı açmadan 1 ay kadar önce www.frmstr.com açtım ve artık bs ile ilgilenmiyorum.24/07/2009 yani yarın .com lu bir haber sitesi daha açacağım.

Bedava-sitem hayatımda gerçekten çok mutlu oldum internette diyelim günlük 10 saat kalıyorsam bunun en az 6 saati bs idi ama artık bunun 1 saati bile olmayacak gibi görünüyor. Bedava-sitemi artık küçük projelerimde kullanacağım bunlardan biride kulupstar.tr.gg.

Bedava-sitemde kaldığım sürece şu alanda bir site açsam süper olur diyerek bir site açar hiç süper olmaz başka bir alanda açar yine mutlu olamaz ve beğenmezdim bunun sitenin alanı ile ilgili değil sınırlı olmasından kaynaklandığını anladım biz kendimize bağlıyız bu bs de ama her istediğimizi yapamıyoruz. Örneğin php,asp,xhtml ve bunun gibi birçok şeyden yoksunuz ve en önemlisi php.Yani şuan sizin anlayacağınız dille otomatik üyelik vs. bunlardan yoksunduk. Atık kendimi normal sitelerde (.com , .net vs.) arayacağım ve başarılı olacağımı düşünüyorum.

Tr.Gg de aradığım en önemli şey php ve bunun scripthlerini kullanmak sitemap yollamak ve meta etiketleri yapıp google botlarına göstermekti ama bunu artık bedava-sitem yöneticilerinden ben yokken bekliyorum.


Hepiniz Allah'a Emanet Olun ! Bir daha görüşmemiz zor gibi görünüyor. Hepinize iyi günler! İyi Çalışmalar dilerim Bay Bay!

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
______________
Mesaj23.07.2009, 16:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

Confused
______________
Mesaj23.07.2009, 20:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

Rolling Eyes
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu