Yazar |
Mesaj |
-

gizliilimler
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.07.2009, 20:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

sefacity
Aktif Üye
|
19.07.2009, 23:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
daha böyle bişey görmemiştim.tbrkler. ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

hakan-fan
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.07.2009, 13:32 (UTC) Mesaj konusu: Hakan-Fan |
|
|
Gizliilimler senın sıten icerik muhtesem fakat ıceblue tasarım kotu.Kotu derken css ye gec demıyorum.Sadece daha genıs ve daha güzel gorunen bir ıceblue tasarım yap kendıne yada yaptır.Ozmn daha da güzel bir site olacagından emınıım.  ______________ twitter.com/hakan_ozdemirr |
|
↑
|
|
 |
-

dangerfull
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.07.2009, 13:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tbkler ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

gizliilimler
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.07.2009, 21:08 (UTC) Mesaj konusu: Re: Hakan-Fan |
|
|
hakan-fan yazmış: Gizliilimler senın sıten icerik muhtesem fakat ıceblue tasarım kotu.Kotu derken css ye gec demıyorum.Sadece daha genıs ve daha güzel gorunen bir ıceblue tasarım yap kendıne yada yaptır.Ozmn daha da güzel bir site olacagından emınıım.
Ziyaretçiler, AMBALAJA değil; AMBALAJ'IN içindekilere bakıyorlar. Bunun için sade bir tasarım seçtim zaten. Gerçi hem tasarım, hem de içerik birleşince, ikisinde de mükemmellik sağlanınca elbette daha güzel bir ortam yaratılacak. Ama şimdiye kadar benimle tasarım hakkında konuşan arkadaşlar da biliyor ki, ZOR BEĞENEN BİRİ'yim. Ruhumda şairlik var ve istediğim tasaım da şiir gibi güzellikte ve ince bir zekanın ürünü olmalı. Ahmet Haşim'in "Melâli anlamayan nesle aşina değiliz." mısrasındaki gibi, baştan başa MELAL olmalı. Mimar Sinan gibi ustaca bir tasarımcı çıkacak, sitenin retoriğiyle eşleşen, MESAJ ve müzikalitesi olan bir tasarımı bana sunacak ki, ben de vaat ettiğim gibi yaklaşık 2000'den fazla PR4 alt sayfası olan bu sitenin her sayfasından backlink kazanabilsin. Yoksa, HİÇ OLMASIN. Yani EN KÖTÜSÜNE FİT olmayacagım. Elbet günün birinde bu MİMAR SİNAN .ıkacak ve bana bu tasarımı sunacak. ______________
gizliilimler.org / 4kitap.tr.gg / mehmetakifardic.tr.gg |
|
↑
|
|
 |
-

tr-photoshop
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.07.2009, 21:12 (UTC) Mesaj konusu: selam |
|
|
gercekden basarısını kıskandıgım bır sıte.Cok guzel bilgiler ve tasarıma sahıp tebrık edıyorum sizi. ______________ Özenti Olma Kendin Ol Sen Böle Daha Güzelsin  |
|
↑
|
|
 |
-

fenerbahcemix
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.07.2009, 21:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ziyaretçilerin hangi sayfada hangi siteden bakıyorsunuz ?______________ www.fenerbahcemix.tr.gg |
|
↑
|
|
 |
-

gizliilimler
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.07.2009, 10:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fenerbahcemix yazmış: ziyaretçilerin hangi sayfada hangi siteden bakıyorsunuz ? |
|
↑
|
|
 |
-

forza-kartal
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.07.2009, 12:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Çok iyi bi tasarımı yok ama detaylar geniş başarılar ve tabi ki tebrikler  ______________
 |
|
↑
|
|
 |
-

webdeev
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.07.2009, 11:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
böyle bi sitem olsun 5 milyar borcum olsun  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

vitaminlik
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.07.2009, 11:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Eskiden naazimca yapıyordu bu kadar şimdi sen hakketten büyük bir başarı! Tebrik Ederim! ______________ http://vitaminli.yetkinfourm.org yönetici+yetkili+yetkili yardımcısı alımnları vardır |
|
↑
|
|
 |
-

gizliilimler
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
 |
-

gizliilimler
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
 |
-

trpage
Acemi Üye
|
05.08.2009, 20:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gizliilimler yazmış: Son online ziyaretçi rekorumuzuz; 770... 1000'leri, 2000'leri de görürüz inşallah... |
|
↑
|
|
 |
-

csshost
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.08.2009, 04:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
siteniz gerçekten büyük. bu başarı sizin. tebrikler..
(2.500.000 milyon oluyor) |
|
↑
|
|
 |
|