Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj25.07.2009, 20:25 (UTC)    
Mesaj konusu: Barış Kupası | Beşiktaş JK 1-1 Olympique Lyonnais

Lyon elimizden kaçtı!

Beşiktaşımız, Barış Kupası'ndaki ilk maçında Fransa'nın Olimpik Lyon ekibiyle karşı karşıya geldi ve mücadele 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.



Yeni sezon hazırlıklarını İspanya'da sürdüren Beşiktaşımız, Barış Kupası (Peace Cup Andalucia 2009) maçlarıyla görücüye çıktı.

Önceki sezonların aksine hazırlıklarını İstanbul'da sürdüren ve şu ana dek sadece İtalya'nın Catania ekibiyle bir hazırlık maçı yapan siyah beyazlı ekibimiz, İspanya'daki kupanın ilk maçında bugün Fransa'nın Olympique Lyon takımıyla karşılaştı ve maç 1-1 sona erdi.

Beşiktaşımız ile Olympik Lyon arasındaki mücadele, Colombino Stadı'nda oynandı ve ilk yarı golsüz eşitlikle sona erdi. Beşiktaşımız 69. dakikada Kallstrom'un golüyle 1-0 mağlup duruma düşse de 86. dakikada Nobre ile beraberliği yakaladı ve karşılaşma 1-1'lik skorla tamamlandı.

Kupada (D) Grubu'nda yer alan siyah beyazlı ekibimiz., organizasyondaki ikinci maçında ise 29 Temmuz Çarşamba günü TSİ 23.30'da Sevilla'nın Sanchez Pizjuan Stadı'nda Portekiz'in Porto ekibiyle karşı karşıya gelecek.

Kaynak: Karakartal.com

_________________________________

İlk yarı iyi değildik ama ikinci yarı özellikle son 20 dakika harika oynadık zaten son 10 dakika kendi sahalarından çıkamadılar . Fink , Ferrari ,Ernst ,Nobre(Özellikle Nobre) , Sivok , Erhan , İsmail bu futbolcular adeta mükemmeldiler ancak Bobo ve Holosko çok çok tutuktu . Tellon'nun golde %100 lük hatası vardı ama kornerdeki iyi atışıyla affettirdi kendini.
______________

Mesaj25.07.2009, 20:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

bu maçın beraberlikle sonuçlanacağını tahmin ediyordum doğru çıktı
aslında skora bakıldığında iyi bir skor birde porto maçını iyi atlatırsak çok iyi olur.çünkü beşiktaş şampiyonlar liğinde evinde kim olursa olsun harika oynuyor ama deplasmanda çok vasattı 2 yıl önce,bu yıl umarız inönüde puan kaptırmayıp deplasmandada puanlar alırız. Wink
lyon eski gücünü kaybetti juninho,benzema gibi ilk 11 den 2 oyuncu gitti ve yedek de olsa keita gs geldi.yerine lisandro lopez aldılar ama benzemanın yerini dolduramaz.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu