| Yazar |
Mesaj |
-

orhan-dersimli
Uzman Üye
|
29.07.2009, 12:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fol yerine sac iste ______________
 |
|
|
↑
|
|
 |
-

-resimburada-
Aktif Üye
|
29.07.2009, 14:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
japon-cocuk yazmış: -resimburada- yazmış: aranızda ben küçüğüm  medeni cesaretim var ama resmim yok
Küçük Derken Yaşınız Kaç |
|
|
↑
|
|
 |
-

bonjuan1
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.07.2009, 14:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
-resimburada- yazmış: japon-cocuk yazmış: -resimburada- yazmış: aranızda ben küçüğüm  medeni cesaretim var ama resmim yok
Küçük Derken Yaşınız Kaç
12 yaşındayım ama ben kendimi küçük buluyorum aranızda |
|
|
↑
|
|
 |
-

-resimburada-
Aktif Üye
|
29.07.2009, 14:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

fc-beypazarigucu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
30.07.2009, 11:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Siz valla tipe bakıyorsunuz ben tipe bakmıyorum kimi yakışıklı gibi tam aksini düşünür benim için. Fakat ben yaşa bakıyorum.. Aranızda en küçük benim benden küçük olduğunuda sanmıyorum =(( Resmimi eklicektim fakat yaş sorunu var sanırım aramızda =) Onun için ekleyemiyJem =))
Bu arada deniz abi sen kız olsaymısdın birde ordaki kız olsaymıştın tam bir emocu olurmuştun..(Şimdi emocumusuun bilmem fakat ben sagocu =)) ) |
|
|
↑
|
|
 |
-

bonjuan1
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
30.07.2009, 11:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fc-beypazarigucu yazmış: Siz valla tipe bakıyorsunuz ben tipe bakmıyorum kimi yakışıklı gibi tam aksini düşünür benim için. Fakat ben yaşa bakıyorum.. Aranızda en küçük benim benden küçük olduğunuda sanmıyorum =(( Resmimi eklicektim fakat yaş sorunu var sanırım aramızda =) Onun için ekleyemiyJem =))
Bu arada deniz abi sen kız olsaymısdın birde ordaki kız olsaymıştın tam bir emocu olurmuştun..(Şimdi emocumusuun bilmem fakat ben sagocu =)) )
 o resimde emo zaten.
ben kişisel hayatımda emo değilim aslında.
o kız resimiyle de kaç kişiyi iştettim bi bilsen!.
bu arada bende cezacıyım.ceza kesiyorum  ______________
|
|
|
↑
|
|
 |
-

fc-beypazarigucu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
30.07.2009, 11:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bonjuan1 yazmış: fc-beypazarigucu yazmış: Siz valla tipe bakıyorsunuz ben tipe bakmıyorum kimi yakışıklı gibi tam aksini düşünür benim için. Fakat ben yaşa bakıyorum.. Aranızda en küçük benim benden küçük olduğunuda sanmıyorum =(( Resmimi eklicektim fakat yaş sorunu var sanırım aramızda =) Onun için ekleyemiyJem =))
Bu arada deniz abi sen kız olsaymısdın birde ordaki kız olsaymıştın tam bir emocu olurmuştun..(Şimdi emocumusuun bilmem fakat ben sagocu =)) )
 o resimde emo zaten.
ben kişisel hayatımda emo değilim aslında.
o kız resimiyle de kaç kişiyi iştettim bi bilsen!.
bu arada bende cezacıyım.ceza kesiyorum
Bu sözüm meclisten dışarı fakat bende cezacılara ceza kesiyorum.. =)) |
|
|
↑
|
|
 |
-

okanizm
Uzman Üye
|
30.07.2009, 14:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Şu başlığa resim ekleyecek olan varsa eklesin, muhabbettinizi, geyiğinizi ö.m.den yapın arkadaşlar.
Yok ben bir de dedim o kadar demesem tamam.
Resim ekleyen varsa eklesin yoksa yazmayın______________ Google Play Developer |
|
|
↑
|
|
 |
-

okanizm
Uzman Üye
|
30.07.2009, 14:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Koca başlık 10 sayfa olmuş 5 adet resim ya var ya yok, bi dünya boş mesaj inşallah anlatabiliyorumdur derdimi______________ Google Play Developer |
|
|
↑
|
|
 |
-

www-kral
Uzman Üye
|
30.07.2009, 14:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
-resimburada- yazmış: japon-cocuk yazmış: -resimburada- yazmış: aranızda ben küçüğüm  medeni cesaretim var ama resmim yok
Küçük Derken Yaşınız Kaç
12 yaşındayım ama ben kendimi küçük buluyorum aranızda
ben sweneden küçüğüm mesela ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

paylasim61
Uzman Üye
|
31.07.2009, 14:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

hyperend
Uzman Üye
|
31.07.2009, 15:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
okanizm yazmış: Koca başlık 10 sayfa olmuş 5 adet resim ya var ya yok, bi dünya boş mesaj inşallah anlatabiliyorumdur derdimi
ekledik ama bazı kişileri konuyu uzatıp bir çok gereksiz mesja yazdılar.Resimler gerilerde kaldı.Konu amacından iyice uzaklaştı... ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
|
↑
|
|
 |
-

okanizm
Uzman Üye
|
31.07.2009, 17:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hyperend yazmış: okanizm yazmış: Koca başlık 10 sayfa olmuş 5 adet resim ya var ya yok, bi dünya boş mesaj inşallah anlatabiliyorumdur derdimi
ekledik ama bazı kişileri konuyu uzatıp bir çok gereksiz mesja yazdılar.Resimler gerilerde kaldı.Konu amacından iyice uzaklaştı...
hyperend herkes chat amaçlı kullanıyor forumu zıvanadan çıkmış herşey ______________ Google Play Developer |
|
|
↑
|
|
 |
-

fc-beypazarigucu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
31.07.2009, 18:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|