Yazar |
Mesaj |
-

interforce
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.08.2009, 00:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hep aynı kişiler mesaj yazıyor hyperend, tekfurdag, antispamteam  Tabikide ben
 ______________ .fear{display:none;} |
|
↑
|
|
 |
-

sakfarya
Acemi Üye
|
01.08.2009, 00:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
interforce yazmış: Hep aynı kişiler mesaj yazıyor hyperend, tekfurdag, antispamteam  Tabikide ben
aslında ben varımda bir adam anasayfasında düzenlik istiormuş  eski tasarımı ona verdimde sakfarya olarak girdim:D |
|
↑
|
|
 |
-

sakfarya
Acemi Üye
|
01.08.2009, 01:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sakfarya yazmış: interforce yazmış: Hep aynı kişiler mesaj yazıyor hyperend, tekfurdag, antispamteam  Tabikide ben
aslında ben varımda bir adam anasayfasında düzenlik istiormuş  eski tasarımı ona verdimde sakfarya olarak girdim:D
ben tekfurdag  |
|
↑
|
|
 |
-

interforce
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.08.2009, 01:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
 Beni mi kandırıyodun  ______________ .fear{display:none;} |
|
↑
|
|
 |
-

interforce
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.08.2009, 01:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
13 kullanıcı
Hadi iyi geceler... ______________ .fear{display:none;} |
|
↑
|
|
 |
-

hyperend
Uzman Üye
|
01.08.2009, 01:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Durmadan hata veriyor bu arada forum databasesi. ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
 |
-

ua1905ua
Uzman Üye
|
01.08.2009, 01:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
antispamteam yazmış:
yine 3 ya bi tek başıma kalamadım şu forumda
ben bir kac kere 1 kayitli üye olmayi cook bekledim ama hic nasip olmadi insallah sana nasip olur
üsteki kesintisizeglence arkadasin paylasimini gördüm görmedim degil 1+1= 2 mi ediyor bir düsünün sonra ne demek istedigimi anliyabilirsiniz bana inandirici gelmedi
arkadaslar söyle birsey yapalim buda antispamteam ustamizin hatirina olsun
2 kayitli üyeyi yakaliyan arkadasa bir tasarim yapacam seklini stilini herseyini ekran görüntüsünü yakaliyan kardesimiz belirliyecek
basligi biraz renglendirelim ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
 |
-

antispamteam
Uzman Üye
|
01.08.2009, 01:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ua1905ua yazmış: ben bir kac kere 1 kayitli üye olmayi cook bekledim ama hic nasip olmadi insallah sana nasip olur
üsteki kesintisizeglence arkadasin paylasimini gördüm görmedim degil 1+1= 2 mi ediyor bir düsünün sonra ne demek istedigimi anliyabilirsiniz bana inandirici gelmedi
arkadaslar söyle birsey yapalim buda antispamteam ustamizin hatirina olsun
2 kayitli üyeyi yakaliyan arkadasa bir tasarim yapacam seklini stilini herseyini ekran görüntüsünü yakaliyan kardesimiz belirliyecek
basligi biraz renglendirelim
sağolasın dostum..
evet renklenecek gibi duruyor  ama sırf tasarım uğruna kimse çıkmayacak 3 kişi bile yakalamayacak bence
bu arada burada sen de vardın ama 30.07.09 da
 |
|
↑
|
|
 |
-

hyperend
Uzman Üye
|
01.08.2009, 01:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sizce nasıl xD ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
 |
-

tekfurdag
Uzman Üye
|
01.08.2009, 01:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hyperend yazmış:
sizce nasıl xD
photoshop oldugu belli 1 den  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

hyperend
Uzman Üye
|
01.08.2009, 01:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
zaten tek hata o.O da çok aşağı iniyo çok yukarı çıkıyo vs gibi
ama olmasa xD ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
 |
-

ua1905ua
Uzman Üye
|
01.08.2009, 01:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evet benimde oldugumu görmüstüm forumda paylasildigi günde o an yorum yazmadim baslik dikatimi cekmisti artik zamanla görecez 2 kayilti üye´yi yakaliyan olacakmi
simdi bir veya iki cürük yumurta cikip photoshota düzenleme yapmayi deniyebilir insanlik hali ya tutarsa misali
ama sizden ricam böyle bir yola bas vurarak hile yaparak birseyi elde etme düsüncesinde olmiyalim degerli dostlar ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
 |
-

antispamteam
Uzman Üye
|
01.08.2009, 01:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hyperend yazmış: sizce nasıl xD
evet gayet şık inandırıcı ama virgül de olmasaymış
tek kişiyi kimden virgülle ayırmak gerekir ki  |
|
↑
|
|
 |
-

jasonstatham
Acemi Üye
|
|
|
bizde varız aloo hyperend |
|
↑
|
|
 |
-

hyperend
Uzman Üye
|
|
|
Amacım sadece ortalık neşelesin... ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
 |
|