Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj01.08.2009, 00:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

Hep aynı kişiler mesaj yazıyor hyperend, tekfurdag, antispamteam Mr. Green Tabikide ben Cool

Mesaj01.08.2009, 00:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

interforce yazmış:
Hep aynı kişiler mesaj yazıyor hyperend, tekfurdag, antispamteam Mr. Green Tabikide ben Cool

aslında ben varımda bir adam anasayfasında düzenlik istiormuş Very Happy eski tasarımı ona verdimde sakfarya olarak girdim:D
Mesaj01.08.2009, 01:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

sakfarya yazmış:
interforce yazmış:

aslında ben varımda bir adam anasayfasında düzenlik istiormuş Very Happy eski tasarımı ona verdimde sakfarya olarak girdim:D

ben tekfurdag Very Happy
Mesaj01.08.2009, 01:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

Shocked Shocked Beni mi kandırıyodun Mr. Green
Mesaj01.08.2009, 01:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

13 kullanıcı

Hadi iyi geceler...
Mesaj01.08.2009, 01:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

Durmadan hata veriyor bu arada forum databasesi.
Mesaj01.08.2009, 01:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

antispamteam yazmış:

yine 3 ya bi tek başıma kalamadım şu forumda Razz

ben bir kac kere 1 kayitli üye olmayi cook bekledim ama hic nasip olmadi insallah sana nasip olur Smile

üsteki kesintisizeglence arkadasin paylasimini gördüm görmedim degil 1+1= 2 mi ediyor bir düsünün sonra ne demek istedigimi anliyabilirsiniz bana inandirici gelmedi Razz

arkadaslar söyle birsey yapalim buda antispamteam ustamizin hatirina olsun
2 kayitli üyeyi yakaliyan arkadasa bir tasarim yapacam seklini stilini herseyini ekran görüntüsünü yakaliyan kardesimiz belirliyecek Smile

basligi biraz renglendirelim
Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Mesaj01.08.2009, 01:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

ua1905ua yazmış:
ben bir kac kere 1 kayitli üye olmayi cook bekledim ama hic nasip olmadi insallah sana nasip olur Smile

üsteki kesintisizeglence arkadasin paylasimini gördüm görmedim degil 1+1= 2 mi ediyor bir düsünün sonra ne demek istedigimi anliyabilirsiniz bana inandirici gelmedi Razz

arkadaslar söyle birsey yapalim buda antispamteam ustamizin hatirina olsun
2 kayitli üyeyi yakaliyan arkadasa bir tasarim yapacam seklini stilini herseyini ekran görüntüsünü yakaliyan kardesimiz belirliyecek Smile

basligi biraz renglendirelim

sağolasın dostum..
evet renklenecek gibi duruyor Razz ama sırf tasarım uğruna kimse çıkmayacak 3 kişi bile yakalamayacak bence Razz
bu arada burada sen de vardın ama 30.07.09 da Razz

Mesaj01.08.2009, 01:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

sizce nasıl xD
Mesaj01.08.2009, 01:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

hyperend yazmış:

sizce nasıl xD

photoshop oldugu belli 1 den Very Happy
Mesaj01.08.2009, 01:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

zaten tek hata o.O da çok aşağı iniyo çok yukarı çıkıyo vs gibi Very Happy

ama olmasa xD
Mesaj01.08.2009, 01:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

evet benimde oldugumu görmüstüm forumda paylasildigi günde o an yorum yazmadim baslik dikatimi cekmisti artik zamanla görecez 2 kayilti üye´yi yakaliyan olacakmi

simdi bir veya iki cürük yumurta cikip photoshota düzenleme yapmayi deniyebilir insanlik hali ya tutarsa misali Mr. Green Razz
ama sizden ricam böyle bir yola bas vurarak hile yaparak birseyi elde etme düsüncesinde olmiyalim degerli dostlar
Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Mesaj01.08.2009, 01:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

hyperend yazmış:
sizce nasıl xD

evet gayet şık inandırıcı ama virgül de olmasaymış Razz
tek kişiyi kimden virgülle ayırmak gerekir ki Razz
Mesaj konusu:

bizde varız aloo hyperend Razz
Mesaj konusu:

Amacım sadece ortalık neşelesin...