Yazar |
Mesaj |
-

hcegraphics
Acemi Üye
|
31.07.2009, 15:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fc-beypazarigucu yazmış: Güzel !
Teşekkürler! Başka yorum yok mu arkadaşlar? |
|
↑
|
|
 |
-

hcegraphics
Acemi Üye
|
31.07.2009, 18:47 (UTC) Mesaj konusu: Yeni Tasarımımız!!! Deniz Mavisi Tasarımı!!! |
|
|
Merhabalar! H.c.E Graphics olarak kendimize ait 2. css tasarımımızı bitirmiş bulunmaktayız :=) Umarım beğenirsiniz, yine; her zaman olduğu gibi tüm dizaynı ve görselleri bize ait olan orjinal bir css tasarımı.. Yine Bedava-Sitem için direkt kullanıma hazır hale getirdik..
Umarım beğenmişsinizdir, sitenize layık görmüşsünüzdür..
Haa bu arada tekrar hatırlatayım; tasarımlarımız tamamen ücretsizdir ve her isteyen kullanabilir..
İndirme linkleri ve detayları için buraya tıklayınız veya aşağıdaki linke tıklayınız..
http://hcegraphics.tr.gg/003_002.htm |
|
↑
|
|
 |
-

smhnet
Aktif Üye
|
31.07.2009, 19:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

hcegraphics
Acemi Üye
|
31.07.2009, 20:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
smhnet yazmış: Tebrikler Başarıalr Dilerim ..
Teşekkürler!
Umarım en yakın zamanda Bedava-Sitem'e bir şeyler kazandırabiliriz... Bedava-Sitem 'de orjinal ve bedava tasarım veren nadir sitelerdeniz ve tema sayımız her gün artıyor! |
|
↑
|
|
 |
-

sairhaticecerci
Acemi Üye
|
31.07.2009, 22:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
güzelll
biraz sade olmuş sadece o kadar ______________ www.sairhaticecerci.tr.gg
gözyaşlarımı silerken o silik sokak dar bir hucuma uğrayacak yüreğim otobüs şoförü gaza basınca ayağı ben ağlıcam.... |
|
↑
|
|
 |
-

hcegraphics
Acemi Üye
|
01.08.2009, 09:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sairhaticecerci yazmış: güzelll
biraz sade olmuş sadece o kadar
çünkü artık insanlar daha sade tasarımlara yöneldi, ama yeni tasarımlarımızda her tarzı benimseyeceğiz.. istediğiniz bir tür tasarım varsa istekte bulunabilirsiniz.. |
|
↑
|
|
 |
-

hcegraphics
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

hcegraphics
Acemi Üye
|
01.08.2009, 10:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Evet arkadaşlar, Tutku tasarımımız hakkında hiç yorum yok mu??? |
|
↑
|
|
 |
-

vitaminlik
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.08.2009, 10:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İlk ve güzel... başarıalr! ______________ http://vitaminli.yetkinfourm.org yönetici+yetkili+yetkili yardımcısı alımnları vardır |
|
↑
|
|
 |
-

hcegraphics
Acemi Üye
|
01.08.2009, 10:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
vitaminlik yazmış: İlk ve güzel... başarıalr!
sadece ilk tasarıma baktıysanız aldanmayın  2. sayfada da yaptığımız diğer 2 tasarımı da koydum  Yorumunuz için teşekkürler!
Yorumlara devam lütfen! |
|
↑
|
|
 |
-

vitaminlik
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.08.2009, 10:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hcegraphics yazmış: vitaminlik yazmış: İlk ve güzel... başarıalr!
sadece ilk tasarıma baktıysanız aldanmayın  2. sayfada da yaptığımız diğer 2 tasarımı da koydum  Yorumunuz için teşekkürler!
Yorumlara devam lütfen! Bu arada söylemeliyim css ye aç bence konuları  ______________ http://vitaminli.yetkinfourm.org yönetici+yetkili+yetkili yardımcısı alımnları vardır |
|
↑
|
|
 |
-

hcegraphics
Acemi Üye
|
01.08.2009, 10:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
vitaminlik yazmış: hcegraphics yazmış: vitaminlik yazmış: İlk ve güzel... başarıalr!
Yorumlara devam lütfen! Bu arada söylemeliyim css ye aç bence konuları
Şuana kadar Bedava-Sitem'de tek bir konumuz var o da bu  Zaten daha 2. günümüzde olduğumuz için bu tanıtım başlığı adı altından yayınlıyoruz.. Css bölümüne de açacağım  |
|
↑
|
|
 |
-

hcegraphics
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

hcegraphics
Acemi Üye
|
01.08.2009, 18:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar, bu hizmetler sizler için tarafımızdan orjinal olarak verilmekte.. Yorumlar bu kadar mı? |
|
↑
|
|
 |
-

kodubul
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.08.2009, 18:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bana free template gibi geldi bence sadece resimleri değiştirmişiniz..! ______________ www.kodubul.tr.gg |
|
↑
|
|
 |
|