Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj02.08.2009, 11:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

Teşekkür ederim yorumlarınız için. Sürekli yenileyip güzelleştiriyoruz sitemizi. En iyisini yapmaya çalışıyorum.
Mesaj02.08.2009, 11:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

rapturk90 yazmış:
tasarım altıyla birleştir tasarımı ayrıca reklam gözükmüor ayrıca gs amlemini her yere koyma bozuo tasarımı daha deişik bir menüde bulabilirsin

Sitemiz Bir GALATASARAY sitesi Amblemlerin çok olması normal. Ayrıca hangi reklamdan bahsettiğinizi anlayamadım. Değişik menü derken üst menüden bahsediyorsanız bence gayet güzel. Ayrıca tasarım altıyla tasarım zaten birleşik.. Eleştiri ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
Mesaj02.08.2009, 11:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

bedava-sitem reklamı gözükmüyor
Mesaj02.08.2009, 11:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

bir daha mesaj yazdığım için üzgünüm ama bişi daha sölicem tasarımda bütünlük yok derken aşağıdaki ayrı duruo banner ayrı dururo hep ayrı telden çalıo ambelemide her tarafa koyma derkende çocuk sitesi gibi olmasın standart yerlere koy bu standart yer dediğimde her yer olmasın he ayrıca galatasaraylıyım öle bi eleştiri yaptımki Very Happy yanlış anlaşılmasın
Mesaj02.08.2009, 11:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sitemiz Firefox ta optimize edilmiştir. Diğer tarayıcılarda nasıl durduğunu bilemiyorum. Siz herhalde başka bir tarayıcıdan sitemizi görüyorsunuz. Çünkü herhangi bir ayrılma yok site tam olarak yerli yerinde duruyor.
Mesaj02.08.2009, 11:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

bekle bi resmini alıyım ayrı derken farklı bişi kasteddim Very Happy
Mesaj02.08.2009, 11:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

Dediğiniz gibi bs reklamı görünmüyordu düzenledim. Siz amblemin çok kullanılmasın demiştiniz herhalde anasayfada çok fazla olduğundan dolayı söylemişsinizdir diye düşünüp onları da tekrar düzenledim. Şimdi yorumlarınızı alabilirmiyim?
Mesaj02.08.2009, 11:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

gerçekten çok güzel olmus
Mesaj02.08.2009, 11:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

jasonstatham yazmış:
gerçekten çok güzel olmus

Teşekkür ederim. Sitemize beklerim.
Mesaj02.08.2009, 11:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

ultraslanet yazmış:
Dediğiniz gibi bs reklamı görünmüyordu düzenledim. Siz amblemin çok kullanılmasın demiştiniz herhalde anasayfada çok fazla olduğundan dolayı söylemişsinizdir diye düşünüp onları da tekrar düzenledim. Şimdi yorumlarınızı alabilirmiyim?

şimdi daha güzel ama bak şu bütünlük konusunda ısrarlıyım Very Happy sitenin iyi olmasını istemeseydim uraşmazdımVery Happy

http://img.webme.com/pic/r/rapturk90/hatalar.jpg
Mesaj02.08.2009, 12:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sizin kullandığınız tarayıcı sanırım ie6. Bu nedenle böyle görünüyor. Bende göstereyim firefox ta sitemin nasıl durduğunu.

http://img90.imageshack.us/i/goruntu.png/

Buyrun..
Mesaj02.08.2009, 12:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

tmm
Mesaj02.08.2009, 12:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

Teşekkür ederim ilgilinze alakanıza... Sitemize yine beklerim:)
Mesaj03.08.2009, 13:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

Galatasaray Taraftarları,
-Yeni Portalınız olan UltrAslaNet te kendi yapımınız olan duvar kağıtlarını yayınlayabilirsiniz.
-Taraftarın Sesi adlı bölümde sizde sesinizi duyurabilirsiniz.
-Galatasarayımız hakkındaki doğru haberleri takip edebilirsiniz.
-Sitemiz için özel hazırlanmış olan fixtürden kaçırdığınız maçların sonuçlarını öğrenebilirsiniz.

Sürekli olarak gelişen sitemize sizde katkıda bulunmak ve bu Galatasaray sitesini daha ilerilere taşımak isterseniz sitemizdeki reklamlara günde 1 kez tıklarsanız sevinirim. Teşekkür ederiz. Sitemiz Tüm Galatasaray Camiasına hayırlı oLsun.
Mesaj04.08.2009, 09:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yorumlar Bu kadar mı? Başka yorum yapacak arkadaş yok mu? Galatasaraylılar neredesiniz? Very Happy

UltrAslanet | Galatasaraylının Portalı | Yorumunuzu esirgemeyin.
Önceki mesajları göster: