Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj02.08.2009, 21:14 (UTC)    
Mesaj konusu: google indexleme sorunu

Google sitemi nokta olarak indexlemiş bu sorunu çözemedim. Sitenin hiç bir yerinde nokta yok nerden buluyor bu noktayı bilmiyorum . Daha önce böyle bir sorun yoktu.Siteye girmek isteyenler noktayı göremiyor link yok sanıyorlar. Bu sorun nasıl çözülür ?
Lütfen google'da radyoapsuva olarak arama yapıp bakın.. İlk sırada çıkıyor link ama başında nokta var. Halbuki önceden radyoapsuva yazıyordu. Bir fikri olan var mı?
↑
Mesaj02.08.2009, 21:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

Site başlığına bak daha önce site başlığı çıkmasın diye site başlığı yazan yere nokta koyup geçmiş olabilirsin.Eğer öyleyse oraya site başlığını yaz.
Mesaj02.08.2009, 21:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

yazdım ama sonuç değişmedi. En son bu gün indexlemiş ama yine nokta var.
↑
Mesaj02.08.2009, 21:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

radyoapsuva yazmış:
yazdım ama sonuç değişmedi. En son bu gün indexlemiş ama yine nokta var.

Daha önce başlık yazısının olduğu yerde noktamı vardı,başlık yazısını sonradanmı yazdın?
Mesaj02.08.2009, 21:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

Evet başlıkta notka vardı ama bir süre önce değiştirmiştim onu radyonun ismini yazdım ama google hala indexlememiş en son önbelleği bu gün görüntülemişler ama hala nokta olarak gözüküyor ...
↑
Mesaj02.08.2009, 21:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

Googlede başlık adın siten tıklandıkca googlede çıkacaktır,noktaylada googlede karşılaştığında şaşırma daha önce o sayfaya giren başlıkların değişmesi zaman alır,şu an için yapabileceğini yapmışsın bundan sonra sadece bekleyeceksin.
Mesaj02.08.2009, 21:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

Açıklama için teşekkürler. İnşallah düzelir.Bilinçsizce yaptığımız bir hata işte.
↑
Mesaj02.08.2009, 22:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

YÖNETİM PANELİNDEN AYARLARA ORDA TİTLE BAR İÇİN YAZAN YAZI NOKTA LANA MI BAK BAKALIM
↑
Mesaj03.08.2009, 18:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sorun düzeldi. İlgilenen herkese teşekkürler..
↑
Önceki mesajları göster: