Yazar |
Mesaj |
-

trpage
Acemi Üye
|
03.08.2009, 15:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

siteanketleri
Aktif Üye
|
03.08.2009, 21:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bedavadersal yazmış: http://www.bedavadersal.tr.gg/
Arkadaşım keşke sen de konuyu okusaydın ya  ______________ Siteni ekle diğer sitelerden hangi konularda daha iyi hangilerinde kötü anketlerle öğren  ) |
|
↑
|
|
 |
-

siteanketleri
Aktif Üye
|
03.08.2009, 21:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Öneri için teşekkürler sizi ekliyorum.. ______________ Siteni ekle diğer sitelerden hangi konularda daha iyi hangilerinde kötü anketlerle öğren  ) |
|
↑
|
|
 |
-

siteanketleri
Aktif Üye
|
03.08.2009, 21:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
trpage yazmış: www.trpage.tr.gg
Ték amacaımız ''PAYLAŞMAK''
Teşekkürler..
Konuyu okumadan direk site linki vermeyin lütfen anket önerisinde bulunanları ekliyorum  ______________ Siteni ekle diğer sitelerden hangi konularda daha iyi hangilerinde kötü anketlerle öğren  ) |
|
↑
|
|
 |
-

tekfurdag
Uzman Üye
|
03.08.2009, 23:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tekfurdag.tr.gg ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

siteanketleri
Aktif Üye
|
04.08.2009, 00:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tekfurdag yazmış: tekfurdag.tr.gg
Lütfen önce konuyu okuyun sonra cvp yazın  ______________ Siteni ekle diğer sitelerden hangi konularda daha iyi hangilerinde kötü anketlerle öğren  ) |
|
↑
|
|
 |
-

siteanketleri
Aktif Üye
|
04.08.2009, 08:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yok mu başka isteyen ^^ ______________ Siteni ekle diğer sitelerden hangi konularda daha iyi hangilerinde kötü anketlerle öğren  ) |
|
↑
|
|
 |
-

tasarist
Uzman Üye
|
04.08.2009, 08:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sitenizdeki Anketler İçin Bir Tablo Yapabilir Ve Başka Sitelerden Anketi Yapıp Rengini Şeklini Boyutunu Vs. Ekleyip Kendinize Biraz Daha Özgü Yapabilirsiniz!
Www.Tasarist.Tr.Gg
Www.Matematikcimm.Tr.Gg______________ Devredilme Falan Yok Tasarist Hala Beko'Da |
|
↑
|
|
 |
-

siteanketleri
Aktif Üye
|
04.08.2009, 08:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkürler onu bir dahaki haftanın anketlerinde o şekilde yapmayı planlıyorum ((:
Yani bu cuma günü yayına gircek olanlarda
Bu arada senin siten zaten tasarımımda war ((: ______________ Siteni ekle diğer sitelerden hangi konularda daha iyi hangilerinde kötü anketlerle öğren  ) |
|
↑
|
|
 |
-

tasarist
Uzman Üye
|
04.08.2009, 08:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
siteanketleri yazmış:
Teşekkürler onu bir dahaki haftanın anketlerinde o şekilde yapmayı planlıyorum ((:
Yani bu cuma günü yayına gircek olanlarda
Bu arada senin siten zaten tasarımımda war ((:
Linkler Sayfasına Ekle Ozman  ______________ Devredilme Falan Yok Tasarist Hala Beko'Da |
|
↑
|
|
 |
-

siteanketleri
Aktif Üye
|
04.08.2009, 08:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tamam eklicem ama şu an ewden çıkmam lazm 10 dk ya döncem dönünce söz  ______________ Siteni ekle diğer sitelerden hangi konularda daha iyi hangilerinde kötü anketlerle öğren  ) |
|
↑
|
|
 |
-

tasarist
Uzman Üye
|
04.08.2009, 08:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
siteanketleri yazmış: Tamam eklicem ama şu an ewden çıkmam lazm 10 dk ya döncem dönünce söz
Tamam Önemli Değil ______________ Devredilme Falan Yok Tasarist Hala Beko'Da |
|
↑
|
|
 |
-

siteanketleri
Aktif Üye
|
04.08.2009, 08:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
((: ______________ Siteni ekle diğer sitelerden hangi konularda daha iyi hangilerinde kötü anketlerle öğren  ) |
|
↑
|
|
 |
-

tasarist
Uzman Üye
|
04.08.2009, 09:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alta Ekleme En Üste Ekle He  ______________ Devredilme Falan Yok Tasarist Hala Beko'Da |
|
↑
|
|
 |
-

siteanketleri
Aktif Üye
|
04.08.2009, 09:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
iLk sıradaki site de bnm ondan 2. sıra
nese ben kaçtm az yokum  ______________ Siteni ekle diğer sitelerden hangi konularda daha iyi hangilerinde kötü anketlerle öğren  ) |
|
↑
|
|
 |
|