Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj04.08.2009, 07:17 (UTC)    
Mesaj konusu: Galatasaray Camia'sı İkiye Bölündü :s

Camia ikiye bölündü

Servet ile Gökhan ikilisinden memnun olmayan Galatasaray’ın, Fenerbahçe’yle bir türlü anlaşamayan Diego Lugano’ya talip olduğunu dün okurlarımıza duyurmuştuk. Futbol kamuoyuna bomba gibi düşen bu haber, günün en çok konuşulan, tartışılan ve yorumlanan konusu oldu. Taraftarlar Lugano konusunda ikiye bölünürken, çoğunluğun görüşü Uruguaylı stoperin alınmaması yönündeydi. İşte fanatik.com.tr’de tıklanma ve yorumlanma rekoru kıran haberle ilgili bazı görüşler:

‘Bize hiç yakışmaz’

“Emre Aşık’a attığı kafayı unutmadık henüz.” “Biraz da Galatasaray’da ortalığı karıştırsın bakalım.” “Gelirse yılın transferi olur.” “Galatasaray’a el kaldırmış bir oyuncu, gelmesini istemem.” “Fenerbahçe’de oynamış futbolcuların Galatasaray’a gelmesini doğru bulmuyorum.” “Çok güzel bir transfer politikası izleyen Galatasaray’a böyle gereksiz bir adamın transferi hiç yakışmaz.” “Fenerbahçe Lugano’yu kaçırdık diye hayıflanırken onlara psikolojik bir darbe olur.” “Lugano Galatasaray’a yakışmaz.” “Aman eksik olsun...”
Mesaj04.08.2009, 07:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

kesinlikle ben servet ve gökhan zan konusunda bu haberlerin asılsız olduğunu ve tam tersinin olduğunu düşünüyorum

BonJuan1

______________

Ben Britney Spears'ın 1 numaralı Hayranıyım.Sizde hayranı olmak istiyorsanız Tıklayınız!..
Mesaj04.08.2009, 07:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

webeg yazmış:
kesinlikle ben servet ve gökhan zan konusunda bu haberlerin asılsız olduğunu ve tam tersinin olduğunu düşünüyorum

BonJuan1


Bilmem fakat maraton, gshabernet gibi yerlerde yazılmış bir haber.. servet ve gökhan zan 'ın anlaşamamasını bende anlamadım..
Mesaj04.08.2009, 15:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

yazıda gereksiğz bir adamın yazısı var sanırım amerikada yani brezilya ligi meksika ligi arjantin liginin bulunduğı kıtada yılın en iyi defans oyuncusu seçilmişti.Ama futbol bilginiz yoksa bilemezsiniz tabi Bu arada güzel kafa çamkıştı emreye Razz
Mesaj04.08.2009, 16:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

Önemli olan hangi takımlarda oynadığı değil önemli olan yapacağı iş..GS Taraftarı sadece Ön Yüze bakıyor arka plan yok ..
______________
kural ihlali @kerimdj
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu