Forum'da ara:
Ara

Html Bilginiz Nasıl
Süper
  52%
[ 11 ]
Güzel
  47%
[ 10 ]
Toplam Oylar : 21

Yazar Mesaj
Mesaj01.08.2009, 17:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

Enes SM den başka bir çok Türk sitesine girmelidir.eburhan fatihhayrioglu yakuter bildirgec kodaman drmy hakkı ceylan gibi sitelerede kesinlikle girmeli takip etmeli.
Mesaj02.08.2009, 11:46 (UTC)    
Mesaj konusu: sa

cok doğru gercekten javascript asp yda php bilgisi olan gercekten web tasarımda yazılımda cok dha uzmanca web siteler yapabılırler.

csstore yazmış:
herşeyden önce kendi başına bişeyler yapabilcek, ordan al buraya kopyalayla bi yere gidilmez.
özgünlük çok önemli zaten her konuda.
html css çok iyi bilmeli javascripti de biliyosa çok çok iyi, programlama konusunda php veya asp biliyosa meslek olarak da yapabilir bence.
sitenin içeriğine göre tasarım düşünmeli, kafayı çalıştırmalı yani bildiği bişey var diye onu her yerde yapmasına gerek yok. zaten çok sayıda teknik biliyo olmalı ve yerine göre bu tekniklere yer vermeli.
para için yaptığı bi işte sırf kendi hoşuna gittiği için bişeyler yapmamalı mesela...
gibi..

ha bi de
smashingmagazine'i takip etmeli xP XD

Mesaj02.08.2009, 17:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

hyperend yazmış:
Enes SM den başka bir çok Türk sitesine girmelidir.eburhan fatihhayrioglu yakuter bildirgec kodaman drmy hakkı ceylan gibi sitelerede kesinlikle girmeli takip etmeli.

tabiki onları da unutmamak lazım hatta twitter'a kaydolcan tüm bu adamları takibe alcan ne kadar yeni şey var anında polis memuru gibi dikilcen sitelerine xD

Mesaj02.08.2009, 17:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

ben rss ile takip ediyorum.Hepsinin rss ine bağlandım xD
Mesaj04.08.2009, 17:11 (UTC)    

XD
Mesaj04.08.2009, 22:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

İyi bir web tasarımcı en az 2 kodlama bilen iyi bir grafik bigisine sahip + yaratıcı(creator) olmalıdır...
Mesaj05.08.2009, 17:13 (UTC)    

tbklide adama yönetim panelsiz bi web site wersen nasıl tasarımcısın sen diye söylenir. xD