Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj05.08.2009, 11:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

Konunun sapmaması için uzatmayacağım ama sözlerine dikkat et Wink Neyse konuya devam edelim .

TOKİ neden böyle büyük bi kulübe bi türlü stad yaptıramadı anlamadım gitti ya Sad , Fener kendi stadını bölüm bölüm yıkarak bitirdi mesela

Mesaj05.08.2009, 11:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

vatantopragi yazmış:
webeg yazmış:
forza-kartal yazmış:
webeg yazmış:
Galatasaray.org' dan Resmi Bir Açıklama Yapılmadan bütün haberlere İnanamayın!Haber asılsızdır!

İyi Günler!

Al sana bi mod taklitçisi daha Sad + Asılsız değil tamamen doğrudur Wink

sen ne diyorsun ya??

haber doğru olsa bile bu ne biçim tavır?Adabınla takın!. Wink

Forza-Kartal Sen Takma Arkadaşı Very Happy siniri Bana Razz

Benim sinirim kimseye değil.Sadece Galatasaray.org da böyle bir haber görmedim onun için asılsızdır dedim.Arkadaşta tartışmak için ortam arıyor.Daha da benle ilgili mesaj yazmazsa sevinirim

Ben Britney Spears'ın 1 numaralı Hayranıyım.Sizde hayranı olmak istiyorsanız Tıklayınız!..
Mesaj05.08.2009, 11:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

forza-kartal yazmış:
Konunun sapmaması için uzatmayacağım ama sözlerine dikkat et Wink Neyse konuya devam edelim .

TOKİ neden böyle büyük bi kulübe bi türlü stad yaptıramadı anlamadım gitti ya Sad , Fener kendi stadını bölüm bölüm yıkarak bitirdi mesela

Herkes Fener değil Very Happy
Mesaj05.08.2009, 11:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

forza-kartal yazmış:

galatasarayın stadının cevresi dar olduğu icin toki basvurdu

Oleyyy goolge sitemi indexledi:D
Mesaj05.08.2009, 11:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

vatantopragi yazmış:
forza-kartal yazmış:

Herkez Aziz Yıldırım babası gibi mafyalık yapmıyor.. herkez Aziz Yıldırımın Babası Değiil !
Mesaj05.08.2009, 11:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

fc-beypazarigucu yazmış:
vatantopragi yazmış:
forza-kartal yazmış:

Herkez Aziz Yıldırım babası gibi mafyalık yapmıyor.. herkez Aziz Yıldırımın Babası Değiil !
vede uyusturucu satmıyor

Oleyyy goolge sitemi indexledi:D
Mesaj05.08.2009, 11:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ne derseniz deyin bu stad 1 yıla kadar bitecek ve biz de 2009-2010 sezonunda maçlarımızı burada oynayacağız.
Diğer takımların kendilerinkinden daha iyi bir stada sahip olacağımız için bizi kıskanmaları ve bu yüzden bu tür mesajlar yazmaları da normal tabii.
Mesaj05.08.2009, 11:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

aslankent yazmış:
Ne derseniz deyin bu stad 1 yıla kadar bitecek ve biz de 2009-2010 sezonunda maçlarımızı burada oynayacağız.
Diğer takımların kendilerinkinden daha iyi bir stada sahip olacağımız için bizi kıskanmaları ve bu yüzden bu tür mesajlar yazmaları da normal tabii.

kesinlikle arkadaşım Wink

Ben Britney Spears'ın 1 numaralı Hayranıyım.Sizde hayranı olmak istiyorsanız Tıklayınız!..
Mesaj05.08.2009, 11:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

aslankent yazmış:

hıhı tm..Very Happy
Mesaj05.08.2009, 11:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

vatantopragi yazmış:
aslankent yazmış:

hıhı tm..Very Happy

sen çok biliyorsun vatan abi.. helesinki aziz yıldırımın babası var. yoksa siz uyuşturucu felan satmadan para kazanamazdınız.. Bizde size el sallardık.. birde forza-kartal benim açtığım konularda bazı kişiler yorum yaparken tartışma açıyorlardı ve bnim bir suçum yokken.. bundada öyle bir tavır koysana hadi..
Mesaj05.08.2009, 11:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

aslankent yazmış:

Dostum bu nasıl olcak.
Anlat ki bizde bilelim.
Gs'nin herhangi bir geLir garantisi mi var?
İkinci olarak 'Aziz Yıldırım' hakkında bu kadar rahat nasıl konuşabiliyorsunuz.
Elinde bir belge var mı ?
Yada suçlaman için gereken mahkeme kararı faLan?
Lütfen hiçbirşeyLe ve kimseyLe iLgili bu kdr ßasir Yorumlar yapmayaLım.

İYİ GünLer..

Mesaj05.08.2009, 11:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

BIZLER ÖLÜRÜZ BU STAD BITMEZ Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Önceki mesajları göster: