arkadaşım bu bölümün adı:
Promosyon
banner/link ortakliklarini burdan ara
sana bütün nedenleri özelden attığım mesajda belirttim
lütfen forum kurallarına uyalım,, her bölüme bölümle alakalı tek konu başlığı açıp, o başlık üzerinden, paylaşımlarımızı sunalım lütfen
değerli arkadaşım,, promosyon bölümünde fazla konu açmanndan dolayı gelen şikayet üzerine seni sadece biligilendirdim..
ve PROMOSYON bölümünde yazdın bazı mesajları konu ile alakalı yere taşıdım.. ve benzer olan mesajlarıda sildim..
kendini bedava-sitem.com yerine koy,, üyelerinin rahatlıkla paylaşımlara bilgilere ulaşmasını istersin herhalde..
ayrıca düşündüğün tabirlerin hiç birisi sana yazılmadı ve söylenmedi.. sana gönderdiğim mesajlar, bende kayıtlı..
kuralları bilmiyor olabilirsin,,
görevimiz sizlere kuralları hatırlatmak.. ve bunu da oldukça nazik bir tarzda sizleri bilgilendiriyoruz..
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.