Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj09.08.2009, 14:57 (UTC)    
Mesaj konusu: Tekirdağ'lı Nesir Albümünü Sokak Sokak Dolaşarak Tanıtıyor


Albümünü Sokak Sokak Dolaşarak Tanıtıyor
Tekirdağ'da garsonluk yaparak geçimini sağlayan 35 yaşındaki Nezir Yenises (Nezir Yıldırım) biriktirdiği paralarla 'Acıların Çocuğu' adını taşıyan bir kaset çıkardı.


Şanlıurfalı 10 çocuklu bir aileden gelen Nezir Yıldırım, 1987 yılında türkücü olmak için İstanbul'a geldi. Burada bir süre inşaatlarda çalışan Nezir Yıldırım, bir türlü şöhret olamayınca 1994 yılında Tekirdağ'a yerleşmeye karar verdi. Tekirdağ'da ünlü sarkıcı İbrahim Erkal ile birlikte garsonluk yapan Nezir Yıldırım, Erkal'ın 'Canısı' parçası ile ünlenmesinin ardından, 'Ben de yapabilirim' diyerek müzik piyasasına girmeye karar verdi.

Tekirdağ'da garsonluk yapmaya başlayan Nezir Yıldırım, biriktirdiği paralar ile 2000 yılında kaset yapmaya karar verdi. Sahne adını da Nezih Yenises olarak belirleyen Yıldırım, ilk albümünü olan 'Gözünde Kaldı Gözlerin'i çıkardı. Bunun ardından da 2007 yılında 'Telefonda Konuşak' isimli ikinci albümünü çıkartan Yenises, ilk iki albümde de istediği başarıyı yakalamadı. Nezir Yıldırım, son albümü 'Acıların Çocuğu'nu bu yıl içinde piyasaya sürdü. Garsonluktan kazandığı paraları albüm çıkarmak için harcayan Yıldırım'ın albümleri tutmayınca emekler boşa gitti. Bunun üzerine Nezir Yıldırım, sokak sokak dolaşarak albümünü tanıtmaya karar verdi.

Tekirdağ sokaklarına çıkan Nezir Yıldırım, eline aldığı posteri, albümü ve bir kasetçalar ile küçük Emrah'ı yıllar önce şöhrete kavuşturan "Acıların Çocuğu" isimli şarkısını kendi sesiyle çalarak dolaşmaya başladı. Vatandaşların şaşkın bakışları ve yoğun ilgisi ile karşılaşan Nezir Yıldırım, kalabalık yerlerde durdu ve vatandaşlara mini konserler verdi. Yıldırım bu şekilde bütün gün cadde ve sokaklarda gezerek kasetini tanıtmaya çalıştı. Albüm tanıtımı için radyo ve televizyonların kapılarını çaldığını ancak bir çoğundan geri çevrildiğini ya da ücret talep edildiğini söyleyen Nezir Yenises, "Bu talepleri karşılayacak maddi gücüm olmadığı için tanıtımı kendim yapma kararı aldım. İş başa düşünce de kasetçalar ile çaldığım şarkı ile halkın arasına girdim. İnşallah bu tanıtımım faydalı olur. 1992 yılında İbrahim Erkal da Canısı ile yürüdü gitti. Ben de onun gibi ünlü olmak için albüm yaptım. Tanıtımını da sokaklarda gezerek yapıyorum. İnsanlar önce şaşırıyorlar ama sonra kasetimi alıyor" dedi.

Videoyu İzlemek İçin:[bizim valilikten başlıyor...tee ne kadar yürümüş adam:P]
http://tekfurdag.tr.gg/Alb.ue.m.ue.n.ue.-Sokak-Sokak-Dola%26%23351%3Barak-Tan%26%23305%3Bt%26%23305%3Byor.htm
______________
Mesaj09.08.2009, 14:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

hahahaha Very HappyVery Happy acıların cocugu yoksa sen misin o Razz
Mesaj09.08.2009, 15:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

Very Happy yok keşke görseydim çarşıda haberde çıkardık ya Razz annem bankada gözüküyor Very Happy azcık Mr. Green başlarda sıkıcı ama ileriye doğru çarşıyı gezebilirsiniz Razz
______________
Mesaj09.08.2009, 15:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

Smile Harbiden Acıların Çocuğu Adam ...
Mesaj09.08.2009, 15:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

m4ny4q-jojuq yazmış:
Smile Harbiden Acıların Çocuğu Adam ...

Razz filmci olur bundan Mr. Green
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu