Yazar |
Mesaj |
-

tekfurdag
Uzman Üye
|
08.08.2009, 16:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
maximumtest yazmış: tekfurdag yazmış: http://www.googleyardim.com/pagerank/index.php
burada http://www. şeklinde yazarsanız gözüküyor
sitenin normal halinde sendeki tasarım var
evet gördüm çalmış  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

hakan-fan
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.08.2009, 09:08 (UTC) Mesaj konusu: Re: hakan-fan.tr.gg |
|
|
maximumtest yazmış: hakan-fan yazmış: Pagerank degerın 3 oldundan emınmısın DesignTasarim.Dikkatli bakarsan sevınırım.Pr 3 diyipte ziyaretci defterine yorum yazdırmaya calısıyosun.Lütfen dogru olalım.
şu an pr butonlarında sorun var..
kimseninki gözükmüyor..
ona bakarsan gizliilimler.tr.gg pr'si 4 ama onunda gözükmüyor..
Design-tasarim.tr.gg pr degerı gorundugu zaman 0'dı.Suan guncellemede oldugunu bılıyorum heralde.Lütfen tam anlamadan cevap yazmayınız. ______________ twitter.com/hakan_ozdemirr |
|
↑
|
|
 |
-

maximumtest
Uzman Üye
Konum: Reklam yapmamak şartıyla Ö.M. yoluyla ulaşabilirsiniz.Mesajlarınıza yanıt verir, size yardımcı olmaya çalışırım...
|
12.08.2009, 09:10 (UTC) Mesaj konusu: Re: hakan-fan.tr.gg |
|
|
hakan-fan yazmış: maximumtest yazmış: hakan-fan yazmış: Pagerank degerın 3 oldundan emınmısın DesignTasarim.Dikkatli bakarsan sevınırım.Pr 3 diyipte ziyaretci defterine yorum yazdırmaya calısıyosun.Lütfen dogru olalım.
kimseninki gözükmüyor..
Design-tasarim.tr.gg pr degerı gorundugu zaman 0'dı.Suan guncellemede oldugunu bılıyorum heralde.Lütfen tam anlamadan cevap yazmayınız.
onu bende biliyorum.. ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

hakan-fan
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.08.2009, 09:28 (UTC) Mesaj konusu: Re: hakan-fan.tr.gg |
|
|
maximumtest yazmış: hakan-fan yazmış: maximumtest yazmış: hakan-fan yazmış: Pagerank degerın 3 oldundan emınmısın DesignTasarim.Dikkatli bakarsan sevınırım.Pr 3 diyipte ziyaretci defterine yorum yazdırmaya calısıyosun.Lütfen dogru olalım.
kimseninki gözükmüyor..
Design-tasarim.tr.gg pr degerı gorundugu zaman 0'dı.Suan guncellemede oldugunu bılıyorum heralde.Lütfen tam anlamadan cevap yazmayınız.
onu bende biliyorum..
desingtasarim pr 0.Suanda güncelleniyor.Hata falan yok. ______________ twitter.com/hakan_ozdemirr |
|
↑
|
|
 |
-

maximumtest
Uzman Üye
Konum: Reklam yapmamak şartıyla Ö.M. yoluyla ulaşabilirsiniz.Mesajlarınıza yanıt verir, size yardımcı olmaya çalışırım...
|
12.08.2009, 09:30 (UTC) Mesaj konusu: Re: hakan-fan.tr.gg |
|
|
hakan-fan yazmış: maximumtest yazmış: hakan-fan yazmış: maximumtest yazmış: hakan-fan yazmış: Pagerank degerın 3 oldundan emınmısın DesignTasarim.Dikkatli bakarsan sevınırım.Pr 3 diyipte ziyaretci defterine yorum yazdırmaya calısıyosun.Lütfen dogru olalım.
kimseninki gözükmüyor..
onu bende biliyorum..
desingtasarim pr 0.Suanda güncelleniyor.Hata falan yok.
 ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

bilim-pc
Acemi Üye
|
13.08.2009, 07:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bende yorum yazdım... ama imzamdaki siteyi eklermisin?? ______________ >WwW.CktneT.Tr.GG< |
|
↑
|
|
 |
-

webrank
Acemi Üye
|
13.08.2009, 09:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

hakan-fan
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.10.2009, 09:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yorum yazdınızda lınklerınız nerde?
Adayimizsin.tr.gg de yarısmadada odullerı vermemıstı bu çocuk.
Hep aynı kalıyor.______________ twitter.com/hakan_ozdemirr |
|
↑
|
|
 |
-

fix0yun
Acemi Üye
|
28.10.2009, 10:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|