Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj12.08.2009, 12:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ücretsiz Çalışarak İşin Ucundaki Parayı Düşünüyorum Very HappyD:
Mesaj12.08.2009, 12:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arrow bedava-oldugu icin degil dostluk oldugu icin burdayiz
Arrow geldigim günden beri 2 sene gecti cook degerli dostluklar kurdum
Arrow kendi hostlu domainli lisanli forumumuz´da var ama yinede deger verdigim insanlar burda bulundugu icin geliyorum yanliz birakmiyorum
Arrow bir insan sitesini tuturmak icin dostlugu da iyi dengelemeli insanlara yaklasim tarzinda dikkat etmeli ve herkese kendisine nasil davranilmasini istiyorsa insnalara da öyle davranmali
Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Mesaj12.08.2009, 12:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

ua1905ua yazmış:
Arrow bedava-oldugu icin degil dostluk oldugu icin burdayiz
Arrow geldigim günden beri 2 sene gecti cook degerli dostluklar kurdum
Arrow kendi hostlu domainli lisanli forumumuz´da var ama yinede deger verdigim insanlar burda bulundugu icin geliyorum yanliz birakmiyorum
Arrow bir insan sitesini tuturmak icin dostlugu da iyi dengelemeli insanlara yaklasim tarzinda dikkat etmeli ve herkese kendisine nasil davranilmasini istiyorsa insnalara da öyle davranmali
Aynen katılıyorum
Mesaj12.08.2009, 12:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

Walla ben şuan reklam olmasın diye vermiyorum bi web sitesinde teknik servis olarak çalışıyorum.

TR.gg sitemle boş zamanımda uğraşıyorum.

bedava olmasından yana,forum ordamı iyi geldi bana yaklasık 1.5 yıldır b-s deyim (tabi oyunmersinle deiğil Smile ) b-s siteden daha cok arkadaşlık ortamı diye düşünüyorum.Kim ne düşünür bilemem tabi.

B-S de,bazı webmaster arkadaşlarımızda kendilerini geliştirebiliyorlar,yeni tasarımlar yeni kodlar felan biraz daha ün e kavusabılıyorlar Very Happy

İyi Forumlar..

Mesaj12.08.2009, 13:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kendimi Web Tasarım,Grafik Tasarım Alanında Geliştirmek İçin.
Mesaj12.08.2009, 14:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba değerli arkadaşlar;

Herkes gibi önce site kurmak içindi. Daha sonra öyle birşey olduki nasıl insan ailesinden ayrılamıyorsa aynı şekilde bana öyle geldi. Ve Ben Ailem için gece gündüz kendimi feda ediyorum 20 saat BS için uğraşıyorum 4 saat yatıyorum.

Tüm Bedava-Site(m)'e iyi günler diliyorum...
Mesaj12.08.2009, 18:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

valla googlede bedva siet aç yazdım aradım bedava sitem çıktı girdim baktım beleş üye oldum sonra öğrendikçe ilerlettim bu kadar yani Mr. Green