Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj15.08.2009, 08:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

yorumun için sağol
Mesaj15.08.2009, 08:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tasarımı değiştirip içerik eklemelisin.
Free CSS Tasarım İstiyorsan Arrow http://hackerfriend.tr.gg/freecsstemplate.htm burdan beğendiğin tasarımı bul sonra indir sitene koy Wink Başarılar...
Mesaj15.08.2009, 08:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

malesef verdiğin sitedeki 150 tanemi ne hepsi aç bak dene kollarım koptu hah tam bulud m dedim onlara da link eklenmemiş linki koyunva bi güzel kaydı
Mesaj15.08.2009, 08:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkadaslara katılıyorum tasarımını degıstır Wink
Mesaj15.08.2009, 09:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

biltekno-haber yazmış:
malesef verdiğin sitedeki 150 tanemi ne hepsi aç bak dene kollarım koptu hah tam bulud m dedim onlara da link eklenmemiş linki koyunva bi güzel kaydı

Bazı şeylerin güzel olmasını istiyorsan zorluklara katlanacaksın Wink Bizim sitelerimizden kaç tane tasarım geçti.Ara ara gecemiz gündüzümüz bir oldu.Sonra tasarım bulunca onu kendine göre renklerini vs. şeylerini ayarlamalarını yptık.Eğer birşeyler başarmak için burdaysan snn önüne gelen zorlukları yeniceksin Wink
Mesaj15.08.2009, 09:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

zaten ben onları kabullenmiş biriyim uğraşıorum a ama hackerfriendin sitesindeki lerin hapsini siteme koyup tek tek denedim yani demek istediğim buydu sadece ben demedimki boşuna uğraştım kollarım koptu onların siteme uygun olmadığımı gördüm tasarım yapmayı da yeni öğrenmeye başladım sitemde şuan bulunan tasarım ilk yapmayı denediğim tasarımdı kötü diyen arkadaşalra katılıyorum kötü çünkü ama uğraşıp yaptığım birşey.benim sizin yorumunuzun altına yazdığım yazı sizi haksız kötü duruma düşürmek için yappılmış bir yorum değildi ki böyle bir cevap yazma gerği duydunuz anlamadım neyse onu yazmanız benim için çok ta önemli birşey değil ama sizin lafınızla benim çok kolay yoldan sizin emeklerinizi kullanarak uğraşmayarak site yapmaya çalıştığımı vurgalımışsınız size bu konuda darıldığımı sözlemek isterim
Mesaj15.08.2009, 09:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

sizin bneim yazdığım yoruma cevap verme gibi bir zorunluluğunuz yok çünkü bu sadece aramızdki bir yanlış anlama
Mesaj15.08.2009, 09:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

biltekno-haber yazmış:
zaten ben onları kabullenmiş biriyim uğraşıorum a ama hackerfriendin sitesindeki lerin hapsini siteme koyup tek tek denedim yani demek istediğim buydu sadece ben demedimki boşuna uğraştım kollarım koptu onların siteme uygun olmadığımı gördüm tasarım yapmayı da yeni öğrenmeye başladım sitemde şuan bulunan tasarım ilk yapmayı denediğim tasarımdı kötü diyen arkadaşalra katılıyorum kötü çünkü ama uğraşıp yaptığım birşey.benim sizin yorumunuzun altına yazdığım yazı sizi haksız kötü duruma düşürmek için yappılmış bir yorum değildi ki böyle bir cevap yazma gerği duydunuz anlamadım neyse onu yazmanız benim için çok ta önemli birşey değil ama sizin lafınızla benim çok kolay yoldan sizin emeklerinizi kullanarak uğraşmayarak site yapmaya çalıştığımı vurgalımışsınız size bu konuda darıldığımı sözlemek isterim

1) Tasarımların hepsini tek tek denemene gerek yok.Önizlemesi var hangsini uygun görüyorsan onu koyarsın sitene.Sonra kendine göre ayarlarsın.
2)Biz seni küçük duruma düşürmüyoruz.Bizde o yollardan geçtik.Hiçbirşeyi bilmiyorduk.Bizede böyle sözler söylediler.Biz ne yaptık kurcaladık,araştırdık,çabaladık birkaç birşey öğrendik.Bizde şuan herşeyi bilmiş değiliz.Yani sen sana laf edenleri takma.Ama başarmak için çaba göster biraz.
3) "sizin lafınızla benim çok kolay yoldan sizin emeklerinizi kullanarak uğraşmayarak site yapmaya çalıştığımı vurgalımışsınız size bu konuda darıldığımı sözlemek isterim" demişsin.Böyle birşeyi kim dedi size ?
Mesaj15.08.2009, 09:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bizim amacımız birazda olsa yardımcı olmak.Anlayış gösterin biraz
Mesaj15.08.2009, 09:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

trakyafb yazmış:
Bizim amacımız birazda olsa yardımcı olmak.Anlayış gösterin biraz
tm anlayış gösteriorum ama tek tek dendim derekn 150 tasarımı denedim daha binlercesi var
Mesaj15.08.2009, 10:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

trakyafb yazmış:
biltekno-haber yazmış:

1) Tasarımların hepsini tek tek denemene gerek yok.Önizlemesi var hangsini uygun görüyorsan onu koyarsın sitene.Sonra kendine göre ayarlarsın.
2)Biz seni küçük duruma düşürmüyoruz.Bizde o yollardan geçtik.Hiçbirşeyi bilmiyorduk.Bizede böyle sözler söylediler.Biz ne yaptık kurcaladık,araştırdık,çabaladık birkaç birşey öğrendik.Bizde şuan herşeyi bilmiş değiliz.Yani sen sana laf edenleri takma.Ama başarmak için çaba göster biraz.
3) "sizin lafınızla benim çok kolay yoldan sizin emeklerinizi kullanarak uğraşmayarak site yapmaya çalıştığımı vurgalımışsınız size bu konuda darıldığımı sözlemek isterim" demişsin.Böyle birşeyi kim dedi size ?

orda demek istediğiniz o olduğunu gördüm çünkü orda resmen uğraşmıyorsun diyorsunuz ondan dedim
Mesaj15.08.2009, 11:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

biltekno-haber yazmış:
trakyafb yazmış:
biltekno-haber yazmış:

orda demek istediğiniz o olduğunu gördüm çünkü orda resmen uğraşmıyorsun diyorsunuz ondan dedim

Uraşmıorsunuz demiyorum.Sen 150 tasarım war onlarla uğraşılırmı dedin.Bnde sanırım yanlış anlamışım ondan zorluklara katlanacaksın dedim. Wink
Mesaj15.08.2009, 11:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

Açıkcası Ben Böyle Tasarımlar Sevmiyorum

Güzel Sayılır zamanla daha qüsel olur umarım

Mesaj15.08.2009, 11:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

yorumunuz için teşekkürler
Önceki mesajları göster: