| Yazar |
Mesaj |
-

hackerfiriend-anl
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.08.2009, 12:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sen onları boşver tasarımın üzerinedeki kutusundan post page bul sil anasayfa yap a href li yerene Ana-Sayfa.htm yap ______________
|
|
|
↑
|
|
 |
-

bilgiliwebnet
Uzman Üye
|
23.08.2009, 12:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

add-url
Uzman Üye
|
23.08.2009, 12:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ya sen ctrl+f yap ara işte  ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

turkplayer
Aktif Üye
|
23.08.2009, 12:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tamam bunu css kodları düzenledikten sonra yaparım ehe  |
|
|
↑
|
|
 |
-

turkplayer
Aktif Üye
|
23.08.2009, 13:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
add-url yazmış: ya sen ctrl+f yap ara işte
ama ararken metin bulunamadı diyo ayrıca üstteki yazı bölümünde aratınca büyük harf k.harf fln işaretliyorum dınk !!  metin bulunamadı diyo off off |
|
|
↑
|
|
 |
-

bilgiliwebnet
Uzman Üye
|
23.08.2009, 13:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
<li class="current_page_item"><a href="index.html"> Posts page</a></li>
Kalın Olarak Belirttiğim Yeri Ana Sayfa Olarak Değiştirn.  |
|
|
↑
|
|
 |
-

turkplayer
Aktif Üye
|
23.08.2009, 13:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilader sen bunu nereden buluyon yha ehe  |
|
|
↑
|
|
 |
-

bilgiliwebnet
Uzman Üye
|
23.08.2009, 13:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
turkplayer yazmış: bilader sen bunu nereden buluyon yha ehe
siz css bolumune gelin aratirin yukarıda verdiğim adres ile.. ondan post page yazan yeri ana sayfa olark değiştirin ve yapıstrn. |
|
|
↑
|
|
 |
-

turkplayer
Aktif Üye
|
23.08.2009, 13:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ana sayfa oldu ama arkadaşın konusundaki gibi böle sayfa yok diyo onu denildiği gibi yaparım daha sonra şu üsttaraftaki menünün
Posts page
Post comments
Sample test page
Archives
Empty page
yani şunları nasıl değiştiricez ? |
|
|
↑
|
|
 |
-

turkplayer
Aktif Üye
|
23.08.2009, 13:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgiliwebnet yazmış: turkplayer yazmış: bilader sen bunu nereden buluyon yha ehe
siz css bolumune gelin aratirin yukarıda verdiğim adres ile.. ondan post page yazan yeri ana sayfa olark değiştirin ve yapıstrn. |
|
|
↑
|
|
 |
-

add-url
Uzman Üye
|
|
|
az önce anlattığım şey onun için geçerliydi ? sen benim anlattığımı nerde kullandınki
 ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

bilgiliwebnet
Uzman Üye
|
|
|
turkplayer yazmış: ana sayfa oldu ama arkadaşın konusundaki gibi böle sayfa yok diyo onu denildiği gibi yaparım daha sonra şu üsttaraftaki menünün
Posts page
Post comments
Sample test page
Archives
Empty page
yani şunları nasıl değiştiricez ?
sen tasarim üstü - tasarim alti kodlarını yolla bi buraya senin becerebileceğin yok.  |
|
|
↑
|
|
 |
-

turkplayer
Aktif Üye
|
23.08.2009, 13:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarım/gelişmiş ayarlar da css de tasarım üstü yazı ve altı yazıda yaptım hiç birinde metini bulamamıyo . ya siz bi ss çekseniz onu nasıl aratacağıma dair
ctrl+ f yapıyorum sonra pencere açılıyo yazıyorum dediğinizi yada verdiğiniz kodu yapıştırıyorum sonra arattır seçeneği yok bi sonraki yazıyo bi önceki ? ne olcak |
|
|
↑
|
|
 |
-

add-url
Uzman Üye
|
23.08.2009, 13:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bizim yapmamız için sayfa linkleride gerekli ama sadece isimleri deiştirebilirsin kendi kafandan  sonra linkleride yapamıcak
aslında kardeş yalnış anlama ama bence ice blue red gibi tasarımlardan başla sonra css ye geç şimdi kolay birşeyde zorlanıyorsun başka şeyler karşına gelirse hiç yapamıcaksın yardım ederiz etmesine ama millete pekde muhtaç olmak iyi deil ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

turkplayer
Aktif Üye
|
23.08.2009, 13:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yaa farkındayım ama yanlışta anlamıyorum ama merlinin kazanı sitesindeki gibi menü üstte olsun istiyorum ama tamam bee ıce blue red de olur şöyle zaten onlardan anlıyorum sizleri seviyorum bir ıce oyun teması yada red butterfly de olabilir istiyorum bende arabaya başlıyorum hackerfriend abi kusuruma bakma aramak için seni de yordum ama olmucakmış işte hepinizie teşekkürler temayı bekliyorum... bende araştırıyorum |
|
|
↑
|
|
 |
|