Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj24.08.2009, 14:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

biltekno-haber yazmış:
inşallah kazanır diyoprum eski fner yok artık önceden ne costururdu fener oyuncualr ıyı oynamamaya başladı takım bırlığı ve coskulu oynama yok artık

arkadaşın bu mesajına çok net bir yanıt veriyorum işte Fenerbahçenin bu seneki RESMİ maçlarının sonuçları Wink

Bu seneki lig maçları

Denizlispor 0 - 2 Fenerbahçe

Fenerbahçe 3 - 0 Sivasspor

Bu seneki Süper Kupa Finali

Beşiktaş 0 - 2 Fenerbahçe

Bu senki avrupa maçları

Budapest Honved 1 - 1 Fenerbahçe

Fenerbahçe 5 - 1 Budapest Honved

Sion 0 - 2 Fenerbahçe

görüldüğü gibi arkadaşın dedikleri ile fenerin alakası yok Very Happy takım birliği olmayan bir takım 6 resmi maçta nasıl 15 gol atıyor Question ya da nasıl 6 maçın 5 inde galip gelebiliyor Question arkadaşlar takımları izlemiyorsunuz yorumlar da buluınuyorsunuz bu yaptığınız takımlara adaletsizlik.
Mesaj24.08.2009, 16:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkadaşlar herşey oyuncu ve paraysa evet Fenerbahçe alır

ama herkeste bilio bu böyle degil

dçbakır alır trk geçerim diyarbakırı
Mesaj24.08.2009, 17:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

iddaa oynadım 8 maçlık 7si tuttu fenerde alırsa 1 tl ye 35 tl alıyorum Very Happy Mr. Green Mr. Green

Mesaj24.08.2009, 22:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

Lay Lay Layy Fe-ner-bah-çe
Mesaj25.08.2009, 02:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

Evet arkadaşlar ilk mesajlarımda da belirtmiştim bazı diyer taraftarları in kar etse de bu maçı fb nin 2 farkla alacağını geçmiş mesajlarımda açıkca dile getirdim nithekim öyle de oldu herkes duygularıyla konuşup bu böyle şu şöyl diyor ama bunlar boş fenerbahçenini ts den kat kat güçlü olduğunu ve ts gibi diyerbakırında fb yi yeneceğinizi sandınız ama boşdu.Diyerbakırı ısrarla savunanlar umarım bir der s almışlardır.
Mesaj25.08.2009, 02:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

0nlineturk yazmış:
Lay Lay Layy Fe-ner-bah-çe

Olamazsin Sampiyon Razz Razz
Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Mesaj25.08.2009, 06:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ne mi olur dediniz Very Happy

Fener bahçe-3 DiyarBakır - 1 Olur ... zzzzzzzaaaaaaaaaaa xD

Gökhan gönülün muhteşem golü yeter.. Mr. Green
Mesaj25.08.2009, 07:44 (UTC)    
Mesaj konusu: hakan-fan

Tabıkı Fenerbahce alır. 3-0
Mesaj25.08.2009, 07:45 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: hakan-fan

hakan-fan yazmış:
Tabıkı Fenerbahce alır. 3-0

mac bitti kardes. Laughing Laughing
Mesaj02.09.2009, 05:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

sanal-reklamforumda yazmış:
Evet arkadaşlar ilk mesajlarımda da belirtmiştim bazı diyer taraftarları in kar etse de bu maçı fb nin 2 farkla alacağını geçmiş mesajlarımda açıkca dile getirdim nithekim öyle de oldu herkes duygularıyla konuşup bu böyle şu şöyl diyor ama bunlar boş fenerbahçenini ts den kat kat güçlü olduğunu ve ts gibi diyerbakırında fb yi yeneceğinizi sandınız ama boşdu.Diyerbakırı ısrarla savunanlar umarım bir der s almışlardır.

Biz Ders Almayız Ders Veririz Biz
Mesaj02.09.2009, 08:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

dost7-a yazmış:

diyarbakır alır tek geçerim sen iyimisin bu konu kapandı fener yendi desr vermediniz aldınız Wink ama seni geriden geliyon herhalde maçtan 1 hafta geçsti sen hala oradasın Mr. Green Mr. Green

Biz Ders Almayız Ders Veririz Biz
Mesaj02.09.2009, 08:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

biltekno-haber yazmış:
inşallah kazanır diyoprum eski fner yok artık önceden ne costururdu fener oyuncualr ıyı oynamamaya başladı takım bırlığı ve coskulu oynama yok artık

arkadaşın bu mesajına çok net bir yanıt veriyorum işte Fenerbahçenin bu seneki RESMİ maçlarının sonuçları Wink

Bu seneki lig maçları

Denizlispor 0 - 2 Fenerbahçe

Fenerbahçe 3 - 0 Sivasspor

Bu seneki Süper Kupa Finali

Beşiktaş 0 - 2 Fenerbahçe

Bu senki avrupa maçları

Budapest Honved 1 - 1 Fenerbahçe

Fenerbahçe 5 - 1 Budapest Honved

Sion 0 - 2 Fenerbahçe

görüldüğü gibi arkadaşın dedikleri ile fenerin alakası yok Very Happy takım birliği olmayan bir takım 6 resmi maçta nasıl 15 gol atıyor Question ya da nasıl 6 maçın 5 inde galip gelebiliyor Question arkadaşlar takımları izlemiyorsunuz yorumlar da buluınuyorsunuz bu yaptığınız takımlara adaletsizlik.

ben onu demek istemedim şimdiki maçları okadar güzel deil önceden çok çoşkulu süper maçları oluodu çok güzel şekilde maçlarda olmucak analrda çoşuyorlar gol atıyorlardı çok güzel oluyor oyle olduğu zmn