Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj26.08.2009, 12:33 (UTC)    
Mesaj konusu: " ÇENENİ TUT KAZIM "

Hemen her maçta rakipleriyle didişen Kazım’la görüşen sportif direktör Kocaman, “Bu tavırların yüzünden hem kendini hem takımı yakabilirsin. Artık çeneni tutmayı öğrenmelisin” dedi.Fenerbahçe'de, her geçen gün yükselen form grafiğiyle dikkat çeken ve takımın bu sezon elde ettiği başarılarda büyük pay sahibi olan Kazım Kazım'a, çocuksu davranışları nedeniyle teknik heyetten ve yönetimden uyarı geldi.

Sarı lacivertli takımın son üç maçında da gol atan genç futbolcu, ortaya koyduğu başarılı performansa karşın “çocuksu ve şımarıkça” diye nitelendirilecek davranışlarıyla da gündemden düşmüyor. Kazım, bu tavırları yüzünden hemen her maçta kendisini olayların içinde buluyor. Çoğu zaman profesyonel olduğunu, en önemlisi Fenerbahçe gibi büyük bir kulübün formasını giydiğini unutup, rakip futbolcularla ya da taraftarlarla polemiğe giriyor.

Fermina ve Sedat'ı kavgaya çağırdı

Maçlarda kendisine sert giren rakiplerine anında tepki gösteriyor. Karşısındaki sert oynamayı sürdürdüğü taktirde takımın bir ferdi olduğunu unutup, olayı kişiselleştiriyor ve hemen rakibiyle tartışmaya başlıyor. Zaman zaman işi daha da ileri götürüp, (Sionlu Fermina'ya ve Sivassporlu Sedat'a yaptığı gibi) tartıştığı rakibini, eliyle soyunma odasını işaret edip, “İçeride görüşürüz” diye hesaplaşmaya çağırıyor.

Taraftarların agresif hareketlerine en ufak tahammülü olmayan Kazım Kazım, son olarak Diyarbakırspor maçında kendisine yabancı madde atan yeşil kırmızılı fanatiklerle polemiğe girdi.
Basın mensuplarıyla da arası pek iyi olmayan Kazım, aleyhinde haber yazan bir gazeteciyi, “Kendini çok akıllı sanıyorsun ama öyle değil. Dışarıda sakın karşıma çıkma” diyerek tehdit etti.

Aykut Kocaman uçakta görüştü

Teknik direktör Christoph Daum ve sportif direktör Aykut Kocaman, artık 23 yaşına gelmiş olmasına rağmen olgun tavırlar sergilemeyen Kazım Kazım'ı bu konuda uyarma kararı aldı. Kocaman, Diyarbakırspor maçı dönüşü uçakta genç futbolcuyla özel bir görüşme yapıp, “Performansından çok memnunuz, ancak futbol dışı hareketlerinle zaman zaman bizi üzüyorsun. Maçlarda rakiplerinle çok fazla didişiyorsun. Bu tavırların yüzünden bir gün kırmızı kart görebilir; hem kendini hem takımı yakabilirsin. Çeneni tutmayı öğrenmelisin” dedi. Teknik direktör Daum da dün antrenman sonrası Kazım'la bir araya gelip, bu konuda uyarılarda bulundu.

Uyuyakalınca 5 bin euro ceza aldı

ÇOĞU maçtaki agresif tavırlarıyla kendini ve takımını ateşe atan Kazım Kazım, dün de Fenerbahçe'de günün adamıydı. Gece geç saatlerde takımla birlikte İstanbul'a gelen genç futbolcu, uyuyakalınca sabah antrenmanına geç kaldı. Uyanır uyanmaz sportif direktör Aykut Kocaman'ı arayıp durumu bildiren Kazım, Samandıra Can Bartu Kamp Merkezi'ndeki çalışmaya yaklaşık yarım saatlik gecikmeyle katıldı. Takım arkadaşları da espri yaparak, geç kaldığı için Kazım'ı alkışladı. Teknik direktör Christoph Daum'un genç futbolcuya 5 bin Euro para cezası verdiği öğrenildi.

(Hürriyet)
Mesaj26.08.2009, 13:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

saol paylaşım için Razz
ilk gördüğümde çok güzel hareketler bunlardaki kazım sandım Mr. Green
______________
Mesaj26.08.2009, 13:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

tekfurdag yazmış:
saol paylaşım için Razz
ilk gördüğümde çok güzel hareketler bunlardaki kazım sandım Mr. Green


Rica ederim..
Mesaj26.08.2009, 14:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

tekfurdag yazmış:
saol paylaşım için Razz
ilk gördüğümde çok güzel hareketler bunlardaki kazım sandım Mr. Green


Aynen oyle sanıp actım Very Happy
Mesaj26.08.2009, 14:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

tekfurdag yazmış:
saol paylaşım için Razz
ilk gördüğümde çok güzel hareketler bunlardaki kazım sandım Mr. Green


gerçekten bende öyle sandım


pay. için teşekkürler.

gerizekalı de kazımmm Mr. Green
______________
Smile
Mesaj26.08.2009, 14:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

colin harika bir futbolcu ama kisilik olarak hic sevmiyorum artist labali disiplinsiz cok rol yapan, maca bir saat kala stadyumun icine musik setiyle cikmalar
agresif davranmasi herkese satasmasi onu gecin kendi takim arkadaslariyla mac sirasinda bir kere degil iki farkli oyuncuyla macin ortasinda tartismasi sonra ne garip diger iki futbolcunun oyundan alinmalari hic hos degil ama futbolu bu negatif yönlerini kapatiyor bence colin iyi futbolcu sadece kendini maca vermesi gerekiyor konsantrasyonu 0 kendini bu negatif yönleri sebebiyle gelistirirse ve buna fenerbahce camiasi destek cikarsa bir yol gösterirse colin daha iyi olacaktir
______________
Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Mesaj26.08.2009, 18:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

yorumLar için teşekkürler..
Mesaj26.08.2009, 18:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

SmileSmileSmileSmileSmile
______________


Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu