Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj31.08.2009, 16:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

dostlar niye tartışıyorsunuz ki biriniz Design sekmesi üzerinde biriniz Code üzerinde çalışıyor.

Ancak site tasarımı yapacaksan css yi bilmek şarttır. Design sekmesinin ne kadar kısıtladığının ve yavaş olduğunun farkına varmak gerekiyor. Orada 1 tasarım yapana kadar Code sekmesinde 9 tane yaparsın ve Design belirli özellikleri belirli sekmelerde saklar, onları tek tek bulup ayarlamak gerekir, Code ise tamamen senin yaratıcılığına ve klavyedeki parmak hızına kalmıştır. Ayrıca Design kendi kodladığı için birçok kod kirliliğine sebep olur ama Code bölümünde birkaç id ve sınıfla bile tasarımı bitirebilirsin. Ha tabi bir de hazır tasarımı uygulamak var Design'da canın çıkar Code göz becerine kalmıştır.

Yani sonuç olarak eğer Design kullanırsan uzun süre uğraşırsın ama hazıra konarsın, kod bilmen gerekmez.
Code kullanmak yetenek ve yaratıcılık işidir, süresine buna göre değişir, kodlama bilmek gerektirir. Eğer kendine tasarımcı sıfatını almak istiyorsan ya da büyük siteler kurmak istiyorsan Code bilmelisin hele b-s yetmeyip wordpress, joomla, drupal, blogger gibi sistemler kullanman gerektiğinde Design hiçbir işe yaramaz sadece yazdığın kod nasıl etki etti diye şöyle bir bakarsın.

konuya gelecek olursak arkadaş b-s'deki CSS Design'dan bahsetmiş bu da forumda birçok yerde var.

css tabloyla değil div ile iyi gider çünkü tekilanın yanında şeker değil tuz iyi gider Razz
Mesaj31.08.2009, 16:33 (UTC)    
Mesaj konusu: photoshop

Ben photoshop kullanıyorum. Hatta bugün yeni başlayanlar için başlık resmi yapma dersi verdim Wink

http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=124297
Önceki mesajları göster: