Yazar |
Mesaj |
-

rockjog
Acemi Üye
|
27.06.2009, 20:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
turkelitv yazmış: arkadaşlar bende css tasarımalrı indiriyorum ama tasarımın altına ve üstüne yazacağım kodlar yok bunları nasıl elde edebilirm
Free tasarımlar bedava siteme uygun yapılmaz yani altı ve üstü kodu bulunmaz
http://tr.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=25694 bu başlık altında bazı şeyler anlatılmıştır eğer sorununuz çözülmezse tekrar buraya yazın ve tasarımın linkinide atın lütfen ______________
[img=http://img.webme.com/pic/c/csstor/forumbanneri.png] |
|
↑
|
|
 |
-

online-games1
Uzman Üye
|
27.06.2009, 21:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mwehaba rogjog ben tasarımın linkini yollamıştım ama henüz bir şey söylenmedi ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
 |
-

online-games1
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

dijitalli
Acemi Üye
|
28.06.2009, 19:06 (UTC) Mesaj konusu: iYi Ki BÖYLE YAPTIN |
|
|
evet iYi Ki BÖYLE YAPTINN KARDEŞ  ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

csstore
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.06.2009, 19:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
turkelitv yazmış: arkadaşlar bende css tasarımalrı indiriyorum ama tasarımın altına ve üstüne yazacağım kodlar yok bunları nasıl elde edebilirm
koddan anlıyosan altta görünecek kodun nereye ekleneceğini görebilirsin, üste de aynı şekilde. ______________
 |
|
↑
|
|
 |
-

bedavasitem-yardim
Aktif Üye
|
02.09.2009, 12:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
güncel !
sorularınıza devam edebilirsiniz.konu az eskide kaldı. ______________ www.hyperend.tr.gg |
|
↑
|
|
 |
-

mrtkorman
Acemi Üye
|
02.09.2009, 13:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarımıma nasıl popup yaparım? yani popupun içine reklam kodumu koyacam kapat butonuna tıklayınca kapanacak? |
|
↑
|
|
 |
-

bedavasitem-yardim
Aktif Üye
|
02.09.2009, 13:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
popup dan kasıt dediğin java ile siteye girince açılan altında kapat düğmesi olan mı? ______________ www.hyperend.tr.gg |
|
↑
|
|
 |
-

mrtkorman
Acemi Üye
|
02.09.2009, 13:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evet onun gibi ama yanda olacak |
|
↑
|
|
 |
-

bedavasitem-yardim
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

mrtkorman
Acemi Üye
|
02.09.2009, 13:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dielim reklam kodu aldım ve onu siteme koyucam ama kapat butonuna tıklarsam reklam kapanacak o kodu ver yeter kardeş |
|
↑
|
|
 |
-

bedavasitem-yardim
Aktif Üye
|
02.09.2009, 13:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kod: <div id="katman3" style="position: absolute; left: 15px; padding-top: 10px; padding-left: 10px;" align="left">
<div id="katman4">Reklam Kodu</div><center><span id="katmanyazi2" class="yazi" onclick='javascript:if (document.getElementById
("katman4").style.display=="") { document.getElementById("katman4").style.display="none";document.getElementById("katmanyazi2").innerHTML =
"-Göster-"; } else { document.getElementById("katman4").style.display=""; document.getElementById("katmanyazi2").innerHTML = "-Gizle-";}' style="cursor: pointer;"><b>-Gizle-</b></span></center></div>
dene bunu bakalım. ______________ www.hyperend.tr.gg |
|
↑
|
|
 |
-

bizimforumlari
Acemi Üye
|
02.09.2009, 19:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yav siteme tema ekleyecem ama css kodunu nereye koyucam tasarımın üstündeki yazı tasarımın altındaki yazı tamam da css nerde |
|
↑
|
|
 |
-

bilgiliwebnet
Uzman Üye
|
02.09.2009, 19:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bizimforumlari yazmış: yav siteme tema ekleyecem ama css kodunu nereye koyucam tasarımın üstündeki yazı tasarımın altındaki yazı tamam da css nerde
ekleyeceğiniz css tasarimin css kodunu css tasrimi seçtikten css kod bolume yapiştiriniz.  |
|
↑
|
|
 |
-

bizimforumlari
Acemi Üye
|
09.09.2009, 11:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgiliwebnet yazmış: bizimforumlari yazmış: yav siteme tema ekleyecem ama css kodunu nereye koyucam tasarımın üstündeki yazı tasarımın altındaki yazı tamam da css nerde
ekleyeceğiniz css tasarimin css kodunu css tasrimi seçtikten css kod bolume yapiştiriniz.
çok açıklayıcı oldun  |
|
↑
|
|
 |
|