Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj07.09.2009, 22:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ayrıca Türktelekom şuan Türkiye'ye ait olsaydı çok az para öderdik.
Gerek internet, gerek telefon faturası..
Dünya'da en çok internet ödeyen ülkeyiz!

Türktelekom'un hangi yanını seviyorum, şu çatılara bağladığı dalga yokmu..
Hele ona verdikleri kira parası..
Laughing Laughing
Mesaj07.09.2009, 22:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

net-tr yazmış:
Ayrıca Türktelekom şuan Türkiye'ye ait olsaydı çok az para öderdik.
Gerek internet, gerek telefon faturası..
Dünya'da en çok internet ödeyen ülkeyiz!

Türktelekom'un hangi yanını seviyorum, şu çatılara bağladığı dalga yokmu..
Hele ona verdikleri kira parası..
Laughing Laughing

Ya Aslında iktidar kim yada hangi parti olursa olsun ..Onların Dedikleri "Ülke Kalkındırma"Benim Dediğim " Ülke Batırma"Operasyonu geliştirdiler.Sonuç İtibariyle biz nedersek diyelim ..Biz bir an önce bugünki herhangi bi "bakkaldan"dahi ekmek parasının üstünü istemeye çekinirsek daha çok eziliriz..

Ayrıntılı bilgi : http://byqraphix.tr.gg/3-.-Y%26%23305%3Bl-Etkinlikleri.htm
Mesaj07.09.2009, 22:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ya turkcell bizim olsaydı ?
kontör fiyatları 20 tl değil, eskisi gibi 10 tl olurdu..
Hatırlıyanı var mı 10 tl oldugu zamanı ?
Şimdi 10 tl'ye 50 kontör vermiyorlar.
Mesaj07.09.2009, 22:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yok ortak .. =) biz ne kadar konuşsakta bu konu yarın(bugün) "boş konuşuyosunuz"gerekçesi ile kilit diye düşünüyorum..Sonuçta Birileri Bizi (şu-bu-o) bizi çekemiyecek .. =)

Mesaj07.09.2009, 22:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

byqraphix yazmış:
Yok ortak .. =) biz ne kadar konuşsakta bu konu yarın(bugün) "boş konuşuyosunuz"gerekçesi ile kilit diye düşünüyorum..Sonuçta Birileri Bizi (şu-bu-o) bizi çekemiyecek .. =)

Moderatörlere kalmış bir olay.
Dediğim gibi SİYASET AMAÇLI açılmadı.
Mesajlarımdanda belli oluyor zaten..
Mesaj07.09.2009, 22:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

net-tr yazmış:
byqraphix yazmış:

Moderatörlere kalmış bir olay.
Dediğim gibi SİYASET AMAÇLI açılmadı.
Mesajlarımdanda belli oluyor zaten..

Doğrusun,ama "doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış"derler.. atalarımız.. Very Happy

İnş. Öyle olmaz.. Very Happy

Nese konuya dönelim..Eskiden hatırlıyorumda telefonlar yeni yeni çıkıyordu.. Very Happy her evde bir pc yerine her 20 evde 1 pc oluyordu Very Happy nadiren.. (bunu söylememin sebebi;Herkes ilerlerken biz geriliyorduk.)

Sonuç olarak ; Bu da vaktinde birşeylerin satılması ..

Mesaj07.09.2009, 22:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

ya Başa deniz baykal geçse ne olacak? hepsi aynı b** adam gibi bir siyasetçi yok hepsi birbiriyle uğraşyıor

Evil or Very Mad Evil or Very Mad Idea Idea Idea Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Mesaj07.09.2009, 22:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

Satışların %95 ini destekliyorum.Ülke ekonomisine büyük gelir sağlayan satışlar yapıldı.

Ancak kimse de çıkıpta bu satışların arkasında neler var neden bu kadar satış yapılıyor demedi.

Satışların en büyük zararı sürekli AKP hükümetine olan karşıt tavırlar.Çünkü bir takım muhalifler bu tür satışların arkasından ülke ekonomisi bitiyor diyerek AKP ye yüklendiler.Ama noldu HALK İNANMADI.

Peki bu satışlar neden gerçekleştirildi.Satışlarda ki amaçlar neydi Question

En büyük örnek şu benim yaşadığım ilçede Türkiyenin EN BÜYÜK DÜNYANIN İSE EN BÜYÜK İLK 3 TE YER ALAN ALİMİNYUM FABRİKASI SATILDI.Peki neden Question

Devlet bu favrikayı yıllarca işletmiş işletmiş sadece 1 sene kar edebilmiş.Diğer tüm yıllar kar edilememiş.Resmi evrakları devlette bulunur.

Burada çalışan adamın en düşük maaşı 2 milyar dı.Bu olaya karşıt çıkanlar çok oldu.En çokda işçiler adam neden karşı çıksın ki enayi mi Question beleşten 2 miltyar her ay yatıyor fabrika iş yapsada yatıyor yapmasa da

Olay şu adam ile sohbet ediliyor.İşçi diyorki fabrika özelleşmeden önce iyidim.2 milyar maaş alıyordum.Diğere adam soruyor.2 milyar alıyordunda ne iş yapıyordun.

Adamın cevabı şu:

Sabah ve akşam olmak üzere 2 kere düğme açıp kapatıyordum diğer saatlerim boştu adma bu cevabı beriyor bu olaya gerçek Wink

Adam sadece günde 5 dk çalışarak 2 milyar alıyordu.Hemen hemen her fabrika işçisinin altında 2 model arama ve lüksd bir daiere vardı.Özelleşince devlet her sene vergiden süper bir para alıyor.Zararı da yok zöelleştirdi rahatladı.Özelleşince işten çıkarılan işçiler ise devlet alanlarında kamu hizmetine bağlı olarak atandırlar.

Tüm özelleştirmede devlet çıkarılanları kamuya aldı.O yüzen ki,mse çıkıpta özelleştirmelerin arka planını bilmeden şu satıldı bu satıldı DİYEMEZ.DEVLET ZARAR EDİYORSA İSTEDİĞİ UYGUN OLAN HER ŞEYİ SATAR.

BU konunn tek bir amacı var.Siyasi bir başlık açan arkadaş yıllardır burada ama siyasi ağırlıklı ve tartışmalara yol açılacak konuların açılmayacağını anlaşılan hala öğrenememeiş.Bu tür siyasi oyunlara gelmeyin.Halkta yönetime üveniyorki %48 oyunu veriyor.O yüzden sakın ama sakın devletim hükğmetin amacını bilmeden hareket etmeyin.ETTİRMEYİN...
Mesaj07.09.2009, 22:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

sanal-reklamforumda yazmış:
Satışların %95 ini destekliyorum.Ülke ekonomisine büyük gelir sağlayan satışlar yapıldı.

Ancak kimse de çıkıpta bu satışların arkasında neler var neden bu kadar satış yapılıyor demedi.

Satışların en büyük zararı sürekli AKP hükümetine olan karşıt tavırlar.Çünkü bir takım muhalifler bu tür satışların arkasından ülke ekonomisi bitiyor diyerek AKP ye yüklendiler.Ama noldu HALK İNANMADI.

Peki bu satışlar neden gerçekleştirildi.Satışlarda ki amaçlar neydi Question

En büyük örnek şu benim yaşadığım ilçede Türkiyenin EN BÜYÜK DÜNYANIN İSE EN BÜYÜK İLK 3 TE YER ALAN ALİMİNYUM FABRİKASI SATILDI.Peki neden Question

Devlet bu favrikayı yıllarca işletmiş işletmiş sadece 1 sene kar edebilmiş.Diğer tüm yıllar kar edilememiş.Resmi evrakları devlette bulunur.

Burada çalışan adamın en düşük maaşı 2 milyar dı.Bu olaya karşıt çıkanlar çok oldu.En çokda işçiler adam neden karşı çıksın ki enayi mi Question beleşten 2 miltyar her ay yatıyor fabrika iş yapsada yatıyor yapmasa da

Olay şu adam ile sohbet ediliyor.İşçi diyorki fabrika özelleşmeden önce iyidim.2 milyar maaş alıyordum.Diğere adam soruyor.2 milyar alıyordunda ne iş yapıyordun.

Adamın cevabı şu:

Sabah ve akşam olmak üzere 2 kere düğme açıp kapatıyordum diğer saatlerim boştu adma bu cevabı beriyor bu olaya gerçek Wink

Adam sadece günde 5 dk çalışarak 2 milyar alıyordu.Hemen hemen her fabrika işçisinin altında 2 model arama ve lüksd bir daiere vardı.Özelleşince devlet her sene vergiden süper bir para alıyor.Zararı da yok zöelleştirdi rahatladı.Özelleşince işten çıkarılan işçiler ise devlet alanlarında kamu hizmetine bağlı olarak atandırlar.

Tüm özelleştirmede devlet çıkarılanları kamuya aldı.O yüzen ki,mse çıkıpta özelleştirmelerin arka planını bilmeden şu satıldı bu satıldı DİYEMEZ.DEVLET ZARAR EDİYORSA İSTEDİĞİ UYGUN OLAN HER ŞEYİ SATAR.

BU konunn tek bir amacı var.Siyasi bir başlık açan arkadaş yıllardır burada ama siyasi ağırlıklı ve tartışmalara yol açılacak konuların açılmayacağını anlaşılan hala öğrenememeiş.Bu tür siyasi oyunlara gelmeyin.Halkta yönetime üveniyorki %48 oyunu veriyor.O yüzden sakın ama sakın devletim hükğmetin amacını bilmeden hareket etmeyin.ETTİRMEYİN...

haklısın babamda öle diyor Smile
Mesaj07.09.2009, 23:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

Alıntı:

Bu yanlışş.. :s diğer sözlerin belki doğru olabilir ama son söylediğin cümleler yanlış.. Sana açıklamayacağım girişini-nedenini-gelişmesini-sonucunu diyebileceğim bir şeyde var tabiki 1 fabrikada bu olay oluyo 2 fabrikada bu olay oluyo 3 te oluyo 4 te oluyo e be adam 5 te demi aynısı oluyo.. Belki adam yapıyoduda yiyodu?

Biz burada Net-TR Kardeşimle siyaset başlatmadık..Bu Konunun amacı başlıkta ki gibi bellidir..Artık Saptırmayı bırakırsanız sevinirim...

Mesaj07.09.2009, 23:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

byqraphix yazmış:
Alıntı:

Bu yanlışş.. :s diğer sözlerin belki doğru olabilir ama son söylediğin cümleler yanlış.. Sana açıklamayacağım girişini-nedenini-gelişmesini-sonucunu diyebileceğim bir şeyde var tabiki 1 fabrikada bu olay oluyo 2 fabrikada bu olay oluyo 3 te oluyo 4 te oluyo e be adam 5 te demi aynısı oluyo.. Belki adam yapıyoduda yiyodu?

Biz burada Net-TR Kardeşimle siyaset başlatmadık..Bu Konunun amacı başlıkta ki gibi bellidir..Artık Saptırmayı bırakırsanız sevinirim...

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

sana açıklamayacağım .... açıklayabileceğin bir şey var mı ki açıklayacasın Question nedenini-sonucunu-gelişmesini bilmiyorsun ki açıklayabilesin

senin yaşadığın devlet bu kararı alıyorsa vve sen ANAYASAYA uygun bir türk vatandaşı isen satılana da alınana da razı OLACAKSIN.OLMUYORSAN OLAMSINI ŞSTEDİĞİN PARTİYE VERDE PARTİNİN OYU %0.0001 ARTSIN BEŞLKİ AKP NİN %48 LİK OYUNU %47.99999 DÜŞÜREBİLRİSİN Wink

KİMSE BANA BU KONU SİYASİ DİYEMEZ BU TÜR KONULAR 3 YILDIR AÇILIYOR VE SONUXCUNUN NEREYE VARILACAĞI EN AIZNDAN FORUMDAN ANALAYAN KULLANICILAR LA BİLİNİYOR.BAŞLIK SON 6-7 YIL BAK YA NEDEN SON 6-7 YIL AKP HÜKÜMETİ GELDİ YA 7 YIL ÖNCE ONDAN OLMASIN BANA MASAL OKUMA BU KONUNU NE AMAÇI AÇILDIĞI BELLİ O AMAÇLA AÇILMASA BİLE NEDEN VE NASIL BAŞKA YÖNLERE ÇEKİLEBİLECEĞİDE BELLİ

NEDEN KONU SON 10 YIL DEĞİLDE DE SON 7 YIL O 3 YILDA NELER SATILSI NELER AMA KİŞM TAKAR Kİ OZ MANA HÜKÜMETİN BAŞINDA AKP YOKRU 10 YIL ÖNCE SATYILANLAR KENDİNİDE TOPRAKLARIYLA BERABER SATNLARDI BANA MASAL OKUMA KARŞINIZDA ÇOCUK YOK SİYASET YAPIN SONMRA İKİ MESAJLA SİYASTE YOK DİYİN

PEHHHHH Razz Razz Razz Razz
Mesaj07.09.2009, 23:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

sanal-reklamforumda yazmış:
byqraphix yazmış:
Alıntı:

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

sana açıklamayacağım .... açıklayabileceğin bir şey var mı ki açıklayacasın Question nedenini-sonucunu-gelişmesini bilmiyorsun ki açıklayabilesin

senin yaşadığın devlet bu kararı alıyorsa vve sen ANAYASAYA uygun bir türk vatandaşı isen satılana da alınana da razı OLACAKSIN.OLMUYORSAN OLAMSINI ŞSTEDİĞİN PARTİYE VERDE PARTİNİN OYU %0.0001 ARTSIN BEŞLKİ AKP NİN %48 LİK OYUNU %47.99999 DÜŞÜREBİLRİSİN Wink

KİMSE BANA BU KONU SİYASİ DİYEMEZ BU TÜR KONULAR 3 YILDIR AÇILIYOR VE SONUXCUNUN NEREYE VARILACAĞI EN AIZNDAN FORUMDAN ANALAYAN KULLANICILAR LA BİLİNİYOR.BAŞLIK SON 6-7 YIL BAK YA NEDEN SON 6-7 YIL AKP HÜKÜMETİ GELDİ YA 7 YIL ÖNCE ONDAN OLMASIN BANA MASAL OKUMA BU KONUNU NE AMAÇI AÇILDIĞI BELLİ O AMAÇLA AÇILMASA BİLE NEDEN VE NASIL BAŞKA YÖNLERE ÇEKİLEBİLECEĞİDE BELLİ

NEDEN KONU SON 10 YIL DEĞİLDE DE SON 7 YIL O 3 YILDA NELER SATILSI NELER AMA KİŞM TAKAR Kİ OZ MANA HÜKÜMETİN BAŞINDA AKP YOKRU 10 YIL ÖNCE SATYILANLAR KENDİNİDE TOPRAKLARIYLA BERABER SATNLARDI BANA MASAL OKUMA KARŞINIZDA ÇOCUK YOK SİYASET YAPIN SONMRA İKİ MESAJLA SİYASTE YOK DİYİN

PEHHHHH Razz Razz Razz Razz

Şu anda yapmış olduğun münakaşa çıkarmaya çalışmak arkadaş..Ama ben fazla uzatmayacağım..

Ne diyosan eyvallah aaa bu arada son bişi daha o .......siyasi parti 48lik oyla 1.oldu dedin ya...hah işte o siyasi parti seni bigün yarı yolda bırakmasın.. Wink

Siyasi değildi bu konu .. Sen resmen münakaşaya çevirdin..Sitem bu son mesajımdan sonra uzun bi süre forumda mesaj yazmaya kapanıcak olabilir ama bunu yazmak zorundaydımm..

Herkese İyi Çalışmalar..

Mesaj07.09.2009, 23:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

net-tr yazmış:
byqraphix yazmış:
Alıntı:
Bim'e destek veriyolar

Demişken Bi Arkadaşım Söyledi "Birleşik İslam Marketleri"Açılımıymış galiba,doğruluğunu bilen varmı? Smile

Resmi sitede bile yazmazken bu açılım ne kadar doğru bilemeyiz..
Eskiden beri Bim'in açılımına şu cevap veriliyor ;
Büyük İndirim Mağazaları

Bende bilmiyorum.
Sormak lazım Başbakan'a..

Sormak Lazım Başbakana diye yazan arkadaşın bim marketleriyle Başbakan Erdoğanın alakasını nasıl kurduğunu anlatabilr misin siyasi değil diyenler ha adam bim le alakalı cümleler kuruyor diğeride geliyor ki başbakana sorun bu siyasi mesaj değilde hangisi siyasi mesaj Question

Muhaliflerin muhaliflerce kendini yine tereddüte ve muammaya bıraktığı bir mesaj ile YİNE karşı karşıyayız.

Zaten hep böyle değilmidir. Başarılı ve inançlı insanları çekemeyenlerin acelece iş yapıp şeytanı karıştırdıkları olaylardan biri Question

Neyse siz siyasi değil diyerek saman altından su yütrüterek AKP yi TÜRKİYE CUMHURİYETİ BAŞBAKANINI kötülemeye çalıştığınız mesajlaşmalarınıza devam edin.Ama unutmayın dşyecekleriniz sizleri sadece muhalefete taşıyacaktır Wink
Mesaj08.09.2009, 00:08 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Son 6-7 yılda satılanlar..

net-tr yazmış:
*Türk Telekom, Arap'ın.
*Telsim İngiliz'in.
*Kuşadası Limanı İsrailli'nin.
*İzmir Limanı Hong Konglu'nun.. .
*Araç muayene işi Alman'ın.
*Başak Sigorta Fransız'ın.
*Adabank Kuveytli'nin.
*İETT Garajı Dubaili'nin.
*Avea Lübnanlı'nın.
*Petkim? Ermeni'nin. (Kazak'a sattık, dediler. Kazağı bi çıkardık..
*Ermeni...)
*Rakı , Amerikalı'nın.
*Finansbank Yunanlı'nın...
*Oyakbank Hollandalı'nın.
*Denizbank Belçikalı'nın.
*Türkiye Finans Kuveytli'nin.
*TEB Fransız'ın.
*Cbank İsrailli'nin.
*MNG Bank Lübnanlı'nın.
*Alternatif Bank Yunanlı'nın.
*Dışbank Hollandalı'nın.
*Şekerbank Kazak'ın.
*Yapı Kredi'nin yarısı İtalyan'ın.
*Turkcell'in yarısı Finli'nin Rus'un.
*Beymen'in yarısı Amerikalı'nın.
*Enerjisa'nın yarısı Avusturyalı'nı n.
*Garanti'nin yarısı Amerikalı'nın.
*Eczacıbaşı İlaç, Çek'in.
*İzocam, Fransız'ın.
*TGRT(Fox) Amerikalı'nın.
*Demirdöküm Alman'ın.
*Döktaş Fransız'ın.
*Süper FM Kanadalı'nın.

'' Durmak yok, yola devam.. ''

Bakalım Daha Nereye Kadar Gidecekler Ne Kadar Daha Satacaklar...Durmak Yok Satmaya Devam Smile
Mesaj08.09.2009, 00:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

konudan vazgeçsin herkes. Yoksa siyasete dayanamayan biriyim burda türban meselesinden girer, Atatürk'ün yaptıklarını örnek göstererek birçok kişiyi ezer, Kürt açılımının kapılarını açarak çıkarım..
her ne kadar siyasi amaçlı açılmış bir başlık olmasa da tarafların parti sahipliği yaparak canla başla savunması siyasi tartışmalara sebep olmaya başlamış, bu yüzden başlık adına üzgünüm..
Önceki mesajları göster: