| Yazar |
Mesaj |
-

cengizhanayaz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.09.2009, 21:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
brithney-spears yazmış: cengizhanayaz yazmış:
hiçte bile doğustan fenerliyim , bu arada bu konuyu çok sahiplendiniz online modlar lütfen kilit
Fenerliler yazmasın dememe rağmen yazıyorsanız sizin anlayışınız demek ki o kadar az.
sahiplenmek diyince biz bu başlığı moderatörler iziniyle açtık.Gereksiz başlıklar çoğalmasın diye.Biz açtık sizde açtınız.
Baktınız başlık hit yaptı.Nasıl kilitletiriz diye sayfamızda dalaşarak kilitlemeye çalışıyorsunuz.
Bu son uyarımdır.Fenerbahçeliler Yazmasın..
Uyarımızı dikkate alıp yazmayan tüm Fenerbahçeli arkadaşlara teşekürü borç biliyorum
Artık uyarmıyacağım ama bu başlığın kilitlenmesinde en ufak bir rol oynayan kişi umarım Allahından bulur inşallah diyorum!.
fener başlığı açın oraya yazalım  ______________ arkadaşlar bedava-sitemde boşuna vakit kaybetmeyin... |
|
|
↑
|
|
 |
-

brithney-spears
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.09.2009, 21:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cengizhanayaz yazmış: brithney-spears yazmış: cengizhanayaz yazmış:
hiçte bile doğustan fenerliyim , bu arada bu konuyu çok sahiplendiniz online modlar lütfen kilit
Fenerliler yazmasın dememe rağmen yazıyorsanız sizin anlayışınız demek ki o kadar az.
sahiplenmek diyince biz bu başlığı moderatörler iziniyle açtık.Gereksiz başlıklar çoğalmasın diye.Biz açtık sizde açtınız.
Baktınız başlık hit yaptı.Nasıl kilitletiriz diye sayfamızda dalaşarak kilitlemeye çalışıyorsunuz.
Bu son uyarımdır.Fenerbahçeliler Yazmasın..
Uyarımızı dikkate alıp yazmayan tüm Fenerbahçeli arkadaşlara teşekürü borç biliyorum
Artık uyarmıyacağım ama bu başlığın kilitlenmesinde en ufak bir rol oynayan kişi umarım Allahından bulur inşallah diyorum!.
fener başlığı açın oraya yazalım
ya sizde hiç mi anlama usanma yok.Gidin fenerbahçe başlığında ne yazıyorsanız yazın. bu başlığı kirletmeyin ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

cengizhanayaz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.09.2009, 21:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fener başlığı olsa yazacaz zaten anlatmak istediğim bu  ______________ arkadaşlar bedava-sitemde boşuna vakit kaybetmeyin... |
|
|
↑
|
|
 |
-

sewalcee
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.09.2009, 21:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cengizhanayaz yazmış: fener başlığı olsa yazacaz zaten anlatmak istediğim bu
Fener baslıqı war kı..!!______________
Şeval deel,Şevval! |
|
|
↑
|
|
 |
-

brithney-spears
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.09.2009, 21:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cengizhanayaz yazmış: fener başlığı olsa yazacaz zaten anlatmak istediğim bu |
|
|
↑
|
|
 |
-

cengizhanayaz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.09.2009, 21:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tmm kardesim bida yazmıyom naparsanız yapın css dekiler bi yandan siz biyandan yeter haa ______________ arkadaşlar bedava-sitemde boşuna vakit kaybetmeyin... |
|
|
↑
|
|
 |
-

ua1905ua
Uzman Üye
|
08.09.2009, 00:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Galatasarayli kardeslerim siz neden üzerinize aliniyorsunuzki
herzamanki gibi yapilan tekrar yapiliyor bir baslik ilgi gördü aldi basini iyi yönden gidiyor tartisma yok polemik yok illa yaratan olur nedenmi
hersey ortada
fazla söze gerek varmi acaba?
tartismaktan kacinanlar beli tartisma yaratmak istiyenler beli
dediginiz gibi moderatörler gerekeni yapar......
ôzel mesaj sistemini kullanin demeye gelince nedense kimse konusmuyor foruma gelince herkes bakiyorum tartismak icin sirada bu da oyunun icinde olan birsey unutum pardon siz devam edin
Galatasarayli bütün kardeslerim lütfen siz oyuna gelmeyin amac beli basligi tartismaya cevirip basligi kitletmek nedenlerini üste acikladim
lütfen bu basligi inceleyin ve bu konuda hersey bir yana bize destek cikin bu konunun üzerine bu linki paylasmam tam isabet oldu diye düsünüyorum
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=125024&highlight=______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
|
↑
|
|
 |
-

cengizhanayaz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.09.2009, 10:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
alın baslıgınızı naparsanız yapın nan  ______________ arkadaşlar bedava-sitemde boşuna vakit kaybetmeyin... |
|
|
↑
|
|
 |
-

brithney-spears
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.09.2009, 10:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İşte Arda'nın fiyatıAziz Yıldırım'ın yaptığı 15 milyon Euro'luk teklifi geri çeviren Başkan, Galatasaray Kaptanı için dudak uçuklatacak cinsten bir fiyat belirledi. Milli Takım Dünya Kupası'na giderse bu rakam daha da artacak...
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın Arda Turan için yaptığı 15 milyon Euro’luk teklifi geri çeviren Galatasaray’ın patronu Adnan Polat, “Onun kariyer planlamasını ben yapıyorum. Sadece Avrupa’nın dev kulüplerinden birine gitmesine izin veririm” diyerek genç yıldıza ne kadar değer verdiğini ortaya koymuştu.
Teklif sonrası strateji işe yaradı
Bu teklifin ardından Arda’ya hem 10 numarayı hem de kaptanlık pazubandını veren Polat’ın stratejisi işe yaradı, yıldız oyuncu futboluna seviye atlatarak performansını sürekli olarak yükseltti. Gerek Galatasaray formasıyla gerekse de A Milli Takım’da harikalar yaratan Arda’nın yıllık kazancını 2 milyon Euro’ya yükselten Başkan, genç yetenek için dudak uçuklatacak cinsten bir bonservis bedeli belirledi. Polat’ın kafasındaki rakam ‘şimdilik’ 40 milyon Euro! Ancak 22 yaşındaki futbolcunun UEFA Avrupa Ligi’nde ve Türkiye’nin vize alması halinde 2010 Dünya Kupası’nda ortaya koyacağı performansa göre bu bedeli 50 milyon Euro’ya yükseltmeyi planlıyor.
Devlerin scoutları yola çıktı bile
Başkan’ın sözünü ettiği Avrupa devlerinin Arda’yı yeniden yakın takibe aldığı da gelen haberler arasında. İngiltere, İtalya, İspanya, Almanya ve Fransa liglerinde zirveye oynayan kulüpler tarafından gönderilen temsilcilerin, genç yıldızın maçlarını sürekli olarak izlediği ve bununla ilgili transfer raporu hazırladığı belirlendi. Arda henüz birkaç gün önce yaptığı açıklamada Avrupa’da oynamak istediğini, kendi ayarında futbolcuların Arsenal ve Real Madrid gibi takımlarda forma giydiğini belirtip, “Pasaportum farklı olsaydı şimdi ben de bambaşka bir yerde olurdum” diye konuşmuştu. ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

brithney-spears
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.09.2009, 10:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Elano bir maçla ikiye katladıArjantin karşısında futbol resitali veren Brezilyalı yıldız, transfer piyasasındaki bonservis değerini de iki katına çıkardı:
Galatasaray’ın 7 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı Elano Blumer, kısa sürede değerini ikiye katladı. Brezilya’nın Arjantin’i 3-1’lik skorla yıktığı maçta bir asist yapan, bir golün de oluşumuna büyük katkıda bulunan, Kaka’yla birlikte hücum hattında müthiş bir ikili oluşturan Sambacı, dünya transfer piyasasındaki bonservis bedelini 12.5 milyon Euro’ya çıkardı. Elano’nun performansı Galatasaray cephesinde büyük sevinç yaratırken, tecrübeli futbolcunun sakatlığı nedeniyle sağlık kontrolüne girmesi teknik heyeti tedirgin etti. Ancak son yapılan açıklamada Elano’nun durumunun iyi olduğu ve Şili karşısında forma giyebileceği kaydedildi
Fanatik Gazetesi
______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

brithney-spears
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.09.2009, 10:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Başsağlığı ve Kınama Mesajı
Hakkari ve Siirt'te bölücü terör örgütü mensupları ile girilen çatışmalar sonucunda 8 askerimizin şehit olduğunu üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.
Terörü bir kez daha nefretle ve şiddetle kınıyor, Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.
Galatasaray Spor Kulübü ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

ankaraliyiz
Acemi Üye
|
09.09.2009, 13:36 (UTC) Mesaj konusu: www.ankaraliyiz.tr.gg |
|
|
Bekliyorum Herkezi siteme
wWw.aNKaRaLIYIz.Tr.GG |
|
|
↑
|
|
 |
-

brithney-spears
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.09.2009, 14:52 (UTC) Mesaj konusu: Re: www.ankaraliyiz.tr.gg |
|
|
ya arkadaşım bari burda reklam yapma ya. her yeri spam msjlarla doldurdunuz.Biraz anlayışlı olun lütfen  ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

brithney-spears
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.09.2009, 08:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Baros gol oldu yağdı 7-0
Gol Kralı Milan Baros, bu kez de Çek Cumhuriyeti formasıyla San Marino'ya karşı şov yaptı.
Yıldız futbolcu, ülkesinin 7-0’lık skorla kazandığı maçta tam 4 gole birden imza attı. İlk yarıda 3 gol kaydederek kilidi tek başına çözen Sarı-Kırmızılı oyuncu, performansıyla parmak ısırttı. Baros, Çek Cumhuriyeti’nin Slovakya ile oynadığı maçta da oyuna sonradan dahil olup, attığı golle beraberliği kurtarmıştı. Çekler bu sonuçla 2010 Dünya Kupası’na katılma şansını sürdürdü. Tecrübeli golcü maçtan sonra yaptığı açıklamada, gol atmaktan büyük zevk aldığını, performansına Galatasaray formasıyla da devam etmek istediğini ifade etti. ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

ua1905ua
Uzman Üye
|
10.09.2009, 13:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İstanbul'u vuran sel futbol maçlarını da tehdit ediyor. Cumartesi günü oynanması planlanan Galatasaray - Beşiktaş derbisi ertelenebilir.
Cuma günü yeniden beklenen ve Türkiye genelinde 4 gün daha yoğun bir şekilde sürecek olan yağışlar nedeniyle Profesyonel Maçlar Planlama Organizasyon Müdürlüğü; Meteoroloji Müdürlüğü'nden gelecek raporu ve kulüplerden gelecek talepleri bekliyor.Futbol Federasyonu'nun Ufuk Şefik başkanlığındaki planlama bölümü, oluşacak şartlara göre kararı Federasyon Yönetimi'nin vereceğini belirtirken, yağışların; hem kulüplerin deplasmanlara, hem hakemlerin, hem gözlemci ve temsilcilerin hem de seyircilerin ulaşımını zorlaştıracağı için ertelemenin söz konusu olduğu öğrenildi. Türkiye genelinde bir çok yerde maçların oynanamayacağı tahmin ediliyor ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
|
↑
|
|
 |
|