| Yazar |
Mesaj |
-

mr-genc
Aktif Üye
|
|
|
↑
|
|
 |
-

cengizhanayaz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.09.2009, 19:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
1-1 oldu yha :S ______________ arkadaşlar bedava-sitemde boşuna vakit kaybetmeyin... |
|
|
↑
|
|
 |
-

mr-genc
Aktif Üye
|
09.09.2009, 19:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
YA BOYLE MİLLİ TAKIM GORMEDİM VALLA YA .. |
|
|
↑
|
|
 |
-

hyperend
Uzman Üye
|
09.09.2009, 20:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
olsun arkadaşlar son dakiklarda 100 % 100 gol kçardık 2 tane ama olsun her aman Türkiye ne olursa olsun.Türkiye gelişimin daha başında zamanla herşey daha iyi olacaktır...
Lütfen takım hakkında kötü konuşmayalım... ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
|
↑
|
|
 |
-

cengizhanayaz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.09.2009, 20:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bukadar dandik bi takım görmedim yuh ya ben bida turkiyenin macını izlemem bu kadar dandik oyun olmaz mahalleden 11 tane adam toplasam en aşşa 5-0 felan kesin olarak yenerdik.bosnada bize nasıl gol atamadıysa onlarda ayrı bir .......  ______________ arkadaşlar bedava-sitemde boşuna vakit kaybetmeyin... |
|
|
↑
|
|
 |
-

hyperend
Uzman Üye
|
09.09.2009, 20:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cengizhanayaz yazmış: bukadar dandik bi takım görmedim yuh ya ben bida turkiyenin macını izlemem bu kadar dandik oyun olmaz mahalleden 11 tane adam toplasam en aşşa 5-0 felan kesin olarak yenerdik.bosnada bize nasıl gol atamadıysa onlarda ayrı bir .......
Çok biliyosan çık kendin oyna! Bilip bilmeden sallamasyon yorum yapma arkadaşım!! ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
|
↑
|
|
 |
-

cengizhanayaz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.09.2009, 20:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hyperend yazmış: cengizhanayaz yazmış: bukadar dandik bi takım görmedim yuh ya ben bida turkiyenin macını izlemem bu kadar dandik oyun olmaz mahalleden 11 tane adam toplasam en aşşa 5-0 felan kesin olarak yenerdik.bosnada bize nasıl gol atamadıysa onlarda ayrı bir .......
Çok biliyosan çık kendin oyna! Bilip bilmeden sallamasyon yorum yapma arkadaşım!!
oynarım çağırmıyolarki... kendini ne sanıyon yha ______________ arkadaşlar bedava-sitemde boşuna vakit kaybetmeyin... |
|
|
↑
|
|
 |
-

cengizhanayaz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.09.2009, 20:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bu aradada karsındaki takım bresilya deil  bosna hersek avrupa sampiyonasına bile cıkmamıs dandik bir takım ______________ arkadaşlar bedava-sitemde boşuna vakit kaybetmeyin... |
|
|
↑
|
|
 |
-

japon-cocuk
Uzman Üye
|
09.09.2009, 20:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cengizhanayaz yazmış: bu aradada karsındaki takım bresilya deil  bosna hersek avrupa sampiyonasına bile cıkmamıs dandik bir takım Yazmayı Öğren de Konuş Brezilya Bresilya Değil!______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

cengizhanayaz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.09.2009, 20:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
japon-cocuk yazmış: cengizhanayaz yazmış: bu aradada karsındaki takım bresilya deil  bosna hersek avrupa sampiyonasına bile cıkmamıs dandik bir takım Yazmayı Öğren de Konuş Brezilya Bresilya Değil!
genclerin modern konusması daha cözemedinmi isi....  ______________ arkadaşlar bedava-sitemde boşuna vakit kaybetmeyin... |
|
|
↑
|
|
 |
-

cengizhanayaz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.09.2009, 20:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
işimiz cok zor ya turkiye aslında iyi oynuyor ama birkac yeteneksiz oyuncu yüzünden eleniyor hep  ______________ arkadaşlar bedava-sitemde boşuna vakit kaybetmeyin... |
|
|
↑
|
|
 |
-

net-tr
Uzman Üye
|
09.09.2009, 20:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Çok hatalar yaptık.
Teknik açıdan çok kötü oynadılar. Oyunda bir kere düzen yoktu.
Bosna Hersek atak düzenliyor, Tuncay forvet oyuncusu bı bakıyorum defansta adam.
Fazla şansımız kalmadı. Belki bir mucize..
2 maçıda yenip, onların sırf puan kaybetmeleri gerekli.
Zor.. |
|
|
↑
|
|
 |
-

hyperend
Uzman Üye
|
09.09.2009, 21:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cengizhanayaz yazmış: japon-cocuk yazmış: cengizhanayaz yazmış: bu aradada karsındaki takım bresilya deil  bosna hersek avrupa sampiyonasına bile cıkmamıs dandik bir takım Yazmayı Öğren de Konuş Brezilya Bresilya Değil!
genclerin modern konusması daha cözemedinmi isi....
gençlerin yazı stili mi? sen ne saçmalıyorsun kardeşim.yaşın kaç senin daha sölediklerine bak! z yerine s yazmak nerde görülmüş gençlik yazısı diye? buna resmen Türkçe'yi katletmek denir..
ayrıca sen 40 fırın ekmek yesen milli takımda oyanamazsın o kapasite yok sende! ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
|
↑
|
|
 |
-

netteki
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.09.2009, 21:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Vallahi Hakemin hüsranı oldu birde onun yüzünden Fatih Terimi Tribüne yollamaları milli takımı bitirdi.
İşin gerçeği Milli Takım bu maçta kötüydü.Bosnalı kardeşlerimizde elinden geldiğince oynadılar doğrusuda buydu.Ama o şerefsiz kalecileri tam bri itlik yaptı.Ama ne olursa olsun başlıktaki gibi Tam Desteğimiz Sürmeli.Her zaman iyi oynayacak değiliz ya...
______________  |
|
|
↑
|
|
 |
|