Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj13.09.2009, 09:24 (UTC)    
Mesaj konusu: amerikanın Uzay Sırları

Amerika'nın Uzay Sırları

2’nci Dünya Savaşı’nı hava üstünlüğü ile kazanan Amerika Birleşik Devletleri Almanya’yı teslim aldığında inanılmaz bilgi belge ve silahlar ile karşılaştı. Bunların dışında en önemlisi ise Nazileri aynı zamanda Adolf Hitler’i iktidara taşıyan gizli örgütlerin Dünyadışı Uzaylılarla temasa geçtikleri ve onlardan elde ettikleri bilgilerle Uçandaire’ler füzeler hatta atom bombası yaptıklarını da öğrendiler. Ne yazık ki Almanya’nın gücü tükenmişti ve iki koldan saldırıya geçen müttefikler onu yendiler.



Amerikalıların ilk işi ne kadar Alman bilim adamı varsa başta Von Braun olmak üzere hepsini Amerika’ya götürdüler. Çünkü istihbarat bilgileri onlara füze teknolojisinin gelecekte çok büyük önem kazanacağını gösteriyordu.

2005 yılı içinde gazetelerde yer alan bir haberde İtalyan Benito Mussolini’nin silah uzmanı kişinin bir demeci çıkmıştı. Savaş sırasında Almanya’ya giden bu uzman Hitler’le görüşmüştü. Konu savaşın akıbeti ne olacaktı. Bir ara Hitler İtalyan uzmanı gizli bir üsse götürüp Alman Bilim adamlarının yaptıkları Uçandaire’yi göstermişti. Bu çok hızla uçan gemi ile müttefiklerin savaş uçaklarını vurmak çok kolay olacaktı. Böylece de savaşı kazanacaktı. Olay bize bilim kurgu gibi geliyor olsa da bunlar birçok kitapta yer aldı ve yayınlandı.

Türkiye’de ise Turgut Gürsan’ın yazdığı “Hitler Almanyasının Gizli Tarihi” (2006) ve “Yeraltındaki Gizli Dünyalar” (2005) adlı kitaplarda yer alan bilgilere göre Nazileri iktidara taşıyan Thule örgütünün iki bayan medyumu Aldebaran Yıldız Sistemi’nde yaşayan akıllı bir uygarlıktan bilgiler almışlardı. Bu bilgiler arasındaki en önemli olay UÇANDAİRE YAPMAK ÜZERE İDİ.

Hitler bu bilgileri uzaylılar aracılığıyla aldıysa ki durum onu gösteriyor. Amerikalılar da Almanya’yı işgal ettiklerinde de bu Uçandaireleri alıp ABD’ye götürdüler. Burada size şunu hatırlatayım televizyonlarda yıllardır yayınlanan X-FİLES yani Gizli Dosyalar dizisinde bu konular çok sık bir şekilde işlenmiştir. Ben de seyrettiğim için hiç de şaşırmadım. Bugüne Amerikalıların ellerinde uzay gemisi var ya Amerikan topraklarına düşen ve ele geçiren ya da savaştan kalma fakat bir tek nokta var. Bu gemileri çalıştıracak enerji sistemini hala çözmüş değiller.

Naziler 1930’larda ırkçılık propagandaları yaparken köklerinin Aryan ırkına kadar dayandığını bunun da Sümerliler’e dayandığını iddia etmişlerdi. Aslında Sümerliler Altay Dağları’ndan Mezopotamya’ya göç eden bir Türk kavimdir. İlginç olanı ise uzay ile bağlantıları vardır. Sümer halkı birdenbire modern kentler kurarak medeni bir toplum olmuşlardır. Tıp’ta Matematik’te Astronomi’de ileri giden Sümerlilerin bir kraliyet yazıtında şu sözler ilginçtir:

KRALİYET GÜCÜ BİZE GÖKLERDEN GELDİĞİ ZAMAN”. Bizce işte bu bilgilerin temelini oluşturan cümledir. Bir kabile aniden 150-200 bin bir uygarlık seviyesine de gelemez. Peki Amerikalıların Sümer Uygarlığına ilgi duymalarının nedeni nedir?

1-Almanya’yı yendikten sonra elde ettikleri bilgi belge ve uçandaireler Sümer Uygarlığını kuran ve bu halkı eğiten uzaylılara dayanmaktadır.

2-1969 yılında California Üniversitesinde görev yapan bir profesör uzun süren çalışmalarını yazdığı bir kitapta toplamıştı. Bu profesöre göre Sümerlilerin tek başlarına böyle bir medeniyete ulaşamadıklarını ancak Dış alemden Uzaydan gelen akıllı insanların yardımlarıyla ulaşabileceklerini iddia etmişti.

3-Peki Amerika neden Irak’ı işgal etti? Bu sorunun cevabı ise çok kolaydı. Amerikan askerleri Bağdat’a girer girmez doğruca Bağdat Kütüphanesine gittiler. 300-400 Iraklı ile birlikte kütüphanedeki 62 bin kitabı aldılar. O saatlerde tüm dünya Irak askerlerinin Amerikalılara karşı topraklarını savunmalarını bekliyordu. Irak çok kolay bir şekilde teslim oldu ve Saddam devrildi. Ama en önemli operasyon başarı ile gerçekleşti ve kitaplar toplandı.

4-İslam alimlerinin el yazması olan bu kitaplarda inanılmaz teknolojik bilgiler ile uzay gemileri yapmak çalıştırmak üzere de bilgilerin bulunduğunu tahmin ediyorum. Sonuç İslam ülkeleri ellerindeki en değerli hazineyi böylece Amerikalılara kaptırmış oldular. Bu arada Bağdat’ın altında da Uzaylılardan hatta Marduk gezegeninden gelenlerin bıraktıkları izleri de araştırıyorlar. Bu nedenler Amerika’nın neden Irak’ı işgal ettiğini açıkça gösteriyor.

Bir ilginç gelişme de Irak Savaşı 2003’te başlamadan kısa bir süre önce Amerikan Başkanı Bush’un kongreye sunduğu bir bütçe teklifi idi. Bu projeye göre Amerikalı bilim adamları üç yıl boyunca Uzaylıların izlerini araştıracaklardı. Bush bunun için beş milyar doları kongreden istiyordu ve parayı da almıştı. O günlerde Amerika Türkiye’yi savaşa sokarsa 1 milyar dolar kredi verecekti. Boş hayal uğruna Amerika bu parayı neden harcasın ki?
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu