| Yazar |
Mesaj |
-

kral-music
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.09.2009, 10:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mega-ipek yazmış: yesilkamanlilar yazmış: BEN FBLİYİM ANCAK BJK'NİN ŞAMPİYONLAR LİGİNDEKİ UNİTED MAÇINDA BÜYÜK BİR İHTİMAL KAYBEDECEGİNİ DÜŞÜNÜYORUM..
İNŞ KAZANIR AMA UNİTED ÇOK GÜÇLÜ BİR TAKIM BJK NİN KAYBEDECEGİNİ DÜŞÜNÜYORUM..
İşte Boyle Bır Mıllet Olmamız Lazım Lıgde Istedıqımız Kadar Mucadele edelım ama Dostlukta .. Yanı Dostluğumuzu Bozmayalım demek ıstıorm bu aşırı rekabet bjk ye fb ye gs ye vs vs butun takımlara yansıyor yanı demek ıstedıqım şu ki rekabet gerektiğinde iyi gerektiğinde ise kötü bişey  ok
rüştü olursa kesin kaybeder |
|
|
↑
|
|
 |
-

mega-ipek
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.09.2009, 10:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tümer Senı BeLkı aLLah affeder ama o sozlerınden sonra Çarşı Affetmez !! ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

mega-ipek
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.09.2009, 11:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kral-music yazmış: mega-ipek yazmış: yesilkamanlilar yazmış: BEN FBLİYİM ANCAK BJK'NİN ŞAMPİYONLAR LİGİNDEKİ UNİTED MAÇINDA BÜYÜK BİR İHTİMAL KAYBEDECEGİNİ DÜŞÜNÜYORUM..
İşte Boyle Bır Mıllet Olmamız Lazım Lıgde Istedıqımız Kadar Mucadele edelım ama Dostlukta .. Yanı Dostluğumuzu Bozmayalım demek ıstıorm bu aşırı rekabet bjk ye fb ye gs ye vs vs butun takımlara yansıyor yanı demek ıstedıqım şu ki rekabet gerektiğinde iyi gerektiğinde ise kötü bişey  ok
rüştü olursa kesin kaybeder
Hakan Olursada 12 tane yeriz !  ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

mega-ipek
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.09.2009, 11:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yesilkamanlilar yazmış: mega-ipek yazmış: yesilkamanlilar yazmış: BEN FBLİYİM ANCAK BJK'NİN ŞAMPİYONLAR LİGİNDEKİ UNİTED MAÇINDA BÜYÜK BİR İHTİMAL KAYBEDECEGİNİ DÜŞÜNÜYORUM..
BEN BU MAÇTA BJK Yİ DESTEKLİYORUM.
ANCAK UNİTED KARŞISINDA KAZANMA ŞANSI ÇOK AZ BENDE SANA BUNU DEMEK İSTİYORUM..
AMA İNŞ İYİ OYNAR KAZANIR..
SONUÇTA ÜLKEMİZİN TAKIMI DİGER ÜLKELERİN TAKIMLARI İLE OYNUYOR..
ELBET KENDİ ÜLKEMİZİN TAKIMINI DESTEKLİCEZ
bende sana bunu dıorum dostm destegın ıcın tsqq .. ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

yesilkamanlilar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.09.2009, 11:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mega-ipek yazmış: kral-music yazmış: mega-ipek yazmış: yesilkamanlilar yazmış: BEN FBLİYİM ANCAK BJK'NİN ŞAMPİYONLAR LİGİNDEKİ UNİTED MAÇINDA BÜYÜK BİR İHTİMAL KAYBEDECEGİNİ DÜŞÜNÜYORUM..
Hakan Olursada 12 tane yeriz ! |
|
|
↑
|
|
 |
-

yesilkamanlilar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.09.2009, 11:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mega-ipek yazmış:
Tümer Senı BeLkı aLLah affeder ama o sozlerınden sonra Çarşı Affetmez !!
TÜMER ARTIK YUNANİSTAN'IN BİR TAKIMINA FENERDEN DE GİTMEMİŞMİYDİ ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

mega-ipek
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.09.2009, 11:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sonuna Kadar Çarşı
 ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

hyperend
Uzman Üye
|
14.09.2009, 11:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kalecileri oyuncuları eşeltiriyorsunuz çok biliyorsanız siz geçin görelim. ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
|
↑
|
|
 |
-

mega-ipek
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.09.2009, 11:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yesilkamanlilar yazmış: mega-ipek yazmış: kral-music yazmış: mega-ipek yazmış: yesilkamanlilar yazmış: BEN FBLİYİM ANCAK BJK'NİN ŞAMPİYONLAR LİGİNDEKİ UNİTED MAÇINDA BÜYÜK BİR İHTİMAL KAYBEDECEGİNİ DÜŞÜNÜYORUM..
Hakan Olursada 12 tane yeriz !
BEN GEÇERSEM
TARİHEDE GEÇERİZ
xDD  :  :  :  :  :  : ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

mega-ipek
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.09.2009, 11:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hyperend yazmış: Kalecileri oyuncuları eşeltiriyorsunuz çok biliyorsanız siz geçin görelim.
geçiyim ama benı almazlarki millet takımın reklamında bız kız var ama kız almıyor bıldıgm kadar  ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

yesilkamanlilar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.09.2009, 11:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mega-ipek yazmış: hyperend yazmış: Kalecileri oyuncuları eşeltiriyorsunuz çok biliyorsanız siz geçin görelim.
geçiyim ama benı almazlarki millet takımın reklamında bız kız var ama kız almıyor bıldıgm kadar |
|
|
↑
|
|
 |
-

yesilkamanlilar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.09.2009, 11:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hyperend yazmış: Kalecileri oyuncuları eşeltiriyorsunuz çok biliyorsanız siz geçin görelim. |
|
|
↑
|
|
 |
-

global-diyar
Aktif Üye
|
14.09.2009, 11:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Chate Dönüşmesin Yoksa Konu Alır Başını Gider Deniz Kıyısına |
|
|
↑
|
|
 |
-

mega-ipek
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.09.2009, 11:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yesilkamanlilar yazmış: mega-ipek yazmış: hyperend yazmış: Kalecileri oyuncuları eşeltiriyorsunuz çok biliyorsanız siz geçin görelim.
geçiyim ama benı almazlarki millet takımın reklamında bız kız var ama kız almıyor bıldıgm kadar
SENDE MAHALLEDE KALAYE GEÇERSİN ONDA DAMI ALMIYOLAR |
|
|
↑
|
|
 |
-

mega-ipek
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.09.2009, 11:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
global-diyar yazmış: Chate Dönüşmesin Yoksa Konu Alır Başını Gider Deniz Kıyısına
Chat gıbı mı gozukuyo Ordan Burada Bjk Yı Tartışıyoruz !! ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
|