| Yazar |
Mesaj |
-

byqraphix
Uzman Üye
|
15.09.2009, 23:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fc-beypazarigucu yazmış: Valla bu, bu konuya ilk mesajım..
" Bu işi becerirseniz, HELAL OLSUN "
----------------
Peki başlıca bedava-sitem sorunları neler biliyormusunuz?
Bunu okurken herkes bana gülebilir ve küfür edebilir..
Eskiden ben pek bilmiyorum fakat Selin Hanım varmış..
O bir türlü kavgaları felan yatıştırıyormuş..
Saten bayan olduğu için pek fazla hakaret edilemez..
Tamam neyse bunları es geçelim..
Eskiden 500.000 kişi hesap ediliyormuştu..
Şimdi 500.000 geçilmiş, 2 milyon olmuş..
500.000 hesap edilirken 2 milyon kişi olması gerçekten
İdare edilmesi zor bir durum..
Düşünün sonra "El Ele Forumu Güzelleştirelim " xD
Mantıklı bi konuya değindin aslında..
[b]Sorunlar Neler?
Selin Hanım Bayan Olduğu İçin Hakaret Edilmeden Yatıştırıyormuş Durumu falan filan..
Selin hanım cinsiyeti yüzünden hakaret almıodu.. Eskiden bedava-sitemde Hakaret eden İnsancık sürüsü yoktu..?
Eski konulara bi göz gezdir..  ordaki konulara göz gezdirirken tüylerim diken oluyo.. neden..? bedava-sitem heran elimizden gidebilir diye..
Sorunlar Neler?:
Evet iyi bi soru-sonuç kavramı aslında.. Sorun-lar yok aslında sorun var -lar eki yok ..
Bi çok kişi bu mesajımı anlamaz belki ama "ististanalar kaidei bozmaz"derdi dedem..
Sorun var oda şu : "Boş Konuşmak"felsefesi..
Hadi sorunu çözelim ama önce birleşelim.. El-Ele Verip "eskiden 500.000 kişi şimdik 2.000.000 4 katı..  " ama el ele verince tek yürek..
Önce destek sonrası ise meçhul  [/b] ______________ Ve sonunda 3.Yıl Etkinlikleri 2 Ay öncesinden büyük bir yarışmayla başladı...
Ayrıntılı bilgi : http://byqraphix.tr.gg/3-.-Y%26%23305%3Bl-Etkinlikleri.htm |
|
|
↑
|
|
 |
-

fc-beypazarigucu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
15.09.2009, 23:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
byqraphix yazmış:
----------------
[b]Sorunlar Neler?
Selin Hanım Bayan Olduğu İçin Hakaret Edilmeden Yatıştırıyormuş Durumu falan filan..
Selin hanım cinsiyeti yüzünden hakaret almıodu.. Eskiden bedava-sitemde Hakaret eden İnsancık sürüsü yoktu..?
Eski konulara bi göz gezdir..  ordaki konulara göz gezdirirken tüylerim diken oluyo.. neden..? bedava-sitem heran elimizden gidebilir diye..
Sorunlar Neler?:
Evet iyi bi soru-sonuç kavramı aslında.. Sorun-lar yok aslında sorun var -lar eki yok ..
Bi çok kişi bu mesajımı anlamaz belki ama "ististanalar kaidei bozmaz"derdi dedem..
Hadi sorunu çözelim ama önce birleşelim.. El-Ele Verip "eskiden 500.000 kişi şimdik 2.000.000 4 katı..  " ama el ele verince tek yürek..
Önce destek sonrası ise meçhul  [/b]
Tamam ozaman bundan sonra " EL ELE VERİP BS 'Yİ GÜZELLEŞTİRİYORUZ " |
|
|
↑
|
|
 |
-

byqraphix
Uzman Üye
|
15.09.2009, 23:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fc-beypazarigucu yazmış: byqraphix yazmış:
----------------
[b]Sorunlar Neler?
Sorunlar Neler?:
Önce destek sonrası ise meçhul  [/b]
Tamam ozaman bundan sonra " EL ELE VERİP BS 'Yİ GÜZELLEŞTİRİYORUZ "
eywallah  ______________ Ve sonunda 3.Yıl Etkinlikleri 2 Ay öncesinden büyük bir yarışmayla başladı...
|
|
↑
|
|
 |
-

byqraphix
Uzman Üye
|
|
|
↑
|
|
 |
-

cengizhanayaz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.10.2009, 18:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tek bir kelime ile İMKANSIZ ______________ arkadaşlar bedava-sitemde boşuna vakit kaybetmeyin... |
|
|
↑
|
|
 |
-

byqraphix
Uzman Üye
|
|
|
↑
|
|
 |
-

cengizhanayaz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.10.2009, 18:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
byqraphix yazmış: cengizhanayaz yazmış: Tek bir kelime ile İMKANSIZ
İmkansız Diye Bir Şey Yoktur..!
vardır mesela bu konu ______________ arkadaşlar bedava-sitemde boşuna vakit kaybetmeyin... |
|
|
↑
|
|
 |
-

byqraphix
Uzman Üye
|
07.10.2009, 18:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cengizhanayaz yazmış: byqraphix yazmış: cengizhanayaz yazmış: Tek bir kelime ile İMKANSIZ
vardır mesela bu konu
Bence sen "İnanç"Kavramıyla aranı limuni tutmuşsun arkadaş  ______________ Ve sonunda 3.Yıl Etkinlikleri 2 Ay öncesinden büyük bir yarışmayla başladı...
|
|
↑
|
|
 |
-

cengizhanayaz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.10.2009, 18:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
byqraphix yazmış: cengizhanayaz yazmış: byqraphix yazmış: cengizhanayaz yazmış: Tek bir kelime ile İMKANSIZ
vardır mesela bu konu
Bence sen "İnanç"Kavramıyla aranı limuni tutmuşsun arkadaş
Yavrum,evladım çocuum dididinliyelim.dinliyelim.dinliyelim.Artık imkansız tamam imkansız yokmuş hadi tamam yapında trggyi görelim hadi 2milyon kullanıcı birden düzelicek diye bir kaide yoktur . yapında görelim eğer siz bu işi yapın ben trggyi bırakırım  ______________ arkadaşlar bedava-sitemde boşuna vakit kaybetmeyin... |
|
|
↑
|
|
 |
-

grafikdestek
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.10.2009, 18:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Herkes üstünü düşen sorumlulugu yerine getirirse kimsenin kmseyi uyarmasına gerek kalmaz..Ve forum düzenli bi hal alır  ______________
 |
|
|
↑
|
|
 |
-

crubo
Acemi Üye
|
07.10.2009, 18:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben Buralarda yeniyim ama
Foruma ilk girdiğimde css girmiştim reklamla karşılaştım Teknik forum olmasına rağmen:D
Bu konunun bi amacı var belki olur imakansız deil destek çok olur belki
yada böle gereksiz konu açacanlar bu konuyu dikkate alırsa belki akıllanır utanırlar orasını bilmem.  |
|
|
↑
|
|
 |
-

byqraphix
Uzman Üye
|
07.10.2009, 18:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cengizhanayaz yazmış: byqraphix yazmış: cengizhanayaz yazmış: byqraphix yazmış: cengizhanayaz yazmış: Tek bir kelime ile İMKANSIZ
vardır mesela bu konu
Yavrum,evladım çocuum dididinliyelim.dinliyelim.dinliyelim.Artık imkansız tamam imkansız yokmuş hadi tamam yapında trggyi görelim hadi 2milyon kullanıcı birden düzelicek diye bir kaide yoktur . yapında görelim eğer siz bu işi yapın ben trggyi bırakırım
İddialı konuştun..!  Ama Bi Matematik Hesaplaması Yapalım İstersen Önce  ;
Varsayılan 2 Milyon kullanıcının sadece 2 sitesi varsa bu 1 Milyon olur..! -ki benim bile 25'e yakın sitem varsa Bu 1 Milyon Kullanıcı Hikayesi Yaklaşık 30.000'e Düşer..  Ve Bu 30.000 Kişinin Ortalama Online(Aktif)Olma oranı Aylık %2 İse ; Bu oran sadece 5.000 Olur.  Ve günlük ortalamaya göre bu oran sadece 2.000 Olur..  En çok aktif olan kullanıcı sayısı (Cüzzien) 201 Kişi İse Bu Kullanıcıların Toplam Değişim Süreci 1 Ay Olur..(-ki Okul Dönemi) Ve bu 1 Ayda Değil İmkansızı Başarmak Ben İddia Ediyorum Bedava-Sitem Yahoo Seviyesine dahi ulaştırabilirim  ______________ Ve sonunda 3.Yıl Etkinlikleri 2 Ay öncesinden büyük bir yarışmayla başladı...
|
|
↑
|
|
 |
-

cengizhanayaz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.10.2009, 19:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
byqraphix yazmış: cengizhanayaz yazmış: byqraphix yazmış: cengizhanayaz yazmış: byqraphix yazmış: cengizhanayaz yazmış: Tek bir kelime ile İMKANSIZ
vardır mesela bu konu
Yavrum,evladım çocuum dididinliyelim.dinliyelim.dinliyelim.Artık imkansız tamam imkansız yokmuş hadi tamam yapında trggyi görelim hadi 2milyon kullanıcı birden düzelicek diye bir kaide yoktur . yapında görelim eğer siz bu işi yapın ben trggyi bırakırım
Varsayılan 2 Milyon kullanıcının sadece 2 sitesi varsa bu 1 Milyon olur..! -ki benim bile 25'e yakın sitem varsa Bu 1 Milyon Kullanıcı Hikayesi Yaklaşık 30.000'e Düşer..  Ve Bu 30.000 Kişinin Ortalama Online(Aktif)Olma oranı Aylık %2 İse ; Bu oran sadece 5.000 Olur.  Ve günlük ortalamaya göre bu oran sadece 2.000 Olur..  En çok aktif olan kullanıcı sayısı (Cüzzien) 201 Kişi İse Bu Kullanıcıların Toplam Değişim Süreci 1 Ay Olur..(-ki Okul Dönemi) Ve bu 1 Ayda Değil İmkansızı Başarmak Ben İddia Ediyorum Bedava-Sitem Yahoo Seviyesine dahi ulaştırabilirim
ulaştır  kardeşim boşuna uraşıyosunuz...hiç uğraşmayın ______________ arkadaşlar bedava-sitemde boşuna vakit kaybetmeyin... |
|
|
↑
|
|
 |
-

hyperend
Uzman Üye
|
07.10.2009, 19:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
byqraphix yazmış: cengizhanayaz yazmış: byqraphix yazmış: cengizhanayaz yazmış: byqraphix yazmış: cengizhanayaz yazmış: Tek bir kelime ile İMKANSIZ
vardır mesela bu konu
Varsayılan 2 Milyon kullanıcının sadece 2 sitesi varsa bu 1 Milyon olur..! -ki benim bile 25'e yakın sitem varsa Bu 1 Milyon Kullanıcı Hikayesi Yaklaşık 30.000'e Düşer..  Ve Bu 30.000 Kişinin Ortalama Online(Aktif)Olma oranı Aylık %2 İse ; Bu oran sadece 5.000 Olur.  Ve günlük ortalamaya göre bu oran sadece 2.000 Olur..  En çok aktif olan kullanıcı sayısı (Cüzzien) 201 Kişi İse Bu Kullanıcıların Toplam Değişim Süreci 1 Ay Olur..(-ki Okul Dönemi) Ve bu 1 Ayda Değil İmkansızı Başarmak Ben İddia Ediyorum Bedava-Sitem Yahoo Seviyesine dahi ulaştırabilirim
vay be ne hesaplama kabileyiti varmış sende. ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
|
↑
|
|
 |
-

byqraphix
Uzman Üye
|
07.10.2009, 19:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hyperend yazmış: byqraphix yazmış: cengizhanayaz yazmış: byqraphix yazmış: cengizhanayaz yazmış: byqraphix yazmış: cengizhanayaz yazmış: Tek bir kelime ile İMKANSIZ
vardır mesela bu konu
vay be ne hesaplama kabileyiti varmış sende.
Yanlışmıyım ahmet..?  ______________ Ve sonunda 3.Yıl Etkinlikleri 2 Ay öncesinden büyük bir yarışmayla başladı...
|
|
↑
|
|
 |
|