Yazar |
Mesaj |
-

mistanbul
Uzman Üye
|
17.09.2009, 12:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
byqraphix yazmış: mistanbul yazmış: byqraphix yazmış: Tamam Münevver Karabulut'a üzülüyoruz.Ama Cem Garipoğlunada üzüldüm yhaf..  bebenin hayatı gitti.. Minumum Ceza 12 Yıl bile olsa 31-32 yaşında çıkıcak ki ozmana kim öle kim kala..?
Psikolojsi kesin bozulmuş..  7 saat kimseyle konuşmamış bile..
Ben sadece bir hiç uğruna kız meseleleri yüzünden hayatını çürüttüğüne üzüldüm...
Ama harbi yazık oldu..  düşünsene hayatın gençliğin elinden alınıyor..  7 ay boyunca evin perdesini bile açmadan oturmuş evde..Ve sadece tv izleyip yemek yemiş..Hayatmı yha..? gereksiz..  sen zenginsin para ye..! ne işin var cinayetle.. Hadi işliyosun cinayeti neden soğukkanlı ..? (anladınız beni..)
Harbi üzücü..! |
|
↑
|
|
 |
-

byqraphix
Uzman Üye
|
17.09.2009, 12:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mistanbul yazmış: byqraphix yazmış: mistanbul yazmış: byqraphix yazmış: Tamam Münevver Karabulut'a üzülüyoruz.Ama Cem Garipoğlunada üzüldüm yhaf..  bebenin hayatı gitti.. Minumum Ceza 12 Yıl bile olsa 31-32 yaşında çıkıcak ki ozmana kim öle kim kala..?
Psikolojsi kesin bozulmuş..  7 saat kimseyle konuşmamış bile..
Ben sadece bir hiç uğruna kız meseleleri yüzünden hayatını çürüttüğüne üzüldüm...
Ama harbi yazık oldu..  düşünsene hayatın gençliğin elinden alınıyor..  7 ay boyunca evin perdesini bile açmadan oturmuş evde..Ve sadece tv izleyip yemek yemiş..Hayatmı yha..? gereksiz..  sen zenginsin para ye..! ne işin var cinayetle.. Hadi işliyosun cinayeti neden soğukkanlı ..? (anladınız beni..)
Harbi üzücü..!
Hiç yaa zenginsin kızmı yok
ama sevince farklı oluyo be mistanbul..  harbi seviyosun istersen obama ol..  ______________ Ve sonunda 3.Yıl Etkinlikleri 2 Ay öncesinden büyük bir yarışmayla başladı...
Ayrıntılı bilgi : http://byqraphix.tr.gg/3-.-Y%26%23305%3Bl-Etkinlikleri.htm |
|
↑
|
|
 |
-

onderteam
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.09.2009, 14:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kralmustak yazmış: Bundan ötürü hiçbir yetkili kişi sevinmemeli, aksine şapkayı önüne koyup düşünmeli... Bir insan bu kadar uzun süre ortalardan kayboluyor, üstelik Türkiye'de ortaya çıkıyorsa bu çok vahimdir...
evet florya oralarda bi evde. ______________ www.onderteam.tr.gg |
|
↑
|
|
 |
-

net-tr
Uzman Üye
|
17.09.2009, 15:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Demekki şunu öğrendik , öğreniyoruz , devam ediyoruz ;
Hayatta herşey para değil.
Zenginlik bir yere kadar geçerli.  |
|
↑
|
|
 |
-

ua1905ua
Uzman Üye
|
17.09.2009, 15:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: Münevver Karabulut'un ailesi Cem Garipoğlu'nun yakalanmasının ardından konuştu.
Anne, "Hala içimiz tam olarak rahat değil. Suçlu cezasını aldığında biz kendimizi daha rahat hissedeceğiz" dedi. Baba Süreyya Karabulut da, "Ey Allah'ın kulları kimi kandırıyorsunuz? 19 yaşındaki çocuk nasıl çocuk mahkemesine çıkartılıyor?" diye tepki gösterdi.
bu olay gidikce cikilmaz bir hal aliyor hmm  ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
 |
-

bjkcafe74
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.09.2009, 17:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Cem Garipoğlu Anlık Bir Olay Diyordu! Yalan..Bana Yardım Edeni Tanımıyorum Kaçarken Diyordu! Hem Sevdiğin Kızı Öldür Bu Olay Anlık Tamam! Ama Sonradan O Şokla Git Ambulans Çağır Belkide.. Ama O Planlamış Ve Parçalamış...Ve Kızın Cesedini Kızın Akrabalarının Çöp Konteynırına Atmış?Neden...Başka Çöp Konteynırımı yok! Bu Olay Planlanmış Ve Organize Bir Şekilde Yardımcılarıyla Olan Bir İş...Kesinlikle Ben Buna İnanıyorum! 7 Ay Boyunca Nerdeydi Ne Yaptı.ne giydi ne içti.. Cezalarını Çekmeliler... ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

mistanbul
Uzman Üye
|
17.09.2009, 17:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
En son mistanbul tarafından 17.09.2009 18:18:38 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
 |
-

bscity
Uzman Üye
|
17.09.2009, 18:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İçim bi kötü oldu..  ______________
Âyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz
Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde
En son bscity tarafından 17.09.2009 18:19:04 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
 |
-

magic-net
Uzman Üye
|
17.09.2009, 18:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
insan kesmek ya da doğramak...
nasıl birisi bunu göze alır.
canlı ya da ölmüş birinin kafasını nasıl vücudundan ayırırsın
bunu yapmak gerçekten büyük soğuk kanlılık,canilik ister
bu adamın ki bence çocuk olsada artık adam denmesi gerek bu denli
cani bir kişi çocuk olacak kadar masum ve temiz değil umarım adalet yerini bulur.
duyduğum kadarıyla en fazla 16 en az 5 yıl ceza alacakmış yazık... ______________ Projelerinizi Destekliyoruz.Maddi Kaynak Sağlıyoruz : http://magic-net.tr.gg/Bu-Benim-Projem.htm
T-Shirt Tasarımlarımızı Görmek İster Misin http://magic-net.tr.gg/T_shirt.htm
Zor Başarılır İmkansız Zaman Alır |
|
↑
|
|
 |
-

hyperend
Uzman Üye
|
17.09.2009, 19:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
üstelik cocuk mahmekemesinde yargılanacakmı çocuk kafa keser mi hiç ya çok komik.Yakalandığı yer Süreyye karabulutun evnin karşısı.çok ilginç.. ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
 |
-

byqraphix
Uzman Üye
|
17.09.2009, 20:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hyperend yazmış: Süreyye karabulutun evnin karşısı.çok ilginç..
Benim de en çok kafamı karıştıran soru..?
Acaba Gözlem Altındamıydı 7 Aydır..(yerdeğiştiriyodu filan demeyin.  yer değiştirirken hiç mi görülmedi) ______________ Ve sonunda 3.Yıl Etkinlikleri 2 Ay öncesinden büyük bir yarışmayla başladı...
|
↑
|
|
 |
-

fc-beypazarigucu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.09.2009, 20:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bence bu kendi kendine tek başına bir evde 7 ay saklanamaz..
Bence bunun içinde ailevi konular var..
Bunun kanaatina vardım.. |
|
↑
|
|
 |
-

net-tr
Uzman Üye
|
17.09.2009, 20:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yakalanmadı ki.
Teslim oldu resmen.. Avukatla e5 karayolunda bulusarak sucuk ekmek yemıs.
Sonrada asayişe.. |
|
↑
|
|
 |
-

byqraphix
Uzman Üye
|
17.09.2009, 20:52 (UTC) Mesaj konusu: Şok İDDİA |
|
|
Cem garip oğlunun münevveri öldürmesine sebep olarak bir televizyon kanalında canlı yayına bağlanan isimsiz bir kişi : "bilmemesi gerekenleri bildi ve öldü"dedi..  ______________ Ve sonunda 3.Yıl Etkinlikleri 2 Ay öncesinden büyük bir yarışmayla başladı...
|
↑
|
|
 |
-

hyperend
Uzman Üye
|
17.09.2009, 21:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
net-tr yazmış: Yakalanmadı ki.
Teslim oldu resmen.. Avukatla e5 karayolunda bulusarak sucuk ekmek yemıs.
Sonrada asayişe..
aynen çok komik altında çok şey var bence. ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
 |
|