| Yazar |
Mesaj |
-

wording
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.09.2009, 20:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
darksheytan yazmış: ben sukadarını söyliyim inanmayanlar için böyle bişey vr sonucda evden bizim için yaratılmadı milyonlarca galaksi var sadece insanlar için yaratılmadı sen nasıl gerceksen onlarda okadar gercekdir...
off çok duydum bu cümeleri ama ben inanmıyorum..! |
|
|
↑
|
|
 |
-

cengizhanayaz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.09.2009, 20:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bu uzaylı ise uzaylılar bize saldırsa biz kazanırız  çünkü bunun boyu 15 cm falanmış insanların ortalama boyu 1.70 falan  biz bunları alırız ya iciniz rahat olsun /: ______________ arkadaşlar bedava-sitemde boşuna vakit kaybetmeyin... |
|
|
↑
|
|
 |
-

wording
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.09.2009, 20:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cengizhanayaz yazmış: bu uzaylı ise uzaylılar bize saldırsa biz kazanırız  çünkü bunun boyu 15 cm falanmış insanların ortalama boyu 1.70 falan  biz bunları alırız ya iciniz rahat olsun /: |
|
|
↑
|
|
 |
-

interforce
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.09.2009, 20:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cengizhanayaz yazmış: bu uzaylı ise uzaylılar bize saldırsa biz kazanırız  çünkü bunun boyu 15 cm falanmış insanların ortalama boyu 1.70 falan  biz bunları alırız ya iciniz rahat olsun /:
 Boyu küçük ama çiftciyi eritmişler hatta araba bile erimiş  ______________ .fear{display:none;} |
|
|
↑
|
|
 |
-

cengizhanayaz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.09.2009, 21:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ya bu yaratık beni eritene kadar üstüne bi basarım pekmezi akar  ______________ arkadaşlar bedava-sitemde boşuna vakit kaybetmeyin... |
|
|
↑
|
|
 |
-

darksheytan
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.09.2009, 22:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cengizhanayaz yazmış: bu uzaylı ise uzaylılar bize saldırsa biz kazanırız  çünkü bunun boyu 15 cm falanmış insanların ortalama boyu 1.70 falan  biz bunları alırız ya iciniz rahat olsun /:
ben hiçde osekilde düsünmüyorum neden dersen sen o varlıkların savas gemilerini görsen sanırım ağzın acık kalırdı bizlerin atom bombası bi ili yok edecekken onların kullanmıs olsa eğerki bir atısla bir dünyayı yok ede bilir vede onlarda bi nasıl yüce rabbimize inanıyorsak onlarda aynı sekilde bizim gibiler yani onların inanclarıda var nasıl tüm kainatı yüce rabbimiz varsa onlarda bunu biliyolar kainatın yaratıcısı olarak bilirlerbunu sen nerden biliyosun dersen 51 inci bölgede yakalanan bir uzaylı var ve bu 51 inci ölge diye adlandırdığım yer ise uzaylıların üsttü ve orda camera kayıtlarıyla yapılan bi uzaylının görüntüsü var buda emekli yüksek rütbeli tarafından gizlice alınmıs ve emekli oldukdan sonra basına sızmısdır ve tüm dunya bunu izlemisdir ve hatta gercek olup olmadığı onaylanmısdır yani gercekden bir sorgu odasında cekilen uzaylı videosu canlı ve telepati yoluyla konusa bilen bu varlık bilim adamlarının gelisdirdiği bi cihaz sayesinde elektro bi parcadan olusuyo ve elektiriği morse alfabesi türünde yapıyo nasıl gemiciler mors alfabesi yoluyla haber vere biliyo aynı sekilde bi iletisim sağlanıyo ve varlığın anlattıkları seyler ise cokda ilginc ve tamamını okudumistanbuldaki göktası nı nasıl parcaladıkları ve sunuda belirtmek isterim dünyanın yüzeyindeki uydular neden dünyanın yörüngesinde havada kalıyo sizce bunu düsündünüzmü ameraki normalde aya kurucakdı bu uyduları ama aydaki bir takım garip olaylar nedeni ile bunlar gerceklesmedi ve sebebide su aydaki o delikler ve amerikalıların neden artık aya adım atmadıkları nasanın aya yolculuğu sırasında nasa astronotların karsılasdığı bi olay vardır ayda uzaylıların üstleri vardır ve bu aydaki üstleri olağan üsttü büyükdür ve uzay gemisinin ana gemileri bi gezegenle ayna büyüklükdedir ve bu büyüklükdeki bir yapı dünyanın nerden baksanız ynı esit boyda dene bilinecek büyüklükdedir bu ve bu astronotlar tarafındanda amerikaya bildirilmisdir ve bu gercekdir bu sır gibi saklanmısdır ve acığa cıkmısdır aydaki üstler vs ve astronotların dediğine göre uzaylıların astronotlara aydan uzak durun dedikleri olmus ve aya uydular koyulmamısdır ve bilim adamları yüzen uydular gelisirmisdir su andaki dünyanın yüzeyindeki uydular o yüzden o sekil olmusdur yoksa uydular ayda olucakdı neyse bukadar yazayım daha coğu varda simdi burası dolmasın ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

darksheytan
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.09.2009, 22:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
istanbuldaki meteoru parcaladıkları yazmısım antalyaydı sanırsam bi kac ufonun havada parcaladığı olaylar vardı onu kast etmisdim saygılar...______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

wording
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.09.2009, 22:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
darksheytan yazmış: cengizhanayaz yazmış: bu uzaylı ise uzaylılar bize saldırsa biz kazanırız  çünkü bunun boyu 15 cm falanmış insanların ortalama boyu 1.70 falan  biz bunları alırız ya iciniz rahat olsun /:
ben hiçde osekilde düsünmüyorum neden dersen sen o varlıkların savas gemilerini görsen sanırım ağzın acık kalırdı bizlerin atom bombası bi ili yok edecekken onların kullanmıs olsa eğerki bir atısla bir dünyayı yok ede bilir vede onlarda bi nasıl yüce rabbimize inanıyorsak onlarda aynı sekilde bizim gibiler yani onların inanclarıda var nasıl tüm kainatı yüce rabbimiz varsa onlarda bunu biliyolar kainatın yaratıcısı olarak bilirlerbunu sen nerden biliyosun dersen 51 inci bölgede yakalanan bir uzaylı var ve bu 51 inci ölge diye adlandırdığım yer ise uzaylıların üsttü ve orda camera kayıtlarıyla yapılan bi uzaylının görüntüsü var buda emekli yüksek rütbeli tarafından gizlice alınmıs ve emekli oldukdan sonra basına sızmısdır ve tüm dunya bunu izlemisdir ve hatta gercek olup olmadığı onaylanmısdır yani gercekden bir sorgu odasında cekilen uzaylı videosu canlı ve telepati yoluyla konusa bilen bu varlık bilim adamlarının gelisdirdiği bi cihaz sayesinde elektro bi parcadan olusuyo ve elektiriği morse alfabesi türünde yapıyo nasıl gemiciler mors alfabesi yoluyla haber vere biliyo aynı sekilde bi iletisim sağlanıyo ve varlığın anlattıkları seyler ise cokda ilginc ve tamamını okudumistanbuldaki göktası nı nasıl parcaladıkları ve sunuda belirtmek isterim dünyanın yüzeyindeki uydular neden dünyanın yörüngesinde havada kalıyo sizce bunu düsündünüzmü ameraki normalde aya kurucakdı bu uyduları ama aydaki bir takım garip olaylar nedeni ile bunlar gerceklesmedi ve sebebide su aydaki o delikler ve amerikalıların neden artık aya adım atmadıkları nasanın aya yolculuğu sırasında nasa astronotların karsılasdığı bi olay vardır ayda uzaylıların üstleri vardır ve bu aydaki üstleri olağan üsttü büyükdür ve uzay gemisinin ana gemileri bi gezegenle ayna büyüklükdedir ve bu büyüklükdeki bir yapı dünyanın nerden baksanız ynı esit boyda dene bilinecek büyüklükdedir bu ve bu astronotlar tarafındanda amerikaya bildirilmisdir ve bu gercekdir bu sır gibi saklanmısdır ve acığa cıkmısdır aydaki üstler vs ve astronotların dediğine göre uzaylıların astronotlara aydan uzak durun dedikleri olmus ve aya uydular koyulmamısdır ve bilim adamları yüzen uydular gelisirmisdir su andaki dünyanın yüzeyindeki uydular o yüzden o sekil olmusdur yoksa uydular ayda olucakdı neyse bukadar yazayım daha coğu varda simdi burası dolmasın
Saçmalıktan Başka Birşey Değil |
|
|
↑
|
|
 |
-

interforce
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.09.2009, 22:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bakın bunu bi forumda buldum 2006 da paylaşılmış burdaki yaratıkla aynı değilmi
 ______________ .fear{display:none;} |
|
|
↑
|
|
 |
-

cssstore
Acemi Üye
|
24.09.2009, 22:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
saçmalık |
|
|
↑
|
|
 |
-

darksheytan
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.09.2009, 23:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
saçmalık diyenler bunlar resimlerle belgelerle askeri üstlerle raporlarla gözlemlerle hersey acıkca ortada bence sacmalık değil bu sizin görüsünüz sonucda kainat nasıl bir gercekse bunlarda okadar gercekdir ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

wording
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.09.2009, 06:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
darksheytan yazmış: saçmalık diyenler bunlar resimlerle belgelerle askeri üstlerle raporlarla gözlemlerle hersey acıkca ortada bence sacmalık değil bu sizin görüsünüz sonucda kainat nasıl bir gercekse bunlarda okadar gercekdir
Saçmalık  |
|
|
↑
|
|
 |
-

gececi40
Uzman Üye
|
26.09.2009, 06:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kesin gene birilerinin oyunudur bu koyunun kopyasını hatta insan dna'larının kopyalandığı bir dünyada yaşıyorsak bununda bir oyun olduğunu bilebiliriz.
Arkadaşlar açıklamayı okudumda dikkatimi çekti ne hayvan ne insan denilen bu varlık 99.99 uzaylı deniliyor diyordu ne yani hayvan yada insan olmayan herşeye biz uzaylımı diyoruz ? Resmen saçmalık
0-6 Yaş grubu  ______________ Destek: support-tr( at )webme.com not:(at) değil @ Sıkça Sorulan Sorular Googleye Kayıt Resimli Anlatım
PROFESYONEL KENDİSİNİN YAPTIĞI YARDIMLARI DEĞİL, KENDİNE YAPILAN YARDIMLARI HATIRLAYANDIR. |
|
|
↑
|
|
 |
-

www-kral
Uzman Üye
|
26.09.2009, 07:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tırstım be ama doğru koskoca evren sadece insanlar için yaratılmış olamaz! ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

cengizhanayaz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.09.2009, 07:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
saçmalık dediğiniz hersey mantıken doğru ! ______________ arkadaşlar bedava-sitemde boşuna vakit kaybetmeyin... |
|
|
↑
|
|
 |
|