Yazar |
Mesaj |
-

net-tr
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

netteki
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.09.2009, 21:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben konudaki mesaj sayısının artmasını konuyla ilgili sandığım için hiç bakmadım bile ama millet atıp tutmuş meğer..
İlk olarak :
bin907 yazmış: Birisi şU an aldığın nefesi,oturduğun evi borçlu olduğun insan..
Hepimiz görüşlerinide benimsemek zorundayız...
Çünkü devletimizi kuran insan odur..
Sana şunları söylüyorum ; Aldığımız nefes oturduğumuz alan 110 sene önce kimindi ? Savaşlarda sence sadece Atatürk'ün çabasıyla mı alındı bu topraklarımız...
Atatürk'ün kurduğu parti gerekenleri yerine getiriyormu ki.Sizin bu tavrınız bencilikten başka birşey değildir.CHP Atatürk'ün mirası olan İş Bankasındaki yüzdelik bazı paraları Türk Dil Kurumu ve Türk Tarih Kurumuna vermesi gerekirken vermiyordu.Uyarıyı RT.Erdoğan verdi ve anca öyle parayı vermeye başladılar.
Birde sırf Atatürk'ün partisi olduğu için oy verenler yok mu ! GüLüyorum hallerine.Aradan yıllar geçmiş parti sırf Atatürk üzerinden siyaset yapıyor bu sol kesime yapılan büyük bir darbe.
Halk partisinin halleri zenginlerin partisi yaptılar be ! Atatürk'ün kemiklerini sızlatacaklar ! Sadece sahil şehirlerinden oy alarak muhalefet oluyor.Doğan medyasıyla sıkı bir anlaşma sonucu CHP'nin medya sponsoru oldu seçim zamanı.. Resmi değil ama oldu işte.
Uğur Dündar ve Mehmet Ali Birand seçim zamanı KanalD ve Starı izleyenler bilir bu ikiliyi.Biri bi yandan diğeri bir yandan ne yapacaklarını şaşırdılar.Bir haber :
Ankara'da bir evde sobadan dolayı zehirlenme oluyor.Kanal D diyorki :
Üst başlık; Ankarada Skandal
Alt Başlık;Ankara Belediyesinin Büyük İhmali ne kadar komik değil mi ?
Ayrıca Atatürk'ün görüşlerini herkesin benimsemesi demek Kemalist olmak demek Kemalist olmayada niyetim yok ! Saygımız sonsuz fakat Başkalarının Osmanlı İmparatorluğu'nun görüşlerini benimsemediği gibi Bizimde Kemalist olmaya niyetimiz yok !!!
Devletimizi kuran tabikide o.Ama Kemalist olarak 700 senelik İmparatorluğu benimsememek ayıp olur ! Kemalistlerin geneli Osmanlıyı sevmez neden acaba ?
bin907 yazmış: Atatürk ismini duymaktan sıkıldıysan bu ülkeden git lütfen..
Etrafa bakıp herkez Atatürkçü diyordum ama malesef neden geri kafalı bir ülke olduğumuzu şimdi daha iyi anlıyorum..
yazık!
Geri kafalı değiliz Allah'a bin şükür.Ama senin gibi kişilerin insanları bir doğrultuya çekmesi geri kafalılık sayılabilir.Atatürk'ün ismini duymaktan değil adam konunun sapmasını istemiyor onun için dedi.Bazı kelimeleri saptırmayalım efendim !
Ayrıca 70 milyonluk Türkiye'de bazılarının şu anki yaşadığı toprakların efendisi olan 700 senelik İmparatorluğu benimsemediği gibi bu ülkede de herkesin Kemalist olması gerekmez.
Bu mesaja cevap atmak isteyenler Ö.m ile bana atarlarsa konuyu daha fazla dağıtmamış oluruz... ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

net-tr
Uzman Üye
|
26.09.2009, 21:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
700 senelik imparatorluğada saygımız sonsuz. Pekide o 700 senelik imparatorluktan bu güne dek kalan şeyler nedir ? Yani neler kaldı söleyin.. Eskiden Medreselerde ders görülürdü, o imparatorluk şimdi hala olsaydı hala daha Medreselerde ders görüyor olucaktık. İran, ırak gibi '' geri '' bir devlet bile olabilirdik ? Diğer ülkeler her dersi görücekken biz medreselerde sadece '' DİN '' dersi görücektik. Dinede, kur-an'ada, ALLAH'ada ve PEYGAMBERLERİMİZEDE saygımız sonduzdur ve inanmamak gibi bir görüşümüz YOKTUR. Ama sadece DİN dersi görmek bence yanlış olur.. Belkide şimdi kadınlar dışarıda PEÇE'li olucaklardı, buna ne denmeli ?? Ha şunuda biliyoruz Başörtüsü kur'an'da geçen birşeydir.. Onada saygımız sonsuz! Ve bazı akraba kesimim Başörtüsü takmakta, onada karşı gelmiyoruz. Ona karşı gelmek gibi bir niyette yok ama bazı insanlar o başörtüsünü partiler içinde takıyor. Sırf siyaset olsun diye, DİN için değil.. Ama DİKKAT! Ben başörtüsünden değil PEÇEden bahsettim, yanlış anlaşılmasın bu lafımda..Yani o zamanki İMPARATORLUKLA şimdiki TÜRKİYE CUMHURİYETİ arasında çok fark var.. İkisinden hangisini seçerdiniz diye bir soru sorulsaydı TÜRKİYE CUMHURİYETİ derdim şahsımca.. Ama o İMPARATORLUKTA bazı şeylerin günümüzde halan daha geçerli olmasını isterdim o'da bir gerçektir..
Bu mesajımı herkes okusun.. Ben Atatürkçüyüm diye bazı arkadaşlar bana ve diğer Atatürkçü arkadaşlara lütfen '' dinsiz '' diye bakmasın. Ben yukardaki mesajımda gerekeni söyledim. Bana ve benim gibilere '' dinsiz '' gözüyle bakılmasın Forum'da.. Belkide bu başlıktaki tartışma yaratıcak, yaratan mesajların çoğu bu gözle bakılmasına sebep olmuştur.. Ama yinede hala o gözle bakıyorlarsa sağlık olsun.. |
|
↑
|
|
 |
-

byqraphix
Uzman Üye
|
26.09.2009, 22:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Daha önce dedim ki ; İnsanlar Yaşarlar,Gelişirler,Ve..Son Noktayı Koyarak Bu Dünyadan Göçüp Giderler..!
Net-TR Adlı arkadaşımız harbi doğru bişeye değindi..! Baş Örtüsüne Lafım Yok Sadece Peçeye Var .. Dedi..! Haklıda %100 Katılıyorum ona..! ama bu lafların arasından en dikkatimi çekenler ve kınadıklarım arasında "700 Senelik İmparatorluk"Oldu..!
Arkadaş Biz Ne Geçmişimi unutacak kadar halsiyetsiz ne de geleceğimize yön verdirecek kadar aciziz..!
Unutma Ki ; Biz 700 Senelik İmparatorluğun Şahların Paşaların Değil.. Biz bu yıl 86.Yılını kutlayan ve bunu İleri Görüşlü Bir lider tarafından gerçekleştiren Ulu Önderin Evlatlarıyız..
Ben Atatürkçü değilim Atatürk Severim Sözümü burada da dile getiriyor ve size şunlarıda söylemeyi ihmal etmek istemiyorum ; Atatürk Kendi Başına Kurtarmadı Memleketi O Önderdi Sadece Demek Yanlış olur..O Ulu Önder Atatürk'tü ve herşeyi Yaptı..! Onun önderliğinde kuruldu bu vatan-ı tecrit..!
Bu söyleşi kesinlikle bir kişiye yada kuruluşa değildir.!______________ Ve sonunda 3.Yıl Etkinlikleri 2 Ay öncesinden büyük bir yarışmayla başladı...
Ayrıntılı bilgi : http://byqraphix.tr.gg/3-.-Y%26%23305%3Bl-Etkinlikleri.htm |
|
↑
|
|
 |
-

netteki
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.09.2009, 22:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bazı şeyleri söyleyememem bilmediğimden yada korktuğumdan değil babama zarar gelmemesindendir !Açıklama istemeyin...
Alıntı: 700 senelik imparatorluğada saygımız sonsuz. Pekide o 700 senelik imparatorluktan bu güne dek kalan şeyler nedir ? Yani neler kaldı söleyin.
İşte benim takıldığım noktada bu.Sırf zaten birşey kalmasın diye Kemalistler Osmanlı İmparatorluğu ailesinden 1 kişiyi bile Türkiye'de bırakmadı hepsi sürdüler... 2004'den sonra gelebildiler anca.Birşeylerin kalmasını fırsta bilmediler Fransızların cezayirdeki soykırımı gibi soyundan bitirmeye çalıştılar.Ama Osmanlı ailesinden olmasakta BİZ Yaşıyoruz !
Alıntı: Eskiden Medreselerde ders görülürdü, o imparatorluk şimdi hala olsaydı hala daha Medreselerde ders görüyor olucaktık. İran, ırak gibi '' geri '' bir devlet bile olabilirdik ? Diğer ülkeler her dersi görücekken biz medreselerde sadece '' DİN '' dersi görücektik.
Medreselerde sadece dini ders mi vardı.Kardeşim güldürme adamı ne diyorsun sen ! Dini derslerin yanında diğer bilimlerde okutuldu Osmanlı'nın yıkımına 200-300 yıl kala.Ayrıca geri kalmakla alakasıda yoktu.Bilim geliştikçe bizde geliştik ve bilimsel derslerde verilmeye başlandı.Peki 1400 'lü yıllarda Osmanlı geriydide nasıl İstanbul'u feth etti ? O topları v.s nasıl yaptı rüyasında görmedi ya... Ayrıca İran kadar gelişmemiş olsak ne güzel olurdu dimi ama.
Adamlar emperyalizme kafa tutuyor.Kapitalizmi kabul etmiyor.Avrupalıların ve Amerikanın tüm yaptırımlarına rağmen.Dünyaya kafa tutuyorlar be ! Biz ne yapıyoruz peki.Silahlar abd'den uçaklar israilden.İran'ın nükleer gücü nasıl oldu geri kafalılıktan olmalı herhalde.Irakta medrese mi var kardeşim benim adamlar diktatör rejim ile yönetiliyordu.
Alıntı: Ama sadece DİN dersi görmek bence yanlış olur..
Bende sadece dini ders verilmesinden yana değilim.
Alıntı: Belkide şimdi kadınlar dışarıda PEÇE'li olucaklardı, buna ne denmeli ??
Bir peçenin sana ne zararı olabilir ki peçe'nin durumunu bana soruyorsun ?
Alıntı: Ve bazı akraba kesimim Başörtüsü takmakta, onada karşı gelmiyoruz. Ona karşı gelmek gibi bir niyette yok ama bazı insanlar o başörtüsünü partiler içinde takıyor. Sırf siyaset olsun diye, DİN için değil..
Kardeşim zaten karşı gelme şansın olamaz bile.Çünkü demokratik bir ülkede yaşıyoruz.Dersen laikliğe uymuyor.Onuda anlatırım.
Başörtüsünü partiler için takma yalanınıda doğan medyası çıkardı.Bana örnek ver ben cevap verim.Doğan medyasının palavraları beni inandırmıyorda !
Alıntı: Yani o zamanki İMPARATORLUKLA şimdiki TÜRKİYE CUMHURİYETİ arasında çok fark var.. İkisinden hangisini seçerdiniz diye bir soru sorulsaydı TÜRKİYE CUMHURİYETİ derdim şahsımca..
Osmanlıyı bitirende,Osmanlıya bu asılsız suçlamaları getirenlerinde Allah Belasını Versin.Bir şey demiyorum.Bu lafım sana değil.Ama bunlar kim olursa olsun... | Kelime Hatalarım Olduysa Affola !!!______________  |
|
↑
|
|
 |
-

net-tr
Uzman Üye
|
26.09.2009, 23:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu başlık kilitlenmesin, bu başlığın 15'inci sayfasından sonra küfürler başlar. Neyse arkadaşım ellerine sağlık. Tek tek herşeyin cevabını yazmışsın..  Bende hepsine cevap vermek isterdim, ama hem artık yeri değil, hemde daha fazla uzayıp birbirimizi kırıp, Forum'da dostlukların bozulmasını istemiyorum. Onun için sizinde anlayışınızı bekleyip konunun artık kapanmasını, tartışmanın bitmesini ve bir dahada buna benzer, bu tür başlıkların açılmamasını rica ediyorum. Bu tür başlıklar açıldığı sürece ben ve bazı siyaset sevenler görüşleri doğrultusunda dayanamazlar. Bunu siyaset seven arkadaşlar bilir, bazı arkadaşlar anlıyamıyorlar ama elimizde değil.. (: |
|
↑
|
|
 |
-

sanal-reklamforumda
Aktif Üye
|
27.09.2009, 10:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mistanbul yazmış: sanal-reklamforumda yazmış: fenerbahçe tv doğan uyayına ait DEĞİLDİR SADECE frekans yayını doğan tv altyapısıyla hazırlanıyor çoğu marka da öyle araştırmalarda daha açıklayı cümleler kullanın.
Allah Allah arkadaşlım sen hayatında hiç fb tv izledin mi
ya da bjk ve gs tv kapatıldığında lisansı yokken rtüğün bu konuda ki soruşturmasını takip ettin mi
FB TV DOĞAN HOLDİNGE AİT DEĞİLDİR.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ NE AİT OLAN TÜM HAKLARI FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜNE AİT OLAN FB TV FREKANS SAĞLAYICISI DOĞAN TV YAYINCILIĞIDIR.SADECE FREKANS SAĞLAYICILIĞI DOĞAN TV ALT YAPISI İLE GERÇEKLEŞTİRİLMEKTEDİR.
DOĞAN YAYININ HER DEDİĞİ DOĞRU OLSAYDI PETROL OFİSİNDEN DOLAYI TRİLYONLARCA VERGİ KAÇAKCILIĞI YAPMAMIŞLARDI AMA DEVLET TESPİT ETTİ SENDE DİYORSUN Kİ DOĞAN YAYIN HOLDİNGİN RESMİ SİTESİNDEKİ BİLGİLER DOĞRU
neyse nasıl biliyorsan öyle bil ama yanlış biliyorsun  |
|
↑
|
|
 |
-

sanal-reklamforumda
Aktif Üye
|
27.09.2009, 10:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
net-tr yazmış: 700 senelik imparatorluğada saygımız sonsuz. Pekide o 700 senelik imparatorluktan bu güne dek kalan şeyler nedir ? Yani neler kaldı söleyin.. Eskiden Medreselerde ders görülürdü, o imparatorluk şimdi hala olsaydı hala daha Medreselerde ders görüyor olucaktık. İran, ırak gibi '' geri '' bir devlet bile olabilirdik ? Diğer ülkeler her dersi görücekken biz medreselerde sadece '' DİN '' dersi görücektik. Dinede, kur-an'ada, ALLAH'ada ve PEYGAMBERLERİMİZEDE saygımız sonduzdur ve inanmamak gibi bir görüşümüz YOKTUR. Ama sadece DİN dersi görmek bence yanlış olur.. Belkide şimdi kadınlar dışarıda PEÇE'li olucaklardı, buna ne denmeli ?? Ha şunuda biliyoruz Başörtüsü kur'an'da geçen birşeydir.. Onada saygımız sonsuz! Ve bazı akraba kesimim Başörtüsü takmakta, onada karşı gelmiyoruz. Ona karşı gelmek gibi bir niyette yok ama bazı insanlar o başörtüsünü partiler içinde takıyor. Sırf siyaset olsun diye, DİN için değil.. Ama DİKKAT! Ben başörtüsünden değil PEÇEden bahsettim, yanlış anlaşılmasın bu lafımda..Yani o zamanki İMPARATORLUKLA şimdiki TÜRKİYE CUMHURİYETİ arasında çok fark var.. İkisinden hangisini seçerdiniz diye bir soru sorulsaydı TÜRKİYE CUMHURİYETİ derdim şahsımca.. Ama o İMPARATORLUKTA bazı şeylerin günümüzde halan daha geçerli olmasını isterdim o'da bir gerçektir..
Bu mesajımı herkes okusun.. Ben Atatürkçüyüm diye bazı arkadaşlar bana ve diğer Atatürkçü arkadaşlara lütfen '' dinsiz '' diye bakmasın. Ben yukardaki mesajımda gerekeni söyledim. Bana ve benim gibilere '' dinsiz '' gözüyle bakılmasın Forum'da.. Belkide bu başlıktaki tartışma yaratıcak, yaratan mesajların çoğu bu gözle bakılmasına sebep olmuştur.. Ama yinede hala o gözle bakıyorlarsa sağlık olsun.. |
|
↑
|
|
 |
-

ucretsiz-oyun
Acemi Üye
|
27.09.2009, 10:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Konu Kilitlenecek ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

mistanbul
Uzman Üye
|
27.09.2009, 10:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ucretsiz-oyun yazmış: Konu Kilitlenecek |
|
↑
|
|
 |
-

onderteam
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.09.2009, 10:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ucretsiz-oyun yazmış: Konu Kilitlenecek
Bencede.Çünkü amacından çıktı.  ______________ www.onderteam.tr.gg |
|
↑
|
|
 |
-

ucretsiz-oyun
Acemi Üye
|
27.09.2009, 10:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mistanbul yazmış: ucretsiz-oyun yazmış: Konu Kilitlenecek
Eğer bunu yapmak için uğraşıyorsanız kilitlenir neden yazıyorsun.??
Bunu elde etmek isteyen zaten yaptığını yapıyor?
Ben Sadece Konu Gereginden Fazla Uzadı Demek İstedim Bunu Gören Her Hangi Bir Moderatör Kilitler Demek İstedim..
Herkesde Bu Düşüncede ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

byqraphix
Uzman Üye
|
27.09.2009, 11:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tam tatlıya bağlayacağız sanal-reklamforumda geldi tekrar münakaşa ortamı yaratıldı..! Tamam Artık..!  ______________ Ve sonunda 3.Yıl Etkinlikleri 2 Ay öncesinden büyük bir yarışmayla başladı...
|
↑
|
|
 |
-

desingxxkod
Uzman Üye
|
27.09.2009, 11:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
byqraphix yazmış: Tam tatlıya bağlayacağız sanal-reklamforumda geldi tekrar münakaşa ortamı yaratıldı..! Tamam Artık..!
Tmm Artık Konu Kapandı Galiba |
|
↑
|
|
 |
-

byqraphix
Uzman Üye
|
27.09.2009, 11:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
desingxxkod yazmış: byqraphix yazmış: Tam tatlıya bağlayacağız sanal-reklamforumda geldi tekrar münakaşa ortamı yaratıldı..! Tamam Artık..!
Tmm Artık Konu Kapandı Galiba
Umuyorum..!  ______________ Ve sonunda 3.Yıl Etkinlikleri 2 Ay öncesinden büyük bir yarışmayla başladı...
|
↑
|
|
 |
|