Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj29.09.2009, 17:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

bscity yazmış:
wording yazmış:
siteye giriş butonu bile kalkmıyor bu ne lan Mr. Green

Halimize şükredelim diyemem Mr. Green

beni bundan sonra zor görürsünüz hadi by millet bu reklamlar kalkana kadar bende yokum kalkmazda yokum Mr. Green Thecrims Oynarım Daha iyi..!
Mesaj29.09.2009, 17:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

hehehe ya gülmekten bittim valla xD
Mesaj29.09.2009, 17:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

Muhahaha site gıcır gıcır Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mermi sıyırdı beni.Diğer sitelerin sahibine sabır diliyorum Mr. Green Mr. Green
Mesaj konusu:

hyperend yazmış:
hehehe ya gülmekten bittim valla xD

Abi bende siteyi kapadımda..
Ulan arkdaş bune introya reklamlar gelmiş giriş yazısı kalkmıyo Crying or Very sad
Kendimi atmak istiyorum Mr. Green

Âyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz
Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde
Mesaj konusu:

aynen yha :S Google Git Gide Buyutuyo Reklamları Yakında Site Olmucak Alayı Google Reklamları oLucak :S
Mesaj29.09.2009, 17:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

skynetagalar yazmış:
Muhahaha site gıcır gıcır Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mermi sıyırdı beni.Diğer sitelerin sahibine sabır diliyorum Mr. Green Mr. Green

merakı olan tıklıyor sonunda ne oluyor xD aslında ben tıklcaktım ama bulamadım önce.xD biri tasarım ayarlrında diyince fark ettim Mr. Green
Mesaj29.09.2009, 17:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

hyperend yazmış:
skynetagalar yazmış:

merakı olan tıklıyor sonunda ne oluyor xD aslında ben tıklcaktım ama bulamadım önce.xD biri tasarım ayarlrında diyince fark ettim Mr. Green

siteni hackleyip onaylicam sana en iyi kotulugu yaparim kapatma felan yok Mr. Green Mr. Green
Mesaj29.09.2009, 17:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

lan giriş butonunu kaldırt bari koy reklamını ne b*k yiceksen ye.. giriş butonu bile kalkmıyo..! Mr. Green
Mesaj29.09.2009, 17:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ya şimdi meraklandım.Boş bi site açıp bakim bari Very Happy Very Happy Very Happy
Mesaj29.09.2009, 17:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ben Bidaha Uğramam Bs Ye Falan Konu kilit milit ne halt yapçaklarsa yapsınlar..! isterseler siteyi silsinler..!
Mesaj29.09.2009, 17:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

wording yazmış:
lan giriş butonunu kaldırt bari koy reklamını ne b*k yiceksen ye.. giriş butonu bile kalkmıyo..! Mr. Green

Ya hakkettende allah iyiliğini vermesin Mr. Green

Mesaj29.09.2009, 17:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

bende o 728*90'lık banner çıkarsa tasarımı komple aldır at. bu 728 söylentisi çok önceleri çıkmıştı zaten almanya'da filan 728 olayına geçiş yapılmıştı şimdi de türkiye'ye gelmiş. bu ücretli ekstralar filan da gelicek sanırım. yenilik denilen olay.
Mesaj29.09.2009, 17:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

ahhh ahhh bedava sitem ahhhh bu bize yapılırmı Very Happy Very Happy
Mesaj29.09.2009, 18:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

scriptype yazmış:
bende o 728*90'lık banner çıkarsa tasarımı komple aldır at. bu 728 söylentisi çok önceleri çıkmıştı zaten almanya'da filan 728 olayına geçiş yapılmıştı şimdi de türkiye'ye gelmiş. bu ücretli ekstralar filan da gelicek sanırım. yenilik denilen olay.

allahtan onaylama olmadan direk reklama sokmadilar gene insafli adamlar bide anlamasinlar diye ingilizce yazmişlar Mr. Green Mr. Green
Mesaj29.09.2009, 18:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

Modlara Selam Olsun Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Hani Alm. da Olanlar bizi etkilemiyordu Mr. Green

Önceki mesajları göster: