Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj29.09.2009, 16:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ayrıca tayyip'in davos restini milli kahramanlık gibi algılamışsın..
Beyninin hangi tarafı çalışıyor bilemiyorum arkadaşım...

Ülkeyi satan kim????
Abd'nin ses çıkaramadığı vs. geç bunları..
Türkiye ile ilişkisi nedir ?
Kuzey Irakta olan pkk sorununu yapan kimdir ? ABD!

Bunu bilmiyor çoğunuz..
Bizzat yaşaıp gazi olan bir insan konferans veriyor Türkiye genelinde ve söylediği cümle şu : " Üzerimizden büyük bir helikopter geçti ABD helikopteri olduğunu anladık tepenin arkasına indi ve birşey bıraktı"

Sonra bizim askerlerimize gelen kurşunlar abd malı...
Düşün artık!!!

Oyunları göremiyorsun çünkü senide oyuna dahil etmişler ve şu an oyunun çömezlerindensin..

başkada lafım yok..
Tayyip erdoğanın davos restinide kahramanlık olarak görmeyin yaptığı şey seçim reklamından başka birşey değildi...Perdenin arka yüzünü görmek için çevrende o perdeyi açıp kapatan insanlar olması gerek...Benim var..

Tekrar bir sorun olursa bana özel mesaj at.

Mesaj29.09.2009, 16:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

walaha ben bu yüzden bsyi sevmiyorum bsyi seviyorum konuyu değiştirenleri sevmiyorum yaa adam uğraşmış o kadar şirket açmış Mr. Green siz akp chp mustafa kemal atatürk , recep tayyip erdoğan wallaha ne diyim anlamadım en iyisi kilitleyin Mr. Green
Mesaj29.09.2009, 16:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

bin907 yazmış:

Ülkeyi satan kim????
Abd'nin ses çıkaramadığı vs. geç bunları..
Türkiye ile ilişkisi nedir ?

Bunu bilmiyor çoğunuz..
Bizzat yaşaıp gazi olan bir insan konferans veriyor Türkiye genelinde ve söylediği cümle şu : " Üzerimizden büyük bir helikopter geçti ABD helikopteri olduğunu anladık tepenin arkasına indi ve birşey bıraktı"

Düşün artık!!!

Oyunları göremiyorsun çünkü senide oyuna dahil etmişler ve şu an oyunun çömezlerindensin..

başkada lafım yok..
Tayyip erdoğanın davos restinide kahramanlık olarak görmeyin yaptığı şey seçim reklamından başka birşey değildi...Perdenin arka yüzünü görmek için çevrende o perdeyi açıp kapatan insanlar olması gerek...Benim var..

Tekrar bir sorun olursa bana özel mesaj at.

tmm uzatmayalım arkadaşlar 2nizde haksızsınız ben haklıyım Mr. Green tmm savaş yapmayın sonunda müslümanız hepimiz kardeşiz tmmdır konuyu değiştirdik bu konu burda bitsin konu aydın doğana dönsün

wallaha helal olsun bu kadar çok şirketi var maşallah inş bizede yararı olur Mr. Green
Mesaj29.09.2009, 16:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

matematikcimm yazmış:
walaha ben bu yüzden bsyi sevmiyorum bsyi seviyorum konuyu değiştirenleri sevmiyorum yaa adam uğraşmış o kadar şirket açmış Mr. Green siz akp chp mustafa kemal atatürk , recep tayyip erdoğan wallaha ne diyim anlamadım en iyisi kilitleyin Mr. Green

adam ugraşmamiş eyer bu adam bu ulkenin topragindan
suyundan milletinden para kazaniyorsa devletede vergisini
vermesi lazim.inşallah star cem uzanin elinden alindigi gibi
dogan grubununda mallari devlete gecer inşalllah
Mesaj29.09.2009, 16:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

tasarimedia yazmış:
matematikcimm yazmış:

adam ugraşmamiş eyer bu adam bu ulkenin topragindan
suyundan milletinden para kazaniyorsa devletede vergisini
vermesi lazim.inşallah star cem uzanin elinden alindigi gibi
dogan grubununda mallari devlete gecer inşalllah

İnşallah devletin sattığı kurumlarda ülkemize geri kazandırılır..İnşallah!
Mesaj29.09.2009, 16:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

walla olnlara ben kafa yormyorum yani yorum yapmayım konunun geri döndüğüne sevindim Mr. Green
Mesaj29.09.2009, 16:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ya siz Aydın Doğan'a dua edin. O olmasaydı bu kanallarda olmıyacaktı. En azından şu yönden bakın, Türkiye'yi temsilen var o kanallar. Sonuçta TÜRK kanalı.. Bizim malımız, korumalıyız. Gidipte Amerikan, Fransız, İngiliz vb ülkelerin TV kanallarını izlemeyi biliyorsunuz ama.. Sanki bu kanalların içinden hiç birinin bir dizisini, programını, haberlerini izlemiyorsunuz. İzliyorsunuz.. İnkar edin istediğiniz kadar.. Biz nasıl iKTİDAR partisi yanlısı TV kanallarını izlediğimzi gibi.. Son sözümde insanlığa değil, kazandırdıklarına bakın. İnkar edenler olucak şimdi, alıntılar falan.. Edin, ama ; Nereye kadar ?
Mesaj30.09.2009, 13:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

Alıntı:
BİN907
Alıntı:
Atatürkçülük yok diyen sizsiniz...
Atatürk'ün adını duymaktan sıkılan sizsiniz..

Bu lafa bi iki cevabım var arkadaş..!

Öncelikle Atatürkçülük yok demedim .. Wink var..Ama (BENCE) Atatürkçülük yerine "Atatürk Sever"Denilmeli dedim..!

Ayrıca Ulu Önderimin Adını duymaktan değil rahatsız olmak duymamaktan rahatsız olan birisiyim..!

Bak Arkadaş Ülkemi Vatanımı Ve Atamı Elimden geldiğince (kendi çevremde..Çevremin çevresinde)Arş'da tutmaya çalışıyorum..!

Ve bil ki 1-2 Yıl Önce ki Cumhuriyet Mitinglerinde de boy göstermeye çalıştım..!

Atamın Adını Kötü Niyetle Anacak Bir (insan dışı)Kişilik Benim Karşımda Titreyerek Durur..! bunu da bilesin..!

Ayrıntılı bilgi : http://byqraphix.tr.gg/3-.-Y%26%23305%3Bl-Etkinlikleri.htm
Mesaj30.09.2009, 13:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ulan ben o markalardan gelen parayla dünyayı satın alırım Mr. Green

Âyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz
Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde
Mesaj30.09.2009, 13:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked BUNE BE!!!!
Mesaj30.09.2009, 14:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

bin907 yazmış:

Ülkeyi satan kim????

Düşün artık!!!

Kardeşim sen ne diyorsun ya !!! Erdoğan'ın kime rest çektiğinden haberin yok herhalde.O İsrail Cumhurbaşkanı Somali Başkanı değil.İsrail dünyanın sözünü dinlemiyor,oderece güçlü ve Hangi Türk Başbakan İsrail Cumhurbaşkanına yada başka bir yetkilisine sesini çıkarmıştır.

Beyniminde heryeri çalışıyor ama sen terbiyesizleşiyorsun,saygılı konuş.. !

Ülkeyi Satan Kim???? demişsinde.. Ülkede satılma diye bir şey yok hee varsa söyle ban aşu şu de kanıtla belgeyle konuş benle diğer mesajımda dediğim gibi bol keseden atma.Yıllar öncede bu böyleydi şimdi de böyle satılanda birşey yok,satılmaya yüz tutulanda...

Alıntı:

Bunu bilmiyor çoğunuz..

Bunu çoğumuzun billmediğini düşünecek kadar cahil ve bilgisiz olduğun belli !!! Bizde biliyoruz tv'lerdede yazıyor.Gazimizin anlattığı tüm hikayeyi bizde biliyoruz.Medyada çıktı.

Alıntı:

başkada lafım yok..

Oyunların varlığı yada ortada olan bir mevzu yok.Ama sen izlediğin medyanın asılsız haberlerinden yola çıkarsan ewet oyun dolu.

Erdoğan'ın seçim reklamı yapmasına gerek mi var CHP zaten doğan medyası sayesinde istanbul ve ankarada azda olsa oyunu arttırdı.

Peki sana şunu diyeyim:
Aydın doğan milyarlarca lira vergiyi vermedi.Halkın verdiği vergiyi vermeyerek cebe atması vergi kaçırması yapması ve bunların sonucunda CHP ile işbirliği yapması sence bunlar normal mi ?Adamlar kartelleşmiş.Aydın Doğan nasıl yaptı o medyayı ?? Sen bunları geçmişsin geliyorsun diyorsinki Doğan medyası iktidara ve muhalefete eşit haberler yapıyor.Ozaman anlaşılıyor ki bu medyayı takip etmiyorsun.

Bak sana Allah Aşkına diyorum Allah'ı biliyorsan deki bana seçim zamanı CHP'nin bir kere bile olsun Chp 'nin aleyhine haber yaptımı.Bak sadece 1 haber.Tamam sen bunu bana getir yemin ederim tamam haklısın herşey senin dediğin gibi ben birşey bilmiyorum ve özür dileyeceğim ama sen bulamazsan sen bunları bana diyeceksin ?? Erkeksen yaparsın ???

netteki yazmış :
Alıntı:
cevap atmak isteyenler Ö.m ile bana atarlarsa konuyu daha fazla dağıtmamış oluruz...

Ayrıca ben bunu yzmıştım sen saygılı ve kurallara uysan bu dediğime bakarsın.Ben dedim sen atmadın bende burdan yazıyorum..

Mesaj30.09.2009, 15:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

@netteki yazdıklarını okuyup yine aynı konuya dönmek istemiyorum o nedenle tek cevabım : "sen bu yolda devam et , ülkeyi satanlara destek ol!"

başkada birşey demiyorum çünkü yazdıklarınız o kadar anlamsız -ki hangi konudan ne anladığınız bile ortada değil..

Nazım Hikmet'i saygıyla anıyorum ve şiirini size uyguluyorum..
saygılar.