Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj02.10.2009, 16:09 (UTC)    
Mesaj konusu: Dersimiz Atatürk


İçinizdeki Çılgın Türk’ü yeniden yolculuğa çıkarmaya hazırlanın…

Atatürk; en yalın, en sıcak ve en önemlisi en bizden haliyle Turgut Özakman’ın kaleminden..

DERSİMiZ ATATüRK

Senaryosunu Çılgın Türkler ve Diriliş kitaplarıyla fırtınalar estiren, Atatürk ü ülkemizde en iyi araştırmış, en iyi anlamış ve şüphesiz en çok seven yazarlardan olan Turgut Özakman ın kaleme aldığı, yapımcılığını Birol Güven ve Serkan Balbal ın üstlendiği, yönetmenliğini ise Hamdi Alkan ın yaptığı, Dersimiz Atatürk filminin çekimleri başladı.

Çekimleri geçtiğimiz gün İstanbul da başlayan Dersimiz Atatürk filminde başrolleri Halit Ergenç, Çetin Tekindor ve Batuhan Karacakaya paylaşıyor.

Halit Ergenç in Atatürk rolünü canlandırdığı proje, çocuklarımıza ve genç neslimize Atatürk ü en doğru, en yalın ve en seyre değer şekliyle anlatma amacındadır. Filmin anlatıcısı konumunda olan ve filme ismini veren dersin hocasını, yani Tarihçi Dede yi ise sinemamızın duayenlerinden Çetin Tekindor oynuyor.

Film, ülkemizin en özel dönemini ve tarihin en çok takdir edilen liderini en naif bakış açısıyla anlatırken, anlatım dili olarak da çok farklı bir tarz tercih edecek. Hamdi Alkan, yıllardır tecrübe ettiği çocuk yapımları ile çocuk kalbini ve algısını çok iyi tanıyan bir vizör olarak bu iddialı senaryoya hayat verecek. Çocuk ve gençleri hedef alan bu yapımda belgeler ve kanıtlar filmin ana omurgasını oluştururken; masalsı-büyülü dünyası ise filmin ruhunu ve kişiliğini oluşturacak.
Mesaj02.10.2009, 16:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

Paylaşım için teşeküler
______________
Mesaj02.10.2009, 16:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

P.İçin Teşekkürler..! Wink Smile
______________
Zodyak Çemberi | Komplo Teorilerini araştıran bir sitedir.
Mesaj02.10.2009, 16:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

Teşekkürler..
______________

Âyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz
Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu