| Yazar |
Mesaj |
-

zodyakcemberi
Aktif Üye
|
04.10.2009, 13:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilisimhatti yazmış: zodyakcemberi yazmış:
Konuyu Çarpıtıyosun..!
Seninle bi anket düzenlemek istiyorum varmısın..? Mod.lardan gerekli izinleri ben alacağım..! Anketin Konusuda : Hangimiz Daha Seviliyoruz..? Kaybeden ebediyen susar..! Sitesini Siler..! Ama ne olursa olsun bedava-sitem'de kesinlikle başka bir site daha açmaz..! Varmısın..?______________ Zodyak Çemberi | Komplo Teorilerini araştıran bir sitedir. |
|
|
↑
|
|
 |
-

bilisimhatti
Aktif Üye
|
04.10.2009, 15:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
zodyakcemberi yazmış: bilisimhatti yazmış: zodyakcemberi yazmış:
Konuyu Çarpıtıyosun..!
Seninle bi anket düzenlemek istiyorum varmısın..? Mod.lardan gerekli izinleri ben alacağım..! Anketin Konusuda : Hangimiz Daha Seviliyoruz..? Kaybeden ebediyen susar..! Sitesini Siler..! Ama ne olursa olsun bedava-sitem'de kesinlikle başka bir site daha açmaz..! Varmısın..?
sen önce adaletli olmayı insanlara eşit davranmayı öğren sonra da varım kabul edişyorsan sitekerlimi yerine getir yapalım ama mod arkadaşlardan izin kousunda istesem bende alırım sen oralara takılma ama hala bs yi öğrenememişin çünkü kişisel başlıklar kilitleniyor bs senin gibi birine mi müsade edecek ama sen bunu bilmiyorsan bence ankete kalkışmadan git şimdiden sana güle güle ben 2 yıldır sensiz çok mutluydum giden arkadaşlarımda öyle ama ben 2 yıldır giden arkadaşlarımın bıraktıklarını yaşatacağım  bir iki sonradan gelme için kolumu kıpırdatmam  |
|
|
↑
|
|
 |
-

zodyakcemberi
Aktif Üye
|
04.10.2009, 15:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilisimhatti yazmış: zodyakcemberi yazmış: bilisimhatti yazmış: zodyakcemberi yazmış:
Konuyu Çarpıtıyosun..!
Seninle bi anket düzenlemek istiyorum varmısın..? Mod.lardan gerekli izinleri ben alacağım..! Anketin Konusuda : Hangimiz Daha Seviliyoruz..? Kaybeden ebediyen susar..! Sitesini Siler..! Ama ne olursa olsun bedava-sitem'de kesinlikle başka bir site daha açmaz..! Varmısın..?
sen önce adaletli olmayı insanlara eşit davranmayı öğren sonra da varım kabul edişyorsan sitekerlimi yerine getir yapalım ama mod arkadaşlardan izin kousunda istesem bende alırım sen oralara takılma ama hala bs yi öğrenememişin çünkü kişisel başlıklar kilitleniyor bs senin gibi birine mi müsade edecek ama sen bunu bilmiyorsan bence ankete kalkışmadan git şimdiden sana güle güle ben 2 yıldır sensiz çok mutluydum giden arkadaşlarımda öyle ama ben 2 yıldır giden arkadaşlarımın bıraktıklarını yaşatacağım  bir iki sonradan gelme için kolumu kıpırdatmam
hehehehehheh 2 yılmış..!  hehehehh sonradan gelmeymişim  güldür güldür..! gıdıklandırdın..!  az biraz daha güldür..!  ______________ Zodyak Çemberi | Komplo Teorilerini araştıran bir sitedir. |
|
|
↑
|
|
 |
-

bilisimhatti
Aktif Üye
|
04.10.2009, 15:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
zodyakcemberi yazmış: bilisimhatti yazmış: zodyakcemberi yazmış: bilisimhatti yazmış: zodyakcemberi yazmış:
Konuyu Çarpıtıyosun..!
sen önce adaletli olmayı insanlara eşit davranmayı öğren sonra da varım kabul edişyorsan sitekerlimi yerine getir yapalım ama mod arkadaşlardan izin kousunda istesem bende alırım sen oralara takılma ama hala bs yi öğrenememişin çünkü kişisel başlıklar kilitleniyor bs senin gibi birine mi müsade edecek ama sen bunu bilmiyorsan bence ankete kalkışmadan git şimdiden sana güle güle ben 2 yıldır sensiz çok mutluydum giden arkadaşlarımda öyle ama ben 2 yıldır giden arkadaşlarımın bıraktıklarını yaşatacağım  bir iki sonradan gelme için kolumu kıpırdatmam
hehehehehheh 2 yılmış..!  hehehehh sonradan gelmeymişim  güldür güldür..! gıdıklandırdın..!  az biraz daha güldür..! |
|
|
↑
|
|
 |
-

zodyakcemberi
Aktif Üye
|
04.10.2009, 15:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilisimhatti yazmış: zodyakcemberi yazmış: bilisimhatti yazmış: zodyakcemberi yazmış: bilisimhatti yazmış: zodyakcemberi yazmış:
Konuyu Çarpıtıyosun..!
hehehehehheh 2 yılmış..!  hehehehh sonradan gelmeymişim  güldür güldür..! gıdıklandırdın..!  az biraz daha güldür..!
Öğrenmek istediğine eminmisin? ______________ Zodyak Çemberi | Komplo Teorilerini araştıran bir sitedir. |
|
|
↑
|
|
 |
-

bilisimhatti
Aktif Üye
|
04.10.2009, 15:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
zodyakcemberi yazmış: bilisimhatti yazmış: zodyakcemberi yazmış: bilisimhatti yazmış: zodyakcemberi yazmış: bilisimhatti yazmış: zodyakcemberi yazmış:
Konuyu Çarpıtıyosun..!
hehehehehheh 2 yılmış..!  hehehehh sonradan gelmeymişim  güldür güldür..! gıdıklandırdın..!  az biraz daha güldür..!
Öğrenmek istediğine eminmisin?
tahmin ettiğim kullanıcılardan biriysen o kadar çok istiyorum ki anlatamam hadi söyle bakalım |
|
|
↑
|
|
 |
-

zodyakcemberi
Aktif Üye
|
04.10.2009, 15:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
1-AYYILDIZLI
2-AYYILDIZLI OYUN
3-AYYILDIZLI BELGESEL
4-AYYILDIZLI SİNEMA
5-BRKBYT
6-AYYILDIZLI VİPTEAM
7-PCFRİEND
8-ZODYAKÇEMBERİ
______________ Zodyak Çemberi | Komplo Teorilerini araştıran bir sitedir. |
|
|
↑
|
|
 |
-

hyperend
Uzman Üye
|
04.10.2009, 15:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@bilisimhattı sen sanal-reklamforumda değilmisin?? ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
|
↑
|
|
 |
-

zodyakcemberi
Aktif Üye
|
04.10.2009, 15:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hyperend yazmış: @bilisimhattı sen sanal-reklamforumda değilmisin??
Örtpas etmeye çalışıyo ama öyle..!  ______________ Zodyak Çemberi | Komplo Teorilerini araştıran bir sitedir. |
|
|
↑
|
|
 |
-

hyperend
Uzman Üye
|
04.10.2009, 15:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
zodyakcemberi yazmış: hyperend yazmış: @bilisimhattı sen sanal-reklamforumda değilmisin??
Örtpas etmeye çalışıyo ama öyle..!
oysa şaşırmadım nerde bir tartışma bu arkadaş orda... ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
|
↑
|
|
 |
-

zodyakcemberi
Aktif Üye
|
04.10.2009, 15:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hyperend yazmış: zodyakcemberi yazmış: hyperend yazmış: @bilisimhattı sen sanal-reklamforumda değilmisin??
oysa şaşırmadım nerde bir tartışma bu arkadaş orda...
Ben sorduğumda "sanane"demişti  ______________ Zodyak Çemberi | Komplo Teorilerini araştıran bir sitedir. |
|
|
↑
|
|
 |
-

bilisimhatti
Aktif Üye
|
04.10.2009, 15:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
zodyakcemberi yazmış: hyperend yazmış: @bilisimhattı sen sanal-reklamforumda değilmisin??
örtpas mı etmeye çalışıyorum
 ya haikaten artık ben seninle nasıl mesajlaşıyorum anlam veremiyorum arkadaşım senin aklın var değil mi
la siteme 2 kere giriyorsun zaten orada yazdım kim olduğumu nişye ötpas edeyim ki  hatta bir konuya bile yazdım ya yuh be yuh bu kadar mı olur ya Allah'ım sen sabır ver
naasıl bişr mantığa sahipsin be hala varya inanki anlayamıyorum |
|
|
↑
|
|
 |
-

zodyakcemberi
Aktif Üye
|
04.10.2009, 15:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilisimhatti yazmış: zodyakcemberi yazmış: hyperend yazmış: @bilisimhattı sen sanal-reklamforumda değilmisin??
 ya haikaten artık ben seninle nasıl mesajlaşıyorum anlam veremiyorum arkadaşım senin aklın var değil mi
la siteme 2 kere giriyorsun zaten orada yazdım kim olduğumu nişye ötpas edeyim ki  hatta bir konuya bile yazdım ya yuh be yuh bu kadar mı olur ya Allah'ım sen sabır ver
naasıl bişr mantığa sahipsin be hala varya inanki anlayamıyorum
Senin beklediğin kullanıcımıymışım sn ondan bahset..!  bırak bu işleri..! ______________ Zodyak Çemberi | Komplo Teorilerini araştıran bir sitedir. |
|
|
↑
|
|
 |
-

zodyakcemberi
Aktif Üye
|
04.10.2009, 15:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilisimhatti yazmış: zodyakcemberi yazmış: hyperend yazmış: @bilisimhattı sen sanal-reklamforumda değilmisin??
naasıl bişr mantığa sahipsin be hala varya inanki anlayamıyorum
Senin beklediğin kullanıcımıymışım sn ondan bahset..!  bırak bu işleri..! ______________ Zodyak Çemberi | Komplo Teorilerini araştıran bir sitedir. |
|
|
↑
|
|
 |
-

tarihdefterim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.10.2009, 15:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
adam lafı nerden nereye getirmiş ya sabır ya .. neyse dedim konuyu kapttığımı sanıyodum sonra baktım 2 sayfa olmuş
dedimki bs formunun ilgisini çekti bende okuyamadım fırsat olmadı
okuyum dedim bir de açtım ne göreyim ..
 ______________ Seyahatnamem Çok Yakında.. |
|
|
↑
|
|
 |
|