| Yazar |
Mesaj |
-

cengizhanayaz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.10.2009, 20:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Atatürk eceliyle öldü. ______________ arkadaşlar bedava-sitemde boşuna vakit kaybetmeyin... |
|
|
↑
|
|
 |
-

zodyakcemberi
Aktif Üye
|
04.10.2009, 20:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cengizhanayaz yazmış: Atatürk eceliyle öldü.
 Herşeye "eceli ile öldü" & "taktiri ilahi" & "Kader" Diyerek bakarsak afedersiniz ama bizden hiç bi halt olmaz..!  Hayat zaten Komplo üzerine kurulu,bunlar yalan bilgi değiller eminim buna da , çünkü hiç bir komplo batıl yürümez.. ve ya kafadan atıp-tutarak yürümez..  ______________ Zodyak Çemberi | Komplo Teorilerini araştıran bir sitedir. |
|
|
↑
|
|
 |
-

net-tr
Uzman Üye
|
04.10.2009, 20:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Atatürk öldürüldü diyorsun yani?  |
|
|
↑
|
|
 |
-

cengizhanayaz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.10.2009, 20:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
zodyakcemberi yazmış: cengizhanayaz yazmış: Atatürk eceliyle öldü.
 Herşeye "eceli ile öldü" & "taktiri ilahi" & "Kader" Diyerek bakarsak afedersiniz ama bizden hiç bi halt olmaz..!  Hayat zaten Komplo üzerine kurulu,bunlar yalan bilgi değiller eminim buna da , çünkü hiç bir komplo batıl yürümez.. ve ya kafadan atıp-tutarak yürümez..
bu bir tahmin nerden biliyorsun ölürken yanındamıydın? ______________ arkadaşlar bedava-sitemde boşuna vakit kaybetmeyin... |
|
|
↑
|
|
 |
-

zodyakcemberi
Aktif Üye
|
04.10.2009, 20:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
net-tr yazmış: Atatürk öldürüldü diyorsun yani?
Aynen öyle diyorum..!
Demeyi isterdim..  ama diyemem çünkü bu bir Komplo Teorisi Ve Daha öncede dediğim gibi hiç bir komplo belgesiz veya delilsiz ortaya sunulmaz..  ______________ Zodyak Çemberi | Komplo Teorilerini araştıran bir sitedir. |
|
|
↑
|
|
 |
-

zodyakcemberi
Aktif Üye
|
04.10.2009, 20:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cengizhanayaz yazmış: zodyakcemberi yazmış: cengizhanayaz yazmış: Atatürk eceliyle öldü.
 Herşeye "eceli ile öldü" & "taktiri ilahi" & "Kader" Diyerek bakarsak afedersiniz ama bizden hiç bi halt olmaz..!  Hayat zaten Komplo üzerine kurulu,bunlar yalan bilgi değiller eminim buna da , çünkü hiç bir komplo batıl yürümez.. ve ya kafadan atıp-tutarak yürümez..
bu bir tahmin nerden biliyorsun ölürken yanındamıydın?
Sen yanındaydın sanırım  ______________ Zodyak Çemberi | Komplo Teorilerini araştıran bir sitedir. |
|
|
↑
|
|
 |
-

cengizhanayaz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.10.2009, 20:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
zodyakcemberi yazmış: cengizhanayaz yazmış: zodyakcemberi yazmış: cengizhanayaz yazmış: Atatürk eceliyle öldü.
bu bir tahmin nerden biliyorsun ölürken yanındamıydın?
Sen yanındaydın sanırım
yeni bir tartışmaya giremeyeceğim, herkeze iyi geceler !  ______________ arkadaşlar bedava-sitemde boşuna vakit kaybetmeyin... |
|
|
↑
|
|
 |
-

net-tr
Uzman Üye
|
04.10.2009, 20:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
zodyakcemberi yazmış: net-tr yazmış: Atatürk öldürüldü diyorsun yani?
Aynen öyle diyorum..!
Demeyi isterdim..  ama diyemem çünkü bu bir Komplo Teorisi Ve Daha öncede dediğim gibi hiç bir komplo belgesiz veya delilsiz ortaya sunulmaz..
Sen daha neyi deyip, neyi demediğini bilmiyorsun.
Aynen öyle diyorum kalın olarak yazıyorsun. Alta demeyi isterdim yazıyorsun. |
|
|
↑
|
|
 |
-

cengizhanayaz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.10.2009, 20:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
net-tr yazmış: zodyakcemberi yazmış: net-tr yazmış: Atatürk öldürüldü diyorsun yani?
Aynen öyle diyorum..!
Demeyi isterdim..  ama diyemem çünkü bu bir Komplo Teorisi Ve Daha öncede dediğim gibi hiç bir komplo belgesiz veya delilsiz ortaya sunulmaz..
Sen daha neyi deyip, neyi demediğini bilmiyorsun.
Aynen öyle diyorum kalın olarak yazıyorsun. Alta demeyi isterdim yazıyorsun.
kendine bir slogan bulmuş, her lafında onu söylüyor ve anlamsız cümleler kuruyorsun zodyakcemberi kardeşim ______________ arkadaşlar bedava-sitemde boşuna vakit kaybetmeyin... |
|
|
↑
|
|
 |
|