Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj10.10.2009, 09:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

seyirmax yazmış:
desingxxkod yazmış:
seyirmax yazmış:
desingxxkod yazmış:
birde o bulutların içinden delip giden şey neydi Shocked
işte ufo oo :S önce füzeye çarpıyor sonrada arpma etkisiyle dengesini kaybedip bulutu yarıyor...

ama bu çok hızlı bişi yaa Shocked
demekki bizden zekilerde varmış :d Razz

Evrende En Zeki Varlık İnsanlardır Wink
Mesaj10.10.2009, 09:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

keskin41 yazmış:
seyirmax yazmış:
desingxxkod yazmış:
seyirmax yazmış:
desingxxkod yazmış:
birde o bulutların içinden delip giden şey neydi Shocked
işte ufo oo :S önce füzeye çarpıyor sonrada arpma etkisiyle dengesini kaybedip bulutu yarıyor...

ama bu çok hızlı bişi yaa Shocked
demekki bizden zekilerde varmış :d Razz

Evrende En Zeki Varlık İnsanlardır Wink

ve İyi kötüden ayıran insanlardır..
ufolar ise henüz tanışamadığımız yaratıklardır sanırım..
fakat pek olacağını sanmıyorum
Mesaj10.10.2009, 09:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

keskin41 yazmış:
seyirmax yazmış:
desingxxkod yazmış:
seyirmax yazmış:
desingxxkod yazmış:
birde o bulutların içinden delip giden şey neydi :shock:

ama bu çok hızlı bişi yaa :shock:
demekki bizden zekilerde varmış :d :P

Evrende En Zeki Varlık İnsanlardır :wink:

"Dünyadaki" Diyelim :)
Dünya Dışı Bir Varlıkla Görüştün mü ki Biliyorsun...

Mesaj10.10.2009, 09:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

seyirmax yazmış:

Evet aslında bu konunun üstünde çok durmayada gerek yok Kuran-ı Kerimdede yazmıyorsa boş konuşuyoruz demek ki.Ama uzayyda hayat varmı oralarda yaşayabilirmiyiz derseeniz onlar olabilir.Tekrar konumuza dönersek videoyu tekrar tekrar izledim ve füze bir cisime çarpıyor o cisimde bulutu yırtıyor ve o cisim füzeden kopan bir parçça olabilir..

[b]Kuran-ı Kerim'de uzaylılar diye birşey yazmadıgını bende bilmiyorum.İnternette uzaylılar var yazıyor deniyor, fakat cami imamına sordugumda kuran uzaylılardan bahsedilmiyor diyor.İnternetteki araştırmama göre dünya dışında başka varlıklar yaşıyormuş.

BUNLAR:
1- Ruhaniler
2- Cinler
3- Melekler

Kadir Suresi'nin "O (gecede) melekler ve Ruh, Rablerinin izniyle yeryüzüne inerler"

Kadir gecesinde melekeler ve ruhlar inebiliyorsa.geriye sadece cinler kalıyor.
(kadir gecesinde iniyorsa daha önce meksika da bulunan yaratık neyin nesi acaba ?) Cinler çeşitli kılıklara girebiliyorsa neden uzaylı denilen şeyler cinlerin bir oyunu olmasın ?

ayrıca neden hep resimleri,videoları yabancılar çekiyor ? neden türkiye'de görülmüyor ? bence bu ufo aracı olayı tamamen uydurma.eğer dünya dışı yaratık varsada bana göre cindir.

yazdıgım yazı tamamen benim görüşümdür.[
Mesaj10.10.2009, 10:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

keskin41 yazmış:
seyirmax yazmış:

Evet aslında bu konunun üstünde çok durmayada gerek yok Kuran-ı Kerimdede yazmıyorsa boş konuşuyoruz demek ki.Ama uzayyda hayat varmı oralarda yaşayabilirmiyiz derseeniz onlar olabilir.Tekrar konumuza dönersek videoyu tekrar tekrar izledim ve füze bir cisime çarpıyor o cisimde bulutu yırtıyor ve o cisim füzeden kopan bir parçça olabilir..

[b]Kuran-ı Kerim'de uzaylılar diye birşey yazmadıgını bende bilmiyorum.İnternette uzaylılar var yazıyor deniyor, fakat cami imamına sordugumda kuran uzaylılardan bahsedilmiyor diyor.İnternetteki araştırmama göre dünya dışında başka varlıklar yaşıyormuş.

BUNLAR:
1- Ruhaniler
2- Cinler
3- Melekler

Kadir Suresi'nin "O (gecede) melekler ve Ruh, Rablerinin izniyle yeryüzüne inerler"

Kadir gecesinde melekeler ve ruhlar inebiliyorsa.geriye sadece cinler kalıyor.
(kadir gecesinde iniyorsa daha önce meksika da bulunan yaratık neyin nesi acaba ?) Cinler çeşitli kılıklara girebiliyorsa neden uzaylı denilen şeyler cinlerin bir oyunu olmasın ?

ayrıca neden hep resimleri,videoları yabancılar çekiyor ? neden türkiye'de görülmüyor ? bence bu ufo aracı olayı tamamen uydurma.eğer dünya dışı yaratık varsada bana göre cindir.

yazdıgım yazı tamamen benim görüşümdür.[

Ruhaniler'i bende ilk kez duyuyorum ama biz NE CİN NEDE MELEKLERDEN BAHSEDİYORUZ! BİZ U.F.O DENEN TANIMLANAMAYAN ŞEYLERDEN BAHSEDİYORUZ!

Cin ve Meleklerin olduğu doğrudur ama biz UFO diyoruz... Wink