Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj10.10.2009, 15:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

Türk Milli Takımlarımız herzaman imkansızı başardı..! İmkansız kelimesinin Fiyasko olduğunu koydu ortaya ben umuyorum pardon pardon ummuyorum , biliyorum ki Biz Ne olursa Olsun 2010 Dünya Kupasına Çıkacağız Ve Final Oynayacağız..!

Sizde böyle düşünün ki 70 Milyon Tek Yürek Olalım..!

Ayrıntılı bilgi : http://byqraphix.tr.gg/3-.-Y%26%23305%3Bl-Etkinlikleri.htm
Mesaj10.10.2009, 15:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mesaj10.10.2009, 17:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

her türk hayal gücünü kullandiginda estonya bosnayi yener veya berabere biter ispanyaya kaybeder diye hayal gücünü kullanir birde bizim 2 macimiz var onu da kazanmis sayariz ve böylece gruptan cikabilmek icin kendimizi avutup bir umutla bekleriz sonra büyük hayal kirikligi yada buyuk coskuya boguluruz bunlar tamamen hayal gücüdür,, ha futbolda olurmu dersiniz olur derim milan galatasaray macini hatirlayin mac 2-1 son 3 dk mi neydi son 3 dk da maci cevirip 3-2 yenmistik yani futbol icinde ne olacagi beli olmaz

ama isin asli okadarda posetif degil bosna 1-0 önde son 30 dk kalmis mejburi berabere bitmeleri gerekiyor yada estonyanin yenmesi gerekiyor estonya bu saaten sonra zaten yenemez gibime geliyor ama büyük konusmamak lazim yinede futbolda 1 dk sonra ne olur kimse bilemez ama bu saaten sonra dunya kupasina ac kalmis bir bosnanin estonya karsisinda puan kaybedecegini sanmiyorum umuyorum ama zor be arkadaslar

bizim suanki durumumuz yukari tükürsen biyik asagiya tükürsen sakal misali birsey olmus Confused
Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Mesaj10.10.2009, 17:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

rebulitew0w yazmış:
Kötü düşünmek istemem ama çok zor !

Zor değil imkansız !!! gidemiycez hem bosada 1-0 önde !
Mesaj10.10.2009, 17:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

ben ne demistim bosna 0-2 önde Rolling Eyes
Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Mesaj10.10.2009, 19:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

rebulitew0w yazmış:
Kötü düşünmek istemem ama çok zor !

Mesaj10.10.2009, 19:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

Hepimizde çok az da olsa bi umut vardı ama katılamadık..
Mesaj10.10.2009, 22:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

insallah dunya kupasina kalamadan elenir bosna play of maclarinda
neden diyeceksiniz bir arkadasimin kahvesinde türkiye macini yinede izlemeye gitmistim ve kahvenin önünde 6-7 araba bosna bayraklariyla kahvenin önünde durup korna bagirmalar tavirlariyla triplere girdiler resmen biz türkler olarak kavga etmemek icin kendimizi zor tutuk Yemin Billah ediyorum Confused
Önceki mesajları göster: