Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj13.10.2009, 10:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

hitbank yazmış:
sende HAKLISIN
Laughing

bak ne güzel insanların hatalarını kabul etmesi güzel birşey olacak olacak devam et kolay gelsin Razz
Mesaj13.10.2009, 10:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

bilisimhatti yazmış:
hitbank yazmış:
sende HAKLISIN
Laughing

bak ne güzel insanların hatalarını kabul etmesi güzel birşey olacak olacak devam et kolay gelsin Razz

Şimdi sende HAKLISIN
(söz müzik ORHAN GENCEBAY)
Mesaj13.10.2009, 17:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

biri gelir konyalilar dini bütün degil der
sonra izmir konya tartismasi yaratilir
konuyla alakasi olmiyan cümleler sarf edilir
emir verir misali konusmalar olur
yani otoban misali agzi olan uzun uzun konusur ama bos konusur yazik günah yemin billah yazik günah

Istanbulda hergün neler yasaniyor haberiniz varmi
Antalyamiydi Álanyamiydi tam hatirlamiyorum tatil köylerinde Domuz eti yediriyordu bir kisim Musliman olan insanlara

at eti bazi ülkelerde serbest yani yenilebiliyor ben sahsen hic yemedim yememde ama belki bilmeden Allah bilir ne eti yemisizdir bunu Kimse bilebilirmi hayir,

Konya dini bütündür herseyin cürügü vardir devlete bu cürükleri temizlemek icin Vardir ve temizlemismi evet,,,

Türkiyede ne dolaplar dönüyor neler yasaniyor gözleriniz herseyi görüyor ama
Konya denildimi hersey unutuluyor aaa konyada skandal olmus deniliyor

fuhusun yaninda Domuz eti yedirmenin yaninda organ mafyasinin yaninda ve türkiyede daha vahim durumda olan olaylarin yaninda Konyada bir lokanta´da at eti yedirrmis bir kisi cok hafif kalir Anlatabildimi...

daha agir basan mevzülar var bunlari göz ardi etmenin anlami yok

baslik amacindan cikip laf atma ortamina dönmüs
¨moderatörler gerekeni yapacaktir..!
Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Önceki mesajları göster: