biri gelir konyalilar dini bütün degil der
sonra izmir konya tartismasi yaratilir
konuyla alakasi olmiyan cümleler sarf edilir
emir verir misali konusmalar olur
yani otoban misali agzi olan uzun uzun konusur ama bos konusur yazik günah yemin billah yazik günah
Istanbulda hergün neler yasaniyor haberiniz varmi
Antalyamiydi Álanyamiydi tam hatirlamiyorum tatil köylerinde Domuz eti yediriyordu bir kisim Musliman olan insanlara
at eti bazi ülkelerde serbest yani yenilebiliyor ben sahsen hic yemedim yememde ama belki bilmeden Allah bilir ne eti yemisizdir bunu Kimse bilebilirmi hayir,
Konya dini bütündür herseyin cürügü vardir devlete bu cürükleri temizlemek icin Vardir ve temizlemismi evet,,,
Türkiyede ne dolaplar dönüyor neler yasaniyor gözleriniz herseyi görüyor ama
Konya denildimi hersey unutuluyor aaa konyada skandal olmus deniliyor
fuhusun yaninda Domuz eti yedirmenin yaninda organ mafyasinin yaninda ve türkiyede daha vahim durumda olan olaylarin yaninda Konyada bir lokanta´da at eti yedirrmis bir kisi cok hafif kalir Anlatabildimi...
daha agir basan mevzülar var bunlari göz ardi etmenin anlami yok
baslik amacindan cikip laf atma ortamina dönmüs
¨moderatörler gerekeni yapacaktir..! ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.