Yazar |
Mesaj |
-

gizemligercekler
Aktif Üye
|
22.10.2009, 16:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cincocuk yazmış: gizemligercekler yazmış: ne yapacan benimi dövecen tehtid etme hakan beyden cevap bekliyorum asıl sen görürsün belli artık her konumun alt sayfaları aynı üstündeki resimler aynı bu yaptığın bi alıntı yapmak değil hırsızlıktır. çünkü benden 10 sayfa değil tam 39 sayfa almışsın
Yuh Devenin Bale Pabucu xD
39 Ne Ettin Yav
bana değil ona söyle istersen tekrar sayyım |
|
↑
|
|
 |
-

zzzzzaa
Acemi Üye
|
22.10.2009, 18:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gizemligercekler yazmış: cincocuk yazmış: gizemligercekler yazmış: ne yapacan benimi dövecen tehtid etme hakan beyden cevap bekliyorum asıl sen görürsün belli artık her konumun alt sayfaları aynı üstündeki resimler aynı bu yaptığın bi alıntı yapmak değil hırsızlıktır. çünkü benden 10 sayfa değil tam 39 sayfa almışsın
39 Ne Ettin Yav
bana değil ona söyle istersen tekrar sayyım
Gizemli gerkceler sanki sen çalmıyosun gizliilimler.tr.gg adresinden asıl hırsız sensin önce kendine bak |
|
↑
|
|
 |
-

desingxxkod
Uzman Üye
|
22.10.2009, 20:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
zzzzzaa yazmış: gizemligercekler yazmış: cincocuk yazmış: gizemligercekler yazmış: ne yapacan benimi dövecen tehtid etme hakan beyden cevap bekliyorum asıl sen görürsün belli artık her konumun alt sayfaları aynı üstündeki resimler aynı bu yaptığın bi alıntı yapmak değil hırsızlıktır. çünkü benden 10 sayfa değil tam 39 sayfa almışsın
39 Ne Ettin Yav
Gizemli gerkceler sanki sen çalmıyosun gizliilimler.tr.gg adresinden asıl hırsız sensin önce kendine bak
Afferin Kardeş Savun Beni
Kendi (Ç)alarken Hiç Bir Şey Yok
Biz Alırken Sorun Oluyor..
İstersen Kavgada Edelim Halil Seni Komaya Sokarım |
|
↑
|
|
 |
-

moderatorler
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Lütfen Forumda Konu Açmadan Önce Bölümün Başlarındaki Kuralları Okuyunuz..
|
22.10.2009, 20:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
o başka bi sitenden almış ola bilir ama sende onun sitesinden çalıntı yapmak zorunda değilsin ben olsam bu kadar konuşana kadar silerdim içerikleri o hangi siteden aldıysa sende ordan al ______________ woldpress'ten anlayan editörler aranıyor.
|
|
↑
|
|
 |
-

desingxxkod
Uzman Üye
|
23.10.2009, 08:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
moderatorler yazmış: o başka bi sitenden almış ola bilir ama sende onun sitesinden çalıntı yapmak zorunda değilsin ben olsam bu kadar konuşana kadar silerdim içerikleri o hangi siteden aldıysa sende ordan al
zaten içerikler aynı olduğu için orda aldıklarımıda benden aldın diyor.
ah bi dinlese anlasa  |
|
↑
|
|
 |
-

matematikcimm
Uzman Üye
|
23.10.2009, 11:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
zzzzzaa yazmış: gizemligercekler yazmış: cincocuk yazmış: gizemligercekler yazmış: ne yapacan benimi dövecen tehtid etme hakan beyden cevap bekliyorum asıl sen görürsün belli artık her konumun alt sayfaları aynı üstündeki resimler aynı bu yaptığın bi alıntı yapmak değil hırsızlıktır. çünkü benden 10 sayfa değil tam 39 sayfa almışsın
39 Ne Ettin Yav
Gizemli gerkceler sanki sen çalmıyosun gizliilimler.tr.gg adresinden asıl hırsız sensin önce kendine bak
1 aynı site açarak kendini savunma yani kendini kandırma hırsız ______________ 2008'den bugünlere.... |
|
↑
|
|
 |
-

matematikcimm
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

matematikcimm
Uzman Üye
|
23.10.2009, 11:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
desingxxkod yazmış: zzzzzaa yazmış: gizemligercekler yazmış: cincocuk yazmış: gizemligercekler yazmış: ne yapacan benimi dövecen tehtid etme hakan beyden cevap bekliyorum asıl sen görürsün belli artık her konumun alt sayfaları aynı üstündeki resimler aynı bu yaptığın bi alıntı yapmak değil hırsızlıktır. çünkü benden 10 sayfa değil tam 39 sayfa almışsın
39 Ne Ettin Yav
Afferin Kardeş Savun Beni
Kendi (Ç)alarken Hiç Bir Şey Yok
Biz Alırken Sorun Oluyor..
İstersen Kavgada Edelim Halil Seni Komaya Sokarım
bunada cevap verecem
1) benim adım halit bu dediğine sadece zaaaaa derim
2) ne çaldım gizliilimlerden söylesene içeriği alt sayfaları resimleri ona ait bi sayfa söyle hakan bey sitemi silsin ______________ 2008'den bugünlere.... |
|
↑
|
|
 |
-

matematikcimm
Uzman Üye
|
23.10.2009, 11:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bu kadar şeyden sonra içeriklerimi silmeyip yorum ayzıyosn gözümde 5 paralık değerin yok emek hırsızı siz bitirdiniz saten tüm ustaları ______________ 2008'den bugünlere.... |
|
↑
|
|
 |
-

gizemligercekler
Aktif Üye
|
23.10.2009, 16:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
geçmiş olsun siten silinmiş  |
|
↑
|
|
 |
-

desingxxkod
Uzman Üye
|
23.10.2009, 17:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben Bu İşin Sonunu Bırakmam  |
|
↑
|
|
 |
-

tasarist
Uzman Üye
|
23.10.2009, 18:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gizemligercekler yazmış: geçmiş olsun siten silinmiş
Aynen ______________ Devredilme Falan Yok Tasarist Hala Beko'Da |
|
↑
|
|
 |
-

alisanwebsitesi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.10.2009, 08:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
[quote="benimsitem1993"]Ya sakın sen şu 2012 diye bir filim var.Ondan etkiLenerek bu siteyi açmış olabilir misin?
Ek olarak
@alisanwebsitesi:
Hangi haber sitesi söyLersen seviniriz..[/quot
arkadaş doğru sölüo bir film var 2012 ile ilgili bir hayalden ibaret işte bu filmin bide sitesini açmışlar millet kendisini fazla kaptırıp ciddi almış olay bu bi bilim adamı bunu söledi bu arada bunun belli bi sitesi yok 2012 die arayın herhangibi haber sitesinde gerçekler yazıo |
|
↑
|
|
 |
-

djates-familiatokat
Acemi Üye
|
10.11.2009, 15:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bence Cok Gereksiz Yere Site Açıyorsunuz.
2012 bi filmi cıktı diye profesörler söledi diye kıyamet yılı olmaz
Onu Sadece Yüce ALLAH Bilir.
İsterse şimdi isterse 300 sene sonra kimse bilemez kıyametin kopacagını boşa günaha girmeyin
Durmak Yhoq Yola  |
|
↑
|
|
 |
-

tugsat
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.11.2009, 15:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|