Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj23.10.2009, 14:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

benimsitem1993 yazmış:
scriptype yazmış:
aslında siz tr.gg site değil devlet kuracakmışsınız. ya da amerikada ajan filan olarak çalışın, tüm dünyanın tüm ülkelerin stratejik önemli herşeyini biliyosunuz maşallah x)

Huyumuz kurusun! Mr. Green

Aynen Very Happy
Mesaj23.10.2009, 14:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

yaw arkadaşlar konuya dönelim gül gül nereye kadar Laughing

konu hakkında yorumları olan arkadaşlardan yorumlarını bekliyoruz gülmelerini değil Very Happy
Mesaj23.10.2009, 14:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

bilisimhatti yazmış:
yaw arkadaşlar konuya dönelim gül gül nereye kadar Laughing

konu hakkında yorumları olan arkadaşlardan yorumlarını bekliyoruz gülmelerini değil Very Happy

Soruna Cvp Gelmedi ( Verilmedi ) Değil Mi ¿
Mesaj23.10.2009, 14:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

bilisimhatti yazmış:
byqraphix yazmış:
@Bilişim hattı ;

Silah yapamıyoruz diyosun ,mühendis yok diyosun ;

MKE Ne İşe Yarıyor Wink

Aselsan Diyorsun..

Aselsanın kuruluş nedeni ne biliyomusun?

Hani "Büyük Kıbrıs Harekatı"Var ya Wink İşte orda Dış Ülkeler'in bize "Çin Malı Türünde"telsizler vermesi yüzünden ; Kendi Gemimizi Batırdık,Kendi Denizaltımızı batırdık,Kendi Uçağımızı Vurduk .. Wink

Bunlardan ders alındı ve Şu anda "Dünyanın Bütün Ülkeleri"Nin telsiz ihrac ettiği bi sanayi Wink

Aynı Kuruluş Hikayesi MKE İçinde geçerli Wink

Özellikle İhracat edilen ülkelerin 1.Si ;

Amerikadır.. Smile Bize telsiz vermeyenlere telsiz satıyoruz..Silah satıyoruz..

O yüzden küçümseme Wink

bir küçümsemiyorum
iki iyi anlamıyorsun Wink ben küçük görmüyorum ama büyükde görmüyorum hala aynı yerde olduğumuzu yıllardır gelişemediğimizi belirtiyorum. Wink
üç aselsanın kuruluş amacını neden hizmete geldiğinde hiç çalıışmıyor acaba Question
dört madem ülkelere telsiz satıyorsunda neden polisin aslerin telsizleri yabancı patentli motorola şirketine ait Question
madem silah üretebiliyoruz neden yabancı ülkelere silah siparişi veriliyor Question
neden uçak sanayisinde israile hala bağımlıyız Question
neden türkiyede bulunana ve dünyada en çok 2. sırada bizim topraklarımızda yer alan geleceğin yakıtı olarak resmen kabul edilen bor minerallerini çıkartıp işlemiyoruz Question
başta imf olmak üzere yabancı devletlere olan 150 kattirilyonluk borçları 1 ayda ödiyebilcek maden gücüne sahipken neden madenler çıkartılıp işlenmiyor Question

Avrupa Birliğinden başlayayım Wink Smile [AB ile alakası yok demeyin var.. Wink ]

Avrupa Birliğinde ki Ülkeler aralarında neyi bölüşür ..? Wink
sömürülmeye aday ülkeleri ..

peki Türkiye bunlardan birisimi?aslında hayır..Ama günümüzde bu şekilde Wink

Türkiyeyi Sömüren Ülke ABD
diğer ülkeleri saymaya lüzum yok Smile zaten çoğu biliniyor..

aslında yukarıda ki örnek yeterli tüm soruların için ama ben teker teker cevap vermek istiyorum..

Aselsan varken neden dış ticaret markalarından MOTOROLA kullanılıyor..? Diyorsun.. Smile arkadaş "işlenmeyen demir pas tutar"derler.. Smile Biz öyle bir ülkede yaşıyoruz ki ; Dünyanın en iyi Bor Madenine sahip olduğumuzu bildiğimiz halde "o yok,bu yok,şu yok"denilerek kullanılmıyor..nedeni?

imralıda ki şerefi olmayana yapıldığı gibi ABD sömürgenliği Wink

ABye girebilmek için ;

At eti yenilecek
Maddi gelir kaynakları [maden,petrol vs..] birliğimizle paylaşılacaktır..

gibi..

Türkiye MKE gibi bi silah enstütüsüne sahipken gidip başka ülkelerden silah almakta nedeni?Bilinmiyor..

zamanında 150 katrilyondan çok borcu olan Osmanlı Devleti Türkiye Cumhuriyeti Kurulduktan sadece 2 ay sonra borcunun tamamını kapattı..-ki Ozaman ne teknolojik gelişim,ne ihracat,ne italat vardı..Fakir Türkiye. Wink

Şimdi elimizde bir çok imkan varken bunları kullanmamaktayız..

Bugün savaş çıksa ; Telefon/Telsiz Yabancıda ..

Televizyon yabancıda
Banka yabancıda
İstanbulun en güzel en gözde devlete en çok geliri getiren Tepesi Yabancıda..

Türkiye bişey yapamazmı bu saatten sonra?Yapar..Ama önce Şu Sistemin değişmesi lazım..

AKP Olmadan Dinimi ,MHP Olmadan Ülkemi ,CHP Olmadan Atamı Sevemem..

Yerine ;

AKP Olmadan Dinimi ,MHP Olmadan Ülkemi ,CHP Olmadan Atamı Sevebilirim..

Olmalı..

Cvp yeterli olmuştur .. Umarım..

İyi Eğlenceler..

Ayrıntılı bilgi : http://byqraphix.tr.gg/3-.-Y%26%23305%3Bl-Etkinlikleri.htm
Mesaj23.10.2009, 15:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

byqraphix yazmış:
bilisimhatti yazmış:
byqraphix yazmış:
@Bilişim hattı ;

Silah yapamıyoruz diyosun ,mühendis yok diyosun ;

MKE Ne İşe Yarıyor Wink

Aselsan Diyorsun..

Aselsanın kuruluş nedeni ne biliyomusun?

Hani "Büyük Kıbrıs Harekatı"Var ya Wink İşte orda Dış Ülkeler'in bize "Çin Malı Türünde"telsizler vermesi yüzünden ; Kendi Gemimizi Batırdık,Kendi Denizaltımızı batırdık,Kendi Uçağımızı Vurduk .. Wink

Bunlardan ders alındı ve Şu anda "Dünyanın Bütün Ülkeleri"Nin telsiz ihrac ettiği bi sanayi Wink

Aynı Kuruluş Hikayesi MKE İçinde geçerli Wink

Özellikle İhracat edilen ülkelerin 1.Si ;

Amerikadır.. Smile Bize telsiz vermeyenlere telsiz satıyoruz..Silah satıyoruz..

O yüzden küçümseme Wink

bir küçümsemiyorum
iki iyi anlamıyorsun Wink ben küçük görmüyorum ama büyükde görmüyorum hala aynı yerde olduğumuzu yıllardır gelişemediğimizi belirtiyorum. Wink
üç aselsanın kuruluş amacını neden hizmete geldiğinde hiç çalıışmıyor acaba Question
dört madem ülkelere telsiz satıyorsunda neden polisin aslerin telsizleri yabancı patentli motorola şirketine ait Question
madem silah üretebiliyoruz neden yabancı ülkelere silah siparişi veriliyor Question
neden uçak sanayisinde israile hala bağımlıyız Question
neden türkiyede bulunana ve dünyada en çok 2. sırada bizim topraklarımızda yer alan geleceğin yakıtı olarak resmen kabul edilen bor minerallerini çıkartıp işlemiyoruz Question
başta imf olmak üzere yabancı devletlere olan 150 kattirilyonluk borçları 1 ayda ödiyebilcek maden gücüne sahipken neden madenler çıkartılıp işlenmiyor Question

Avrupa Birliğinden başlayayım Wink Smile [AB ile alakası yok demeyin var.. Wink ]

aslında yukarıda ki örnek yeterli tüm soruların için ama ben teker teker cevap vermek istiyorum..

Aselsan varken neden dış ticaret markalarından MOTOROLA kullanılıyor..? Diyorsun.. Smile arkadaş "işlenmeyen demir pas tutar"derler.. Smile Biz öyle bir ülkede yaşıyoruz ki ; Dünyanın en iyi Bor Madenine sahip olduğumuzu bildiğimiz halde "o yok,bu yok,şu yok"denilerek kullanılmıyor..nedeni?

ABye girebilmek için ;

At eti yenilecek

gibi..

Türkiye MKE gibi bi silah enstütüsüne sahipken gidip başka ülkelerden silah almakta nedeni?Bilinmiyor..

zamanında 150 katrilyondan çok borcu olan Osmanlı Devleti Türkiye Cumhuriyeti Kurulduktan sadece 2 ay sonra borcunun tamamını kapattı..-ki Ozaman ne teknolojik gelişim,ne ihracat,ne italat vardı..Fakir Türkiye. Wink

Televizyon yabancıda
Banka yabancıda

Türkiye bişey yapamazmı bu saatten sonra?Yapar..Ama önce Şu Sistemin değişmesi lazım..

Yerine ;

Olmalı..

İyi Eğlenceler..

Cvp Geç Ama Güç Olmamış Razz
Mesaj23.10.2009, 17:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

byqraphix yazmış:

ABye girebilmek için ;

At eti yenilecek

gibi..

Televizyon yabancıda
Banka yabancıda

Yerine ;

Olmalı..

İyi Eğlenceler..[/b]

en başta saydıkların ne akp ile mhp ile ne de chp ile alakası var Wink

din ülke atatürk vs.vs. türkiye 70 milyondan oluşuyor ve unutma 70 milyonun hepsi senin gibi partileri din ülke atatürk olarak ayırmıyor Wink

eğer bugün buralarda isek zaten dediğin düşünce yüzünden buradayız

türkiyede ki siyasi dönemin adı çıkmış akp nin dinci mhp nin ülkücü chp nin de atatürkçü diye adı çıkmış bu isimleri çıkartanlat tarih sahnelerinden birer birer ayrılırken türkiyeyide arkalarında birçok kaosa çaresizliğe ve en önemlisi de TEMBELLİĞE yitmişlerdi Wink

ülkelerin yabancıların elinde olduğu görüşüne asla ama asla katılmıyorum

Türkiye zaten jeolojik olarak birçok altyapı olarak güçlü ama bunu kullanamıyor bunun sorunu ne abd ne ab ne diğer ülkeler nede hükümet Wink

bunun sorumlusu TÜRK MİLLETİ

Türk milleti kahvede internet cafede karı kız peşinde içki kumar peşinde şarkı türkü peşinde koşarsa OLMAZZZZZZZZZZZZ

bu saydıklarım ne zaman ülkemizde dengeli ve belirli sınırlar içerisinde gerçekleşir halk artık sesini duyurabilirse ancak türkiye o zman gerçek ve güçlü türkiye olur Wink

dediğin gibi bir savaş çıkarsa o yabancıda bu yabancıda ama o yabancılar sayesinde 2008-2009 daki en büyük dünya savaşından türkiye en az zarar bgörerek çıkan ülke oldu o savaşta EKONOMİK KRİZDİ

devletin yabancılara sattığı firmalardan gelen vergiler devletyi kalkındıran unsur oldu türkiyeye yabancı para akışı girdi ve dolar ile lira neredeyse eşit hale geldiş ki buda türk lirasının değerinin arttırıldığı anlamına geliyor onun için bu saydıklarımın ne yabancılar ile alakası var nede siyaset ile ülkede yürek yok yürek dünyada kaç ülke ABD ye karşı durabiliyor Question

ben sana söyliyeyim ülke bile değil sadece bir toplum o da ladin'in liderliği yaptığı toplum bir ülke abd nin isteklerini yerine getirmesse nolacak Question

ırak gibi ülke olacak lideri de saddam gibi asılacak ne iran ne rusya hepsi ayak yapıyorlar Wink

aslında hepsi abdeden korkuyor çünkü abd yani, senin deyiminle yabancılar sadece türkiyede değil TÜM DÜNYADA VARLAR Wink

o yüzden o satıldı bu satıldı diye nutuk atmayın Wink

kriz neden çıktı abd yüzünden eee kardeşim kriz abdede çıktı neden ülkelerin hemen hemen hepsi etkilendi Question

çünkü abd tüm dünyada ekonomik açıdan söz sahibi Wink

yazmışın onu şimdi değil geçmişte hükümette 3 parti koalisyondayken söyleyecektin ki o şerefsizi asacaklardı Wink

o şerefsiz ogün idam varken asılsaydı şimdi ne şerefsiz kalır nede abd sömürgeciliği kalırdı Wink
Önceki mesajları göster: