Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj28.10.2009, 20:31 (UTC)    
Mesaj konusu: Akıl almaz olay! [ İlginç Haber ]

Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde yaşanan olay tüm kenti şaşırttı...

Mayıs 1979'da 23 yaşındayken Suudi Arabistan'ın Cidde kentindeki bir apartmanın balkonundan düşerek ölen hemşire Helen Smith'in cesedi 30 yıldan fazla süredir morgda kaldıktan sonra nihayet edebi istirahatgahına uğurlanacak.

Helen, bir parti sırasında Hollandalı bir kaptan olan partideki kavalyesi Johannes Otten ile balkondan düşerek yaşamını yitirdi. Polis olayın çiftin balkonda sevişirken dengelerini yitirmeleriyle gerçekleştiği sonucuna vardı. Ancak Helen'in polis olan babası Ron bu işin peşini bırakmadı ve olayın cinayet olduğunu savunuyordu. Yıllarca kamu davası açılması için kampanya yürütmeye çalıştı. Babası Helen'in cinayete kurban gittiğini öne sürüyor ve ölümüne ilişkin resmi raporda hatalar olduğunu söylüyordu. Bu durum Helen'in cesedinin, Leeds'teki hastane morgunda 30 yıldan fazla zamandır kalmasına neden oldu. Ancak Helen'in annesinin ve ailenin talebi üzerine baba genç kadının cesedinin morgdan çıkarılmasına izin verdi. Artık 83 yaşına gelen ve sağlığı kötüleşen baba da, "Eski eşim ve ailem bunun zamanının geldiğine karar verdi. Eşim, benim gerçek için mücadele vermemin yanlış olduğunu düşünmüyor. Ama hala hayattayken bir cenaze töreni düzenlememiz gerektiğini düşünüyor.

Mantıklı davranarak buna onay vermek zorundayım. Geçen 30 yıldır mücadelesini verdiğim bu davada kusur olduğu inancım değişmedi " diye konuştu. Helen'in annesi ise, kızının ölümünün bir kaza sonucu gerçekleştiğine inandığını ve kocasına cenaze izni vermesini istediğini söyledi. Helen'in otopsisinin Mısırlı Dr. Ali Kheir yapmıştı. Pelvis bölgesi, göğüs kafesi, birkaç kaburgası ve sağ omzu kırılmıştı. Ayrıca genç kadının bedeninde bereler ve içten yaralanmalar vardı.En çok tartışma yaratan yaralanmalar ise, başının sol tarafındaki büyük bere, kırık gögüs kafesi ve kalçasının iç tarafındaki berelenmelerdi.

Babası, bu yaraların kızının öldürüldüğünün kanıtı olduğuna inanıyordu. 62 sayfalık bir rapor hazırladı. Görüşünü savunan uzmanların açıklamalarına yer verilen bu raporda Helen'in tecavüze uğradığı ve öldürüldüğü, cinayete siyasetçilerin, üst düzey resmi yetkililerin ve bir CIA yetkilisinin karıştığı öne sürülüyordu. Eski başbakan Tony Blair'a mektup bile yazan baba, bir sonuç alamadı. Helen için 9 Kasım'da bir cenaze töreni düzenlenecek.
______________
bedava reklamını yaptırmak isteyenler ö.m başvursun,Örnek başvuru
Site adı : www.siten.adı.tr.gg
Anahtar kelimeleriniz : para kazan,üye başı 4tl kazan,mail adresinden para kazan,internette sörf yap para kazan
Mesaj28.10.2009, 20:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

Vaybe daha neler duycaz
paylasım için tesekkurler
______________
Arrow Bedava bitcoin kazan
Arrow Tron madenciliği yap
Ödeme dekontu ispatlı, ek gelir sistemleri
Mesaj28.10.2009, 20:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

Vay Beee Shocked
Mesaj28.10.2009, 21:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

desingxxkod yazmış:
Vay Beee Shocked
Mesaj28.10.2009, 21:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yok daha neler Very Happy
______________
> Web sitenizi radyomuzdan anons yaparak tanıtmamızı istermisin? > Üstelik tamamen ücretsiz! Tıkla > http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=132612
> Türkçemiz ile ilgili kendi yazdığım makaleyi okumak ister misin? Tıkla > http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?p=639445#639445
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu