Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj05.11.2009, 13:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bedava Sitemin Tadı Kaçtı.Bu İşle Ciddi Uğraşan Arkadaşlara Tavsiyem Hemen Bir Hosting Firması Bulmaları.Sonuçta Bu Olay Çok Yaygınlaştı Vede Ucuzladı.50 TL(yıllık) Gibi Bir Parayla Site Açabilinir Hale Geldi.Sitenize Alacağınız Reklamlarla Bu Parayı Rahatça Çıkarabilirsiniz.Bedava Sitelerle Bir Yere Kadar.Ben Bir Site Açtım.Hostu Arkadaş Sağladı 16TL ye Domain Aldım Sadece. www.kodbul.org Açtım.İlgilenen Arkadaşlar Olursa Yardımcı Olmaya Çalışırım.Kolay Gelsin...
Mesaj05.11.2009, 13:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

üstelik bu reklam denemelerinden başarılı sonuç vermiş.yani biz bu reklamlardan gelmesinden dolayı mutlu olmuşuz..
Mesaj05.11.2009, 16:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkadasım cok guzel deginmisin ben koylu bir vatandasım cevrem cok tur reklamların hic duzeni yok cıplakda cıkıyor bu nededir kardesim senin dedigin gibi direk site sahipleinde azda olsa cuzzu bi para talep etsinler ozaman eminin hetrkes verir zaten25 milyona 1 yıllıgı olan com uzantılı siteler var yaw bu turkıye disbüroteri nerde yokmu ? neden ses vermi yor okadar arkadasin var sesimiiz neden duyuramıyoruz introda siteye girise bir kod ekleyelim engelleyelim girişi kımse girmesin bir kac gun eylem yapalım derim katılmanızı temenni ederim saygılarımla
Mesaj05.11.2009, 16:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

hyperend yazmış:
üstelik bu reklam denemelerinden başarılı sonuç vermiş.yani biz bu reklamlardan gelmesinden dolayı mutlu olmuşuz..

Evet öyle diyorlar yalan Very Happy