| Yazar |
Mesaj |
-

net-tr
Uzman Üye
|
05.11.2009, 22:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
grafikdestek yazmış: Millet 100-200 kişiyle okul basıyor.Biz 4 Kişiyle okul basıyoz ne ayak
Tribüncü olmak böyle birşey sanırım. Benimde ilgincime gitmedi değil.
Okulda, sınıfta çok anılarımız oldu.. Bunlardan aklıma gelenler ;
-Kopya çekiyordum sıraya eğildim çivi varmış görmedim kafam yarıldı.
-Bizim sınıfın camları pimapendi ama pimapenliğinden hayır yoktu. Çok dandiklerdi ve işimize yararlardı. Biz sınıfın cam kenarında otururduk, camı açardık, tablolu soruları cama çizerdik direk geçirirdik.
-Okuldan kaçmıştık internet cafeye gitmiştik şansa bakın internet cafeyi polisler bastı ve gazetelere kadar çıktık.
-Bi'gün fortis türkiye kupası maçı vardı. O'da mağlum hafta içi. Tamda okul zamanı. Toplandık 20-30 kişi müdürde bizim koyu Manisasporlu olduğumuzu bilirdi şikayet etmiş amirlere anons olmuş almadılar maça direk okula. ( polis otobüsüyle. )
-Bi'gün yine okuldan kaçtık bu bizler için en önemlisi olsa gerek ; İnternet cafeye gitmiştik bende Bedava-sitem açıktı müdür geldi internet cafeye ve müdürün söylediği şey: Ben sana okulda Bedava-dayak vericem.
-Bi'gün okulda tuvaletin musluğunu çıkardık top oynıcaz maksat. Taş kullanıyım derken çerçeve indi. Beyin işte..
-Hoca yanımdan geçiyodu çelme taktım yanlışlıkla merdivenlerden düştü ve ayağı kırılmıştı. 1 ay okula gelmedi ve dersler boş geçmişti. Bütün okul bana dua ediyodu sağolsunlar.
-Okulun son günleriydi gitmiyorduk okula 10-15 tane torpil almıştık okulun arkasında boş dere yatağı vardı bizim hepsini tek tek attık ve kaçtık izliyoruz bir yanda patlayanları falan bir süre sonra oturalım dedik 10-15 dakika sonra baktık polisler geldi suikast eylemi diye.
-Sınıftaydık sınıftada o'gün 20 kişi falan vardı bakkaldan bira aldık koyduk yeşil gazoz şişesine. Derste maalesef din dersiydi ve din hocası her ders yerli malı günü yapıyordu içecek birşeyler getiriyorduk bizde koyduk gazoz şişelerine biraları içmiştik. Güzeldi yani. Dipnot: Din dersi işlenmiyordu.
Aklıma gelenler şimdilik bunlar.. |
|
|
↑
|
|
 |
-

grafikdestek
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.11.2009, 22:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
net-tr yazmış: grafikdestek yazmış: Millet 100-200 kişiyle okul basıyor.Biz 4 Kişiyle okul basıyoz ne ayak
Tribüncü olmak böyle birşey sanırım.
ÖyLe valla xD Bir de son olayın benimde başıma geldi.Alkolik hareketler engellenemez  ______________
 |
|
|
↑
|
|
 |
-

seyirmax
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.11.2009, 11:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yazılıda arkileyle kğıtları değiştirdik hoca mevzuyu çaktı  0 felan vermedii ama bakalım ne yapacak |
|
|
↑
|
|
 |
-

benimsitem1993
Uzman Üye
|
06.11.2009, 11:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
net-tr yazmış: grafikdestek yazmış: Millet 100-200 kişiyle okul basıyor.Biz 4 Kişiyle okul basıyoz ne ayak
Tribüncü olmak böyle birşey sanırım. Benimde ilgincime gitmedi değil.
Okulda, sınıfta çok anılarımız oldu.. Bunlardan aklıma gelenler ;
-Kopya çekiyordum sıraya eğildim çivi varmış görmedim kafam yarıldı.
-Bizim sınıfın camları pimapendi ama pimapenliğinden hayır yoktu. Çok dandiklerdi ve işimize yararlardı. Biz sınıfın cam kenarında otururduk, camı açardık, tablolu soruları cama çizerdik direk geçirirdik.
-Okuldan kaçmıştık internet cafeye gitmiştik şansa bakın internet cafeyi polisler bastı ve gazetelere kadar çıktık.
-Bi'gün fortis türkiye kupası maçı vardı. O'da mağlum hafta içi. Tamda okul zamanı. Toplandık 20-30 kişi müdürde bizim koyu Manisasporlu olduğumuzu bilirdi şikayet etmiş amirlere anons olmuş almadılar maça direk okula. ( polis otobüsüyle. )
-Bi'gün yine okuldan kaçtık bu bizler için en önemlisi olsa gerek ; İnternet cafeye gitmiştik bende Bedava-sitem açıktı müdür geldi internet cafeye ve müdürün söylediği şey: Ben sana okulda Bedava-dayak vericem.
-Bi'gün okulda tuvaletin musluğunu çıkardık top oynıcaz maksat. Taş kullanıyım derken çerçeve indi. Beyin işte..
-Hoca yanımdan geçiyodu çelme taktım yanlışlıkla merdivenlerden düştü ve ayağı kırılmıştı. 1 ay okula gelmedi ve dersler boş geçmişti. Bütün okul bana dua ediyodu sağolsunlar.
-Okulun son günleriydi gitmiyorduk okula 10-15 tane torpil almıştık okulun arkasında boş dere yatağı vardı bizim hepsini tek tek attık ve kaçtık izliyoruz bir yanda patlayanları falan bir süre sonra oturalım dedik 10-15 dakika sonra baktık polisler geldi suikast eylemi diye.
-Sınıftaydık sınıftada o'gün 20 kişi falan vardı bakkaldan bira aldık koyduk yeşil gazoz şişesine. Derste maalesef din dersiydi ve din hocası her ders yerli malı günü yapıyordu içecek birşeyler getiriyorduk bizde koyduk gazoz şişelerine biraları içmiştik. Güzeldi yani. Dipnot: Din dersi işlenmiyordu.
Aklıma gelenler şimdilik bunlar..
HatıraLara bak!
İnsan akLı tuvaLetin musLuğu iLe maç yapmak..  ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir.  |
|
|
↑
|
|
 |
-

matematikcimm
Uzman Üye
|
06.11.2009, 11:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
biz hep sınıfta top oynuyoz pek kötü anım olmadı ama 1 kere atatürk ve geçliğe hitabe çerçeveli resme top çarptı kırıldı bı dolu dayak yedik.
1 kerede yine top oynuyoz ama voleynol topuydu çok sert değil patlaktı  bizim zafer diye biri var topa bi vurdu floresan ampüller aşşa indi orda dayak yemedik ama herkes bizim sayemizd birer floresan ampül geçirdi ______________ 2008'den bugünlere.... |
|
|
↑
|
|
 |
-

matematikcimm
Uzman Üye
|
06.11.2009, 11:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
 koptum yaaa ______________ 2008'den bugünlere.... |
|
|
↑
|
|
 |
-

seyirmax
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.11.2009, 11:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
matematikcimm yazmış: biz hep sınıfta top oynuyoz pek kötü anım olmadı ama 1 kere atatürk ve geçliğe hitabe çerçeveli resme top çarptı kırıldı bı dolu dayak yedik.
1 kerede yine top oynuyoz ama voleynol topuydu çok sert değil patlaktı  bizim zafer diye biri var topa bi vurdu floresan ampüller aşşa indi orda dayak yemedik ama herkes bizim sayemizd birer floresan ampül geçirdi  En ktüsü bnim yaa bakalım hoca ne diycek :S inş 0 kymaz ! |
|
|
↑
|
|
 |
-

seyirmax
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.11.2009, 11:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
matematikcimm yazmış: net-tr yazmış: grafikdestek yazmış: Millet 100-200 kişiyle okul basıyor.Biz 4 Kişiyle okul basıyoz ne ayak
 koptum yaaa Hrbii komiqmiş  Ben sana bedava dayak vericem ee sonunda ne oldu |
|
|
↑
|
|
 |
-

benimsitem1993
Uzman Üye
|
06.11.2009, 11:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
seyirmax yazmış: matematikcimm yazmış: net-tr yazmış: grafikdestek yazmış: Millet 100-200 kişiyle okul basıyor.Biz 4 Kişiyle okul basıyoz ne ayak
 koptum yaaa Hrbii komiqmiş  Ben sana bedava dayak vericem ee sonunda ne oldu
Ne oLacak tabiki dayağı verdi..  ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir.  |
|
|
↑
|
|
 |
-

seyirmax
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.11.2009, 12:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benimsitem1993 yazmış: seyirmax yazmış: matematikcimm yazmış: net-tr yazmış: grafikdestek yazmış: Millet 100-200 kişiyle okul basıyor.Biz 4 Kişiyle okul basıyoz ne ayak
 koptum yaaa Hrbii komiqmiş  Ben sana bedava dayak vericem ee sonunda ne oldu
Ne oLacak tabiki dayağı verdi.. Belki hoca bedava kurtuluş hakkını tnımıştır  |
|
|
↑
|
|
 |
-

istanbulife
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.11.2009, 14:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bsbagimlisi yazmış: Sınıfta en çok ağızımdan bass sesi çıkartmayı seviyorum.Herkes konuştuğunda bile ağızımdan çıkan bass sesi  ne biçim  yankı yapıyor.Güm güm diye
 ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

bsbagimlisi
Uzman Üye
|
06.11.2009, 14:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
istanbulife yazmış: bsbagimlisi yazmış: Sınıfta en çok ağızımdan bass sesi çıkartmayı seviyorum.Herkes konuştuğunda bile ağızımdan çıkan bass sesi  ne biçim  yankı yapıyor.Güm güm diye
Bugün fen laboratuvarında yine öyle yaptım  .Hoca derse gelmeden önce Yaşar adlı bir arkadaşlım halay çekiyordu bende güm güm diye ses çıkarıyordum  .Sonra köpek yavrusu sesi,gitar-saz sesi gibi ilginç sesler çıkarabiliyorum  . |
|
|
↑
|
|
 |
-

www-kral
Uzman Üye
|
06.11.2009, 14:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
[quote=Net-tr]-Bi'gün yine okuldan kaçtık bu bizler için en önemlisi olsa gerek ; İnternet cafeye gitmiştik bende Bedava-sitem açıktı müdür geldi internet cafeye ve müdürün söylediği şey: Ben sana okulda Bedava-dayak vericem. [/quote]
Bu Bizde oldu ama müdür şöyle dedi Okulada bi site yapalımXD  |
|
|
↑
|
|
 |
-

sevvall
Aktif Üye
|
|
|
Benım oyle komık anılarım yok kı..
Ama Emıncan'ın anılarına koptum
Hanı boyle saka esyaları varya goz falan cıkıyor kırmızı bı sıvı var o da kan guya..
Tum sınıf planlayıp aldık ondan
Ders bos,aynı anda tavana attık.Kocaman tavan kıpkırmızı oldu sallanıyo ordakı seyler ıgrenctı.
Gozlerı de bırbırımıze atıyorduk.
Tabıı sonra mudur yardımcısı geldı gerısı malum..
*
Bızım sınıfta 1 Nısanda sakalar pek yabılmaz.
Ama adettendır dıye heralde,sınıftan 10 kısı kasıntı ve hapsırık tozu alıp getırır ve gıder kullanmadan..
Zaten kullanmayı da yasakladır gorunce hocalar alıyor go to dısıplın falan..
Getırenlerden aldım kasıntı tozu bır de5 erkek 4 kzı falan oturmus sıraların ustune kosuoduk.Actım kasıntı tozunu yanlıslıkla dustum arkadasların uzerıne dokuldu..
Onlar da bana dersımı vermek amacıyla sırtıma doktuler..
Ben de gerı kalır mıyım aldım kankanın cantasından
Gordugum herkesın sırtına doktum.Derste mıllet sırtını sıraya vura vura kasıyordu..
*
Yazılıdaydık..Hoca farklı bır yontem yaptırdı.Bır metın soyluyor bız de onu yazıyoruz.Imlaya falan bakıcakmıs hem,hem de altta onla ılgılı bırkac soru var.Benım oturdugum grubta hep kankalarım var.Onumdekıyle onun onundekı kavga etmeye basladı.Tartısıyorlar sınavda.Kalemını falan ıstıyor kız.Ben,yanımdakı ve arkamdakı 2 arkadasım da dalmısız onları ızlıyoruz.Tum sınıf metnı yazıyor.O 2sı kavga edıyor.4 kısı de kalemı agzına sokmus mal gıbı onları ızlıyor..Tabıı hoca soylemedı tekrar..Kopya cekıyım dıycem de kımden ? Yanımdakı yakınımdakıler dalmıs ıste onlar da benım gıbı..Gıttı sınav,dusuk not aldım.
*
Sınıfta voleybol oynuyorduk.Topu attım,pencereye geldı.Kırılmadı.Pencere dandıktı zaten komple dustu.Ordakı arkadasın kafasına gecırdım ıste komple..______________ Unutursun için yana yana.. |
|
|
↑
|
|
 |
-

istanbulife
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|