Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj07.11.2009, 10:19 (UTC)    
Mesaj konusu: css ile site yapmak istiyorum

ama birisi allah askına ayrıntılı bilgi versin hazır kodları alıp yapıstıyorum ama sonra benim sayfam ile ile nasil link falan yapacam az bilgi verrimisiniz
↑
Mesaj07.11.2009, 10:59 (UTC)    
Mesaj konusu: buna ilave edecek varmı

Adım adım Tasarım Uygulama css

1 --Css tasarım uygulamak için ilk önce bir siteden css tasarım Kodlarını buluyorsunuz.
2 --Iki boş internet sayfasına bedava-sitem.com adresinden giriyoruz bir sayfada''sayfalarımı değiştir''e diğer sayfada ise tasarım ayarlarına tıklıyoruz sitemize.
3 --Tasarım ayarlarını açtığımız sayfada css tasarımı seçip''kaydet''e tıklıyoruz.
4 --Sonra oradan gelişmiş ayarlar bölümüne tıklıyoruz.
5 --Sırasıyla Tasarımın üstü, altı Tasarımın, bölümüne gerekli kodu yapıştırıyoruz kod css.
6 --Sonra diğer internet sayfasındaki sayfalarımı değiştir bölümünden istediğimiz sayfayı açıyoruz alttaki''kaydet''butonuna tıklayıp üstte (Yeni sayfanın başlığı yazan yerin üstünde) çıkan adresi kopyalıyoruz.Örneğin: http:// seninsiten.tr.gg / sayfa.htm
7 --Sonra istediğin Sayfanın yerinibulup İSTEDİĞNİ yazıyorsun yazdıktan sonra hemen solunda bir adresi veya (#) işareti oluyor.
8 --Orayı silip o kopyaladığımız adresi yapıştırıp alttaki''kaydet''butonuna tıklıyıp kaydediyoruz.
Kolay gelsin
↑
Mesaj07.11.2009, 13:25 (UTC)    
Mesaj konusu: nerede bu bilgili arkadaslar

burada hiçmi bilgisi olan yok ya
↑
Önceki mesajları göster: