Yazar |
Mesaj |
-

heraradiginburda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.11.2009, 22:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
desingxxkod yazmış: Tasarım Konusunda Berkay'a
Sitenin Hitinin Artması Pagerankının 0 Dan 4 Olması Ve Google de İndex Görmeside Benim Sayemde
Sana katılıyom kanka ama kod-collection google analytics den başka son 3 gündür toplam 50 kişi göndermişsin ve hitimin artması google tarafındandır ve facebooktandır.
Bu arada bugünkü adhood kazancım 60 tl oldu ______________ Yakında yeni projeler ile geliyorum ...
 |
|
↑
|
|
 |
-

desingxxkod
Uzman Üye
|
10.11.2009, 22:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
heraradiginburda yazmış: desingxxkod yazmış: Tasarım Konusunda Berkay'a
Sitenin Hitinin Artması Pagerankının 0 Dan 4 Olması Ve Google de İndex Görmeside Benim Sayemde
Sana katılıyom kanka ama kod-collection google analytics den başka son 3 gündür toplam 50 kişi göndermişsin ve hitimin artması google tarafındandır ve facebooktandır.
Bu arada bugünkü adhood kazancım 60 tl oldu
Benim Reklam Kodunuda Ekle..
Ne Yapıyon Sen İframe Felan Mı ? |
|
↑
|
|
 |
-

kod-collection
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.11.2009, 13:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
heraradiginburda yazmış: desingxxkod yazmış: Tasarım Konusunda Berkay'a
kanka link takası kaldıralım ozaman facede ki sayfamın 300bin hayranı var yani yine benden kaynaklanıyo linki kaldırırsam farkı görürsün ne dersin bi deniyelimmi? ______________
Ayrılmış css tasarımlar | Css Dikey Yazı yazma | |
|
↑
|
|
 |
-

heraradiginburda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.11.2009, 16:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kod-collection yazmış: heraradiginburda yazmış: desingxxkod yazmış: Tasarım Konusunda Berkay'a
kanka link takası kaldıralım ozaman facede ki sayfamın 300bin hayranı var yani yine benden kaynaklanıyo linki kaldırırsam farkı görürsün ne dersin bi deniyelimmi?
OK UYAR BANA ______________ Yakında yeni projeler ile geliyorum ...
 |
|
↑
|
|
 |
-

maximum-hile
Aktif Üye
|
11.11.2009, 17:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
okadar hit nerden gelio şaşırdım wallaha  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

rebulitew0w
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.11.2009, 17:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar ben eleştirimi yaptım, şöyle mesajlara bakıyorum. Sanırım bazıları hava atıyor pr konusunda felan? ______________ @Sadece gülmekle yetiniyorum. |
|
↑
|
|
 |
-

heraradiginburda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.11.2009, 18:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
maximum-hile yazmış: okadar hit nerden gelio şaşırdım wallaha
Valla google facebook tan felan geliyor.
rebulitew0w yazmış: Arkadaşlar ben eleştirimi yaptım, şöyle mesajlara bakıyorum. Sanırım bazıları hava atıyor pr konusunda felan?
Bunu kime söyledin anlamadım ama eğer bana söylediysen ben asla hava atmadım atmam
senin eleştirinde buydu ;
rebulitew0w yazmış: * Tasarımı değiştirmelisin. (CSS)
* Daha çok içerik eklemelisin. ( Yeter bu kadar diyorsan vay haline )
* Logoyu değiştirip daha hoşunu yapmalısın.
* Botlar ve seo'yu da aşağıya almalısın.
Pagerankın 4'müş tebrikler.
Css pek tercih edilmiyor ve indexleme konusundada iyi bir tasarım değil
Zaten çok içerik ekledim die google daki sayfa sayım düştü
Tasarımı değiştirdim logoda siteye uygun oldu(berkay sağolsun)
o da biraz ayarlandı gibi ______________ Yakında yeni projeler ile geliyorum ...
 |
|
↑
|
|
 |
-

desingxxkod
Uzman Üye
|
11.11.2009, 18:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
rebulitew0w yazmış: Arkadaşlar ben eleştirimi yaptım, şöyle mesajlara bakıyorum. Sanırım bazıları hava atıyor pr konusunda felan?
PR'Si Varsa Bunun Havasıda Olur.
Yada Bilgisi Varsa Aynı Şekilde Bununda Havası Olur  |
|
↑
|
|
 |
-

heraradiginburda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.11.2009, 18:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
desingxxkod yazmış: rebulitew0w yazmış: Arkadaşlar ben eleştirimi yaptım, şöyle mesajlara bakıyorum. Sanırım bazıları hava atıyor pr konusunda felan?
Yada Bilgisi Varsa Aynı Şekilde Bununda Havası Olur
Sağol kanka ya arkamda olduğun için ama ben hiç havalanmadım ve havalanan kişiyide görmedim ben BS de  ______________ Yakında yeni projeler ile geliyorum ...
 |
|
↑
|
|
 |
-

kingcss
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.11.2009, 18:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
heraradiginburda yazmış: desingxxkod yazmış: rebulitew0w yazmış: Arkadaşlar ben eleştirimi yaptım, şöyle mesajlara bakıyorum. Sanırım bazıları hava atıyor pr konusunda felan?
Sağol kanka ya arkamda olduğun için ama ben hiç havalanmadım ve havalanan kişiyide görmedim ben BS de
Hit birazda olsa bnm sayemde oldu hiç yazmamışsın aşk olsun
İndexte inşallah yavaş yavaş olacak. ______________ KingCss: Bedava Link Alıyoruz Sende Linkini Ekleticeksen Tıkla |
|
↑
|
|
 |
-

desingxxkod
Uzman Üye
|
11.11.2009, 18:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
heraradiginburda yazmış: desingxxkod yazmış: rebulitew0w yazmış: Arkadaşlar ben eleştirimi yaptım, şöyle mesajlara bakıyorum. Sanırım bazıları hava atıyor pr konusunda felan?
Sağol kanka ya arkamda olduğun için ama ben hiç havalanmadım ve havalanan kişiyide görmedim ben BS de
PR'Si Olan Siteler Daima Sevinçlerini Forumda Abartarak Belirtirler..
Bunada Kendi Dilimizde HAVALANMA Diye Tabir Ediyoruz Kanka..
Bu Arada Toplam Kazancım 20 TL Oldu xD |
|
↑
|
|
 |
-

desingxxkod
Uzman Üye
|
11.11.2009, 18:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kingcss yazmış: heraradiginburda yazmış: desingxxkod yazmış: rebulitew0w yazmış: Arkadaşlar ben eleştirimi yaptım, şöyle mesajlara bakıyorum. Sanırım bazıları hava atıyor pr konusunda felan?
İndexte inşallah yavaş yavaş olacak.
İndex İşi Bende Bitiyo Kanka |
|
↑
|
|
 |
-

kod-collection
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
 |
-

heraradiginburda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.11.2009, 18:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
desingxxkod yazmış: kingcss yazmış: heraradiginburda yazmış: desingxxkod yazmış: rebulitew0w yazmış: Arkadaşlar ben eleştirimi yaptım, şöyle mesajlara bakıyorum. Sanırım bazıları hava atıyor pr konusunda felan?
İndexte inşallah yavaş yavaş olacak.
İndex İşi Bende Bitiyo Kanka
bak orada haklısın ramazan ama berkayın bana çok yardımı dokundu ve yukarıdada belirttim zaten ______________ Yakında yeni projeler ile geliyorum ...
 |
|
↑
|
|
 |
-

kod-collection
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.11.2009, 18:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
heraradiginburda yazmış: kod-collection yazmış: heraradiginburda yazmış: desingxxkod yazmış: Tasarım Konusunda Berkay'a
kanka link takası kaldıralım ozaman facede ki sayfamın 300bin hayranı var yani yine benden kaynaklanıyo linki kaldırırsam farkı görürsün ne dersin bi deniyelimmi?
OK UYAR BANA
yanlış anlamada 3 5 gün sonra farkı göreceksin daha önce başıma geldi çünkü aynı bu olay benim tek zoruma giden bi başlık yazısı yazdı diye o kadar reklam atmışın yani bizim hiç mi faydamız olmamış onun için kırıldım yoksa ben seni tanımam sende beni allah yolunu açık etsin ______________
Ayrılmış css tasarımlar | Css Dikey Yazı yazma | |
|
↑
|
|
 |
|